Magda_lena85 28.12.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 chłodzi się chłodzi:lol2: kto był w ikea i powie co ciekawego na wyprzedaży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ja nie byłam , byłam natomiast u tommiego i powiedzcie mi dlaczego tam sa takie ceny:jawdrop::jawdrop::jawdrop: widziałam fajny sweter rózowy, pomyślałam o córce , patrzę na metkę a tam 699:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 u mnie nie ma tomiego jedynie z ekslukwiz jest royal colection i tam jest chyba TH...w lutym tam zajrzę bo wcześniej mnie nie stać. A widziałaś torby i buty na schaffashoe? boziu jakie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 daj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 nie wiem czy Ci się otworzy bo coś mają serwer przeciążonyhttp://schaffashoes.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 widzę że jestescie w swoim żywiole u mnie bida -spłukana jestem. Mąż auto odebrał przed świętami i bida z nędzą do następnej wypłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 jak nie z salonu to wiadomo - chociaż nam się raz z salony felerne trafiło:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ja nie byłam , byłam natomiast u tommiego i powiedzcie mi dlaczego tam sa takie ceny:jawdrop::jawdrop::jawdrop: widziałam fajny sweter rózowy, pomyślałam o córce , patrzę na metkę a tam 699:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Bo z Ameryki - u nas eksluziw, tam średnia półka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 u mnie nie ma tomiego jedynie z ekslukwiz jest royal colection i tam jest chyba TH...w lutym tam zajrzę bo wcześniej mnie nie stać. A widziałaś torby i buty na schaffashoe? boziu jakie piękne Nie polecam zakupów przez Schaffashoes - to zawsze ruletka, ceny kuszą, ale chyba nie warto? Poczytajcie opinie w necie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ja zamawiam od 5 lat co sezon:) zawsze wszystko ok - raz nie dopilnowali regulaminu promocji i cała rodzina chodziła w emu po 300 zł tych wysokich wiem, że czasem wysyłają nie w 3 dni ale w 10..ale zawsze dochodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ja zamawiam od 5 lat co sezon:) zawsze wszystko ok - raz nie dopilnowali regulaminu promocji i cała rodzina chodziła w emu po 300 zł tych wysokich wiem, że czasem wysyłają nie w 3 dni ale w 10..ale zawsze dochodzi Hmmm... Ja zamówiłam raz meliski - żadnego powiadomienia, że zapłacono czy wysyłają (standardowo przychodzą powiadomienia), nic, więc przeczytałam opinie w necie . Strachu się najadłam, żadnego kontaktu z nimi, status wysyłki na stronie nie zmieniał się , telefonu nikt nie odbierał, na maile nikt nie odpowiadał, ale po dwóch tygodniach nagle status się zmienił na wysłane i przysłali mi te buty . Pamiętam, że chyba na fanpage'u mnóstwo było niezadowolonych klientów, którzy nie dostali przesyłki miesiącami, ani zwrotu i nie mogli się skontaktować z firmą. Zdziwiłam, się, bo z blogow dosyć pozytywnie kojarzyłam ten sklep (tzn. często się kiedyś pojawiał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 to chyba było jakieś 2 lata temu co? jak zrobili ten zły regulamin...gdzie sklep był stratny? na fb szło zbierać lajki i tyle się miało procent rabatu..więc ludzie mieli i po 60% od ceny już promocyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Nawet jest strona na Facebooku "Oszukani przez Schaffashoes" . Tam po prawej na ich oficjalnej stronie są same pytania o realizację zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 to chyba było jakieś 2 lata temu co? jak zrobili ten zły regulamin...gdzie sklep był stratny? na fb szło zbierać lajki i tyle się miało procent rabatu..więc ludzie mieli i po 60% od ceny już promocyjnej. Nie, ja kupowałam latem. Teraz zajrzałam i klienci nadal bombardują pytaniami o zwrot kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 28.12.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Reni ja dziś próbowałam dojechać do FH, ale jak zobaczyłam te korki i tłumy pod to zrezygnowałam. Magda wiesz może, kiedy druga tura wyprz w Zarze? Bo nie wiem czy już zamawiać czy będzie jeszcze ciut taniej w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.12.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Nie, ja kupowałam latem. Teraz zajrzałam i klienci nadal bombardują pytaniami o zwrot kasy. Ja nie mogę na Schaffe złego słowa powiedzieć, kupowałem 2 pary butów oraz t-shirty (w sume 4 osobne zamówienia) i za każdym razem wszystko było ok. Rabaty uwzględnione, itp. Może miałem szczęście Co do TH to fakt na europę mają zaporowe ceny. Ja kupuje w US bo u nich ceny znośne. W zeszłym roku kupiłem płaszczyk który w US kosztował 99$ z przesyłką wyszło coś koło 420 chyba a na europejskiej stronie TH ten sam płaszczyk kosztował 450 EUR!!!! :bash: Edytowane 28 Grudnia 2013 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Ida ja się wstrzymałam - zamówiłam co najpilniejsze i wyczekane.Zasada jest taka, ze co 2 tyg ceny idą w dół ( kazda kolejna tura jest co 2 tyg od piątku) przy czym warto zaglądać w środku każdego tyg bo towar dokładają i ceny czasem pojedynczych sztuk spadają.Dla dziecka dopiero w II połowie stycznia Lolek a jak kupujesz? masz kogoś znajomego w jUsA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Magda czad świetne sandały sobie kupiłam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.12.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 e no zartujecie, właśnie kupiłam 3 pary butów, dobrze , ze za pobraaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 dojdą na pewno pochwal się jakie - huntery są w dobrej cenie dla dzieci Reni szaleje!!! mąż premie wyrobił czy co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts