Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

agatah :hug: - zawsze umiesz podnieść na duchu :yes:.

Naszemu też się nogi rozjeżdżają :yes:. Na naszym łóżku w sypialni ładnie raczkuje i na dywanie :yes:. Jak się zapomni przy zabawce, to zapiera się o nią i wstaje (żeby ją lepiej z góry widzieć), ale tak to nie :no:. Siadać nie siada i nie próbuje :no: - to chyba nigdy nie nastąpi ;).

Ja też lubię pospać tylko nie mam kiedy :D.

Agatah, no 86 ma tak na teraz, niezaleznie od sklepu. Ma wysoki centyl jeśli chodzi o wzrost :yes:. Dywan właśnie czeka u siostry tylko nie ma komu odebrać :) wiem, że wtedy szybciej ruszy :yes: z tego powodu przebywamy więcej na górze, gdzie łatwiej ruszać i nóżki się nie ślizgają.

A leniuszek odnosił się do siadania, opanował zupełnie inny sposób i bardzo rzadko siadał, dopiero dzisiaj załapał o co chodzi i już mu idzie normalnie :). Zabawnie to wyglądało bo przez 2h na przemian siadał i się kładł :D.

A to prawda, że będzie wolniej przybierał, całe szczęście :). Mojej siostry 1,5 roku i waży 11 kg (i tylko ciut większy od Antosia :lol2:).

Mój w wieku Roberta jeszcze ani myślał o raczkowaniu :) Poruszał się ruchem dżdżownicy :D

Ruszył jak miał 9 miesięcy. A chodzić jak miał prawie 17 miesięcy. ;)

I spioch po mamusi :D

U nas też problem kto wstaje :lol2: Ale w sobotę mąż, w niedzielę ja. W niedzielę zazwyczaj syncio śpi dłużej. A jak nie, to go pacyfikuję. Czasami wezmę do łóżka i tak mocną przytulam aż zaśnie :lol2:

nie no po prostu sikam ze śmiechu.......

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Chyba browarka "se" otworzę dla towarzystwa niektórym...........

lolek a dawaj do mnie :D bedzie wesolo :lol2:

zagramy w fajna gre! tylko musze dokupic psa

popatrz

http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sex017.gif

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: