Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja kocham tatuaże. Im większy tym lepszy. Małe wypierdki typu motylek albo kwiatek :sick: to mnie dziwi, że ktoś robi sobie taki :/. Lubię osobiste, duże, z sensem. Sama planuję na 30 albo 40 urodziny zrobić nad tyłkiem albo na łopatce, męża namawiam od 10 lat bez skutku. Najbardziej podobają mi się u facetów. Do kobiety tatuaż musi pasować żeby nie wyglądała śmiesznie.

A oprócz Zary kiedy jakie wyprzedaże :popcorn: Magda? :)

kupiłam tydz temu w sklepie ogrodniczym - materiał do sadzenia nie jako choinki.

Stały w garażu zimnym i podlewane często - ale pogoda zachęca do sadzenia

Yoka zależy o który sklep chodzi? bo w większości I tura się zaczeła - ale marne wyprzedaże maks do 30% - co 2 tyg będą coraz większe.

w Z są fajne buty skórkowe ocieplane dla chłopców kolor camel coś ok 110 zł.... mam nadzieję, że będą u nas bo musze z Albikiem jechać. Wiesz o których mówię?:yes:

ja mojego dopiero po wypłacie - przy czym kurtkę puchową mu kupię już na nastepny rok ( zawsze tak robię)

sobie wzięłam z takim kołnierzem - zwykła prosta tylko kołnierz ozdobny http://static.zara.net/photos//2013/I/0/1/p/0593/221/401/2/w/560/0593221401_2_4_1.jpg?timestamp=1377101420854 przy czym nie mierzyłam - nie wiem co przyjdzie")

Ok, dzięki!

Upatrzonego nic. Z dzieckiem na rękach się nie dało :no:.

A tak poza tym to cześć wszystkim po świętach !

yokasta, ja dzisiaj z Zary nakupowałam, przez internet. Od 200 zł przesyłka gratis, więc przekroczyłam, bo istnieje ryzyko, że będę zwracać (jakość!), a wtedy wyjdzie na zero. No tak kombinuję od kiedy jest dziecko (np. dwa rozmiary zamawiam, czasami wszystko wraca do sklepu). Mąż po pracy odda :yes:. Młodemu bodziaki kupiłam (wychodzi 10 zł za sztukę) i skarpety (też ok cena i uniwersalna rozmiarówka, chyba na rok).

Ale w poniedziałek jadę na zakupy do Warszawy, haha, mąż z dzieckiem zostaje SAM.

Ilona, mój młody w zasadzie ma wszystkie ubrania, ja potrzebuję dla siebie :D ale pewnie jemu też przy okazji skapnie ;). Też mam zamiar SAMA w końcu jechać na zakupy ale żeby to zrobić musimy wszyscy jechać do Wro a to już wycieczka do zorganizowania hahah.

Aż do Wawy? :D Mów więcej :popcorn:

lolek, nigdy mi się nie podobało, jak ktoś miał więcej niż jeden tatuaż :no:. Tzn. babka, bo u faceta ok, także u mnie na 100% skończy się na jednym.

Też się zdziwiłam, że tu tylu fanów tatuaży :jawdrop: - Reni? Yokasta? Myślałam, że akurat Wy będziecie na nie (mój mąż też był na nie, ale uważa, że mi się coś od życia należy ;)).

No coś Ty! Spytaj mojego męża, odkąd się znamy ględzę o tatuażu choć gust mi się w tej kwestii trochę zmienił na przestrzeni lat. Kiedyś walnęłabym od razu na ramieniu, teraz na plecach albo tyłku. I koniecznie czarno-biały. Ostatnio we Francji zakazano wykonywania kolorowych tatuaży ze względu na skład barwników.

Nie cierpię mnóstwa małych tatuaży. Beckham jest ładnie wydziarany :yes:.

hello przepraszam grono odbiorcow ale jestem na fazie %% obalilam z mezem cale winko i juz na 3 drinku jade:D

aleee do czego zmierzam...rozgladamy sie za agd :eek: oczywista ze nie teraz ;) ale wczesniej to bylo :D

iiiii jutro napisze dalej oki..bo plany sa takie ze i mi sie spodobaly ..co i jak w domku zrobic,.. a kij tam w du... wazne zebysmy sie my dogadywali :D

calusiam was wszystkich :hug: