Ilona Agata 28.12.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Magda, ja planuję ciągle . Mąż jest zdecydowanie na nie. Ale zauważyłam, że fajnie jak jednak jest różnica wieku ok. 7 lat - mój super bawi się z moim chrześniakiem, mogę wtedy trochę odpocząć, bo on mu bajki czyta, samochody pokazuje, itp. Jak przyjdzie czteroletnia kuzynka, to zajmuję się dwójką (każde robi swoje i chce maksimum mojej uwagi) i jestem wypompowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 tylko czy za 7 lat będzie się chciało do pampersów wracać.. ehh wygodnictwo jest jednak.Przy czym nie jest tak, ze kuzyn zajmuje się bo nie jest z mlodym na codzień - zazwyczaj rodzeństwo po m-c nudzi się sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 wiecie co, dla mnie to tylko preteksty są każdy uzależniony wymyśla tysiące powodów i usprawiedliwień Jakie uzależnienie, adiqq! Wam łatwo mówić, bo wszystkie Wasze buty wyglądają tak samo. Z ciuchami też nie poszalejecie - dżinsy i dżinsy. Do tego wszystko pasuje. Wystarczą Wam trzy pary butów - zimowe i lżejsze na wszystkie okazje + eleganckie do garniturów, ewentualnie sportowe. A my? Do spodni inne, do sukienki inne (do zwiewnej inne i do garsonki inne), na oficjalne okazje obcas, na co dzień coś wygodnego, do pracy eleganckie wygodne, latem klapki i sandały (też na obcasach i bez). Z samych zimowych musimy mieć i kozaki do kolana, i botki, i na mróz jakieś ciepluteńkie. O lecie nie wspominam, bo tutaj już masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Tosia nas na pewno zaskoczy z nowym potomkiem na nowy domek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Tosia, też tak miałam jak się urządzaliśmy . W ogóle nie wchodziłam do sklepów z ciuchami, wszystko na dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Magda, Ty tyle nie myśl, tylko bierz się do roboty. Widać, że byś chciała . Raz-dwa i będziesz miała te pieluchy za sobą, a potem żyć, nie umierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ja bym chciała ale takie już urodzone - ciąża mnie przeraża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 28.12.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Wystarczą Wam trzy pary butów - zimowe i lżejsze na wszystkie okazje + eleganckie do garniturów, ewentualnie sportowe. ja sobie wypraszam mam 6 par !! :p:p (chyba jakis inny jestem) ale torebki żadnej nie mam hihiihihih :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ja bym chciała ale takie już urodzone - ciąża mnie przeraża! Haha, to tak jak ja. Może nie ciąża, ale to, co po niej. Jakbym miała dostać takiego jednodniowego malucha, to nawet dzisiaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 ja sobie wypraszam mam 6 par !! :p:p (chyba jakis inny jestem) ale torebki żadnej nie mam hihiihihih :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Haha, to tak jak ja. Może nie ciąża, ale to, co po niej. Jakbym miała dostać takiego jednodniowego malucha, to nawet dzisiaj . to ja tak samo- BAA nawet 2 wezmę mam pokoi za tyle... wychowam jak swoje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 u mnie 3 lata różnicy między bratem - ale on "ma swój świat"widujemy się codziennie ale u niego pełen chilliout a sam jest już ojcem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Moja siostra ma 3 rok po roku, teraz już sami są dorośli, najstarsza ma syna, ale oni zawsze razem, jedno drugiego pilnowało, nawet jak darli koty to jak by się któremuś krzywda działa to jedno za drugiego by sie dało pokroić, bardzo sobie zawsze pomagali, razem imprezy, razem na studia, wspólni znajomi. Ja z moim rodzeństwem bardzo duża różnica i kontakt mamy bardzo słaby, albo może nie słaby, a oficjalny. Między mną a bratem osiem lat. Kontakt ok, w końcu wychowywał mnie (rodzice w pracy). Ale między moim mężem a jego siostrą 15 lat - rozmawia z nią jak ja ze swoimi ciotkami (czyli tak, oficjalnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 dziecka nie planuję ale już wiem jaki wózek będzie (wózkomaniaczka jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 dziecka nie planuję ale już wiem jaki wózek będzie (wózkomaniaczka jestem) Jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Jaki ? joolza czerwonego miałam ( ogólnie 4 wózki przerabiałam przy młodym - mam jeszcze 2 ) Przy 2 na pewno cameleon 3 albo stokke xplory a jak większe to bee + przy czym w PL bym nie kupiła ze wzgl na cenę - w DE są o ponad 30% taniej a często w promocji pod koniec sezonu to tak jak z tommim h. w USA - u nas luxus tam średnia półka - to samo jest w DE z rzeczami u nas lux a tam średniaki. Nawet lego tam jest tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Stokke - moja miłość . Tylko te kółka - wyłącznie do miasta. I buda trochę przewiewna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Magda, a jaki miałaś następny wózek? Po Joolzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 i bez amortyzacji:) ale zmieści się w każdym bagażniku:) joolz> bee> a teraz mam peg perego pliko mini - na wakacje do samolotu czy CH a na codzień niania wozi bo śpi w britax b-agile ( obszerny i wygodny). Mamy dwa bo jeden u niani jest żeby nie trzeba było codziennie wozić, składać, rozkładać bo co chwilę w bagażniku coś podrapałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 28.12.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 za to Ty oczko w głowie rodziców pewnie Ilona jeszcze inglesinę trip miałam - ale krótko bo oddałam na reklamację i mi kasę zwrócili to wzięłam tego pp w zamian. Ogólnie te co sprzedałam to prawie za tyle co kupiłam... nic nie dokładam nigdy do nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts