Magda_lena85 27.12.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 wow i pewnie pięknie leży co? przyszedł mi sms że w ikea wyprzedaż - warto się wybrac czy raczej pierdoly? pościel i tego typu przeceniają? była któraś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.12.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ja kocham tatuaże. Im większy tym lepszy. Małe wypierdki typu motylek albo kwiatek to mnie dziwi, że ktoś robi sobie taki :/. Lubię osobiste, duże, z sensem. Sama planuję na 30 albo 40 urodziny zrobić nad tyłkiem albo na łopatce, męża namawiam od 10 lat bez skutku. Najbardziej podobają mi się u facetów. Do kobiety tatuaż musi pasować żeby nie wyglądała śmiesznie. A oprócz Zary kiedy jakie wyprzedaże Magda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 kupiłam tydz temu w sklepie ogrodniczym - materiał do sadzenia nie jako choinki.Stały w garażu zimnym i podlewane często - ale pogoda zachęca do sadzenia Yoka zależy o który sklep chodzi? bo w większości I tura się zaczeła - ale marne wyprzedaże maks do 30% - co 2 tyg będą coraz większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 no aż Cię spytam haha:) jutro mąż posadzi i tą naszą z domu też wyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.12.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Magda, ja to tak ogólnie. Musze upolować sweter, spodnie, koszule itd. a gdzie iść nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 te w jucie są w temp prawie takiej jak na dworze- ta w domu raczej się sypie niż puszcza.Jutro załatwię temat wszystkich:) dzięki! Yoka - jak nic upatrzonego nie masz szczególnego i chodliwego to nie ma się co spieszyć - tak za 2 tyg będą już konkretne obniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.12.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ok, dzięki! Upatrzonego nic. Z dzieckiem na rękach się nie dało . A tak poza tym to cześć wszystkim po świętach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.12.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ja też na jakieś zakupy muszę wyskoczyć, za tydzień huczna 30 a ja nic sobie nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 ja jestem spłukana - dziś klilnęłam online w Zarze to co miałam namierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 27.12.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ja zrezygnowałam z kurtki im dłuzej a te wyprzedaż czekałam tym mniej mi się ona podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 27.12.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Witajcie po świętach, Co do tatooo to podobają mi się ale u kogoś, sam raczej bym się nie zdecydował. Znam wiele osób, które zaczynały od jednego (i mał być to tylko jeden tak wiecie, widzi-misię) a teraz to już im zaczyna miejsca brakować....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mirka puchówki nie kupiłam bo może zimy nie będzie wzięłam wiosenną oversize taką krótszą z takim obszernym kołnierzem skórką obszytym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.12.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Magda sobie kupiłam tylko dwie bluzki, dzieciaki obkupilam w zarze, bo potem co lepsze to wykupione np spodnie dresowe, ogólnie są tanie a jak jeszcze te 15 zł taniej to tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 27.12.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 w Z są fajne buty skórkowe ocieplane dla chłopców kolor camel coś ok 110 zł.... mam nadzieję, że będą u nas bo musze z Albikiem jechać. Wiesz o których mówię? ja mojego dopiero po wypłacie - przy czym kurtkę puchową mu kupię już na nastepny rok ( zawsze tak robię) sobie wzięłam z takim kołnierzem - zwykła prosta tylko kołnierz ozdobny http://static.zara.net/photos//2013/I/0/1/p/0593/221/401/2/w/560/0593221401_2_4_1.jpg?timestamp=1377101420854 przy czym nie mierzyłam - nie wiem co przyjdzie") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ok, dzięki! Upatrzonego nic. Z dzieckiem na rękach się nie dało . A tak poza tym to cześć wszystkim po świętach ! yokasta, ja dzisiaj z Zary nakupowałam, przez internet. Od 200 zł przesyłka gratis, więc przekroczyłam, bo istnieje ryzyko, że będę zwracać (jakość!), a wtedy wyjdzie na zero. No tak kombinuję od kiedy jest dziecko (np. dwa rozmiary zamawiam, czasami wszystko wraca do sklepu). Mąż po pracy odda . Młodemu bodziaki kupiłam (wychodzi 10 zł za sztukę) i skarpety (też ok cena i uniwersalna rozmiarówka, chyba na rok). Ale w poniedziałek jadę na zakupy do Warszawy, haha, mąż z dzieckiem zostaje SAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.12.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Ilona, mój młody w zasadzie ma wszystkie ubrania, ja potrzebuję dla siebie ale pewnie jemu też przy okazji skapnie . Też mam zamiar SAMA w końcu jechać na zakupy ale żeby to zrobić musimy wszyscy jechać do Wro a to już wycieczka do zorganizowania hahah. Aż do Wawy? Mów więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 27.12.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 lolek, nigdy mi się nie podobało, jak ktoś miał więcej niż jeden tatuaż . Tzn. babka, bo u faceta ok, także u mnie na 100% skończy się na jednym. Też się zdziwiłam, że tu tylu fanów tatuaży - Reni? Yokasta? Myślałam, że akurat Wy będziecie na nie (mój mąż też był na nie, ale uważa, że mi się coś od życia należy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.12.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 No coś Ty! Spytaj mojego męża, odkąd się znamy ględzę o tatuażu choć gust mi się w tej kwestii trochę zmienił na przestrzeni lat. Kiedyś walnęłabym od razu na ramieniu, teraz na plecach albo tyłku. I koniecznie czarno-biały. Ostatnio we Francji zakazano wykonywania kolorowych tatuaży ze względu na skład barwników. Nie cierpię mnóstwa małych tatuaży. Beckham jest ładnie wydziarany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 27.12.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 hello przepraszam grono odbiorcow ale jestem na fazie %% obalilam z mezem cale winko i juz na 3 drinku jade:D aleee do czego zmierzam...rozgladamy sie za agd oczywista ze nie teraz ale wczesniej to bylo iiiii jutro napisze dalej oki..bo plany sa takie ze i mi sie spodobaly ..co i jak w domku zrobic,.. a kij tam w du... wazne zebysmy sie my dogadywali calusiam was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.12.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Mmelisa, muszę 3 razy przeczytać zeby skumać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts