Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

u mnie nie ma tomiego :) jedynie z ekslukwiz jest royal colection i tam jest chyba TH...w lutym tam zajrzę bo wcześniej mnie nie stać.

A widziałaś torby i buty na schaffashoe? boziu jakie piękne

Nie polecam zakupów przez Schaffashoes - to zawsze ruletka, ceny kuszą, ale chyba nie warto?

Poczytajcie opinie w necie :yes:.

ja zamawiam od 5 lat co sezon:)

zawsze wszystko ok - raz nie dopilnowali regulaminu promocji i cała rodzina chodziła w emu po 300 zł :) tych wysokich

wiem, że czasem wysyłają nie w 3 dni ale w 10..ale zawsze dochodzi

Hmmm... Ja zamówiłam raz meliski - żadnego powiadomienia, że zapłacono czy wysyłają (standardowo przychodzą powiadomienia), nic, więc przeczytałam opinie w necie :o. Strachu się najadłam, żadnego kontaktu z nimi, status wysyłki na stronie nie zmieniał się :no:, telefonu nikt nie odbierał, na maile nikt nie odpowiadał, ale po dwóch tygodniach nagle status się zmienił na wysłane i przysłali mi te buty :yes:. Pamiętam, że chyba na fanpage'u mnóstwo było niezadowolonych klientów, którzy nie dostali przesyłki miesiącami, ani zwrotu i nie mogli się skontaktować z firmą. Zdziwiłam, się, bo z blogow dosyć pozytywnie kojarzyłam ten sklep (tzn. często się kiedyś pojawiał).

to chyba było jakieś 2 lata temu co? jak zrobili ten zły regulamin...gdzie sklep był stratny? na fb szło zbierać lajki i tyle się miało procent rabatu..więc ludzie mieli i po 60% od ceny już promocyjnej.

Nie, ja kupowałam latem. Teraz zajrzałam i klienci nadal bombardują pytaniami o zwrot kasy.

Nie, ja kupowałam latem. Teraz zajrzałam i klienci nadal bombardują pytaniami o zwrot kasy.

Ja nie mogę na Schaffe złego słowa powiedzieć, kupowałem 2 pary butów oraz t-shirty (w sume 4 osobne zamówienia) i za każdym razem wszystko było ok. Rabaty uwzględnione, itp.

Może miałem szczęście

Co do TH to fakt na europę mają zaporowe ceny. Ja kupuje w US bo u nich ceny znośne. W zeszłym roku kupiłem płaszczyk który w US kosztował 99$ z przesyłką wyszło coś koło 420 chyba a na europejskiej stronie TH ten sam płaszczyk kosztował 450 EUR!!!! :bash::bash:

Edytowane przez lolek7825

Ida ja się wstrzymałam - zamówiłam co najpilniejsze i wyczekane.

Zasada jest taka, ze co 2 tyg ceny idą w dół ( kazda kolejna tura jest co 2 tyg od piątku) przy czym warto zaglądać w środku każdego tyg bo towar dokładają i ceny czasem pojedynczych sztuk spadają.

Dla dziecka dopiero w II połowie stycznia

Lolek a jak kupujesz? masz kogoś znajomego w jUsA?