Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziewczyny zapomniałam wam pokazać jakie cudeńko sobie ostatnio kupiłam, chodziałam za tym rok ale ciągle wydawało mi się drogo, na początku kosztowało to 92 zł za szt, póżniej 77 zł, póżniej 56zł, później za 38 zł a ostatecznie kupiłam za 16,50 za szt

http://img594.imageshack.us/img594/1204/p1040383e.jpg

http://img641.imageshack.us/img641/1285/p1040384y.jpg

Co planujesz zrobic przy wejsciu? Masz teraz tak pieknie wykonczone...a jaki plan dalej?

Maja rozwiń myśl bo nie kumam, wejście frontowe do domu?

rere ja już ze trzy razy byłam na giełdzie, raz zamknięte bo choroba, raz sie spóźniłam a raz dni pomyliłam , ale spoko zawsze mam tam po co jechać, no wychodziłam jak do sklepu weszłam to złapałam chocby miał mi to kto ukraść a w sklepie puściutko było

dziewczyny przychodze dziś do domu , lecę zrobic cappupino, włączam ekspres a tam komunikat " ponownie włączyć w celu rozwiązania problemu", wiecie o co mu kaman, wczoraj było z nim ok, włączam go i wyłączam i ciągle to samo

dziewczyny przychodze dziś do domu , lecę zrobic cappupino, włączam ekspres a tam komunikat " ponownie włączyć w celu rozwiązania problemu", wiecie o co mu kaman, wczoraj było z nim ok, włączam go i wyłączam i ciągle to samo

Zastrajkował pan ekspres :???: Zakładam, że kawa jest, woda jest, fusy wywalone. No to chyba coś się popsuło...

dziewczyny zapomniałam wam pokazać jakie cudeńko sobie ostatnio kupiłam, chodziałam za tym rok ale ciągle wydawało mi się drogo, na początku kosztowało to 92 zł za szt, póżniej 77 zł, póżniej 56zł, później za 38 zł a ostatecznie kupiłam za 16,50 za szt

I Ty mówisz, że okazji nie wyłapujesz? Tak, to zdecydowanie nazywa się okazją :yes: Prawda, że nie można było przejść obojętnie? :rotfl:

dorciaz witam serdecznie, ławka z bo concept model amari

anna sprzedawca się bardziej nie zlituje bo juz jest niedrogi, wiem że czeka w sklepie na swoim miejscu i chyba w sobotę zakupią dla mnie

czesc Reni

Dziękuję za szybką odp. Siedze u Ciebie juz 4 godz. i końca nie widać. Dziennik wciąga niczym najlepszy besceler :)Jestem pod ogromnym wrażeniem i chyba dzisiejszą noc spędzę u Ciebie :) Gratuluję gustu :)

Pozdr.