Ilona Agata 28.12.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 i bez amortyzacji:) ale zmieści się w każdym bagażniku:) joolz> bee> a teraz mam peg perego pliko mini - na wakacje do samolotu czy CH a na codzień niania wozi bo śpi w britax b-agile ( obszerny i wygodny). Mamy dwa bo jeden u niani jest żeby nie trzeba było codziennie wozić, składać, rozkładać bo co chwilę w bagażniku coś podrapałam. Zaraz wygoogluję . Mnie się strasznie podoba (na następny) Micralite Fastfold Superlite, ale nie wiem, czy wygodny (nie wygląda ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 mój najmłodszy brat ode mnie młodszy o 15 lat ponad:yes: wychowywany był jak jedynak praktycznie....rodziców owinął sobie wokół palca... To jak mój mąż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.12.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Zawsze jak się śmiałam, że wtopę zaliczyli to mówili, że ja byłam planowana, bo miałam być taką pociechą na stare lata- srutu tutu :lol2: wtopa i tyle Hahaha, a mój uwierzył :rotfl: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 oo to ja wsrod braci blizniakow o 9 lat starszych wychowana skoro o tym mowa... i w towarzystwie ich kolegow stad brak pohamowan w mowie w meskim gronie.... ich znajomi stali sie jak doroslam moimi znajomymi imprezki, wyjazdy itp ojjj dzialo sie...a jak podgladalam jak do braciakow dziewczyny przychodzily...przez dziurke od klucza do drzwi albo po chamsku wlazilam do pokoju i wylezc nie chcialam, bo wiedzialam ze beda sie calowac mieli ze mna przekichane :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.12.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja właśnie popijam kawkę i mykam na stonkę zary nęci mnie na zakupy się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 My dzisiaj wybieramy się na rodzinny obiad. Pogoda straszna (deszcz), a mieliśmy się przejść małym spacerkiem w stronę restauracji. A jutro zakupy w Wawie :wave: - oby z tego nowych butów nie było . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 a ja koszmary nocne mialam...wiec kawa taka od Adiqq sie przyda cholender sprzet agd mi sie sni i ustawienie w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja wyspana - miałam wstawać, ale rano powiedziałam mężowi, że nie dam rady, więc wstał on. Tak jest od tygodnia . Jest na mnie zły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.12.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ilonka jak dobrze pójdzie to ja jutro też do Wawy pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ilonka jak dobrze pójdzie to ja jutro też do Wawy pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja wyspana - miałam wstawać, ale rano powiedziałam mężowi, że nie dam rady, więc wstał on. Tak jest od tygodnia . Jest na mnie zły . Ale zrobiliśmy podmiankę - ja kąpię dziecko. To zdecydowanie najprzyjemniejsze zadanie w ciągu dnia . Można się powydurniać. Już wiem, dlaczego większość mężczyzn - jak coś robi przy dziecku - to właśnie kąpiel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.12.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ilonka a do jakich galerii się wybierasz w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ilonka a do jakich galerii się wybierasz w Wawie women, nie wiem - wszystko zależy, gdzie brat nas wysadzi. No i mama ma na pewno swoje ulubione galerie. Ja lubię Galerię Mokotów i Złote Tarasy (tam jest najwięcej sklepów, których w Poznaniu nie ma), ale gdzie ona będzie chciała iść - nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 29.12.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja mokotów nie bardzo wolę bluecity i redute w złotych tarasach jeszcze nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Ja chcę 2 maks. 3 lata różnicy a potem zobaczymy też gdzieś tyle. Między mną a siostrą jest 7 a między mną a bratem 12. Wszyscy się świetnie dogadujemy i mamy dzieci w podobnym wieku . Ja nie mam wielu par butów i też chyba dziwna jestem, bo wybieram coś uniwersalnego co będzie pasowało do kilku zestawów. Dla mnie bez sensu do każdej sukienki mieć inne buty (chociaż zdarza mi się tak kupować :/). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Yokasia , to juz musisz zaczac sie starac u mnie wyszly prawie rowne 3lata.... bo starsza z grudnia a mlodsza listopad... aleee rocznikowo 3lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Ja chcę 2 maks. 3 lata różnicy a potem zobaczymy też gdzieś tyle. Między mną a siostrą jest 7 a między mną a bratem 12. Wszyscy się świetnie dogadujemy i mamy dzieci w podobnym wieku . Ja nie mam wielu par butów i też chyba dziwna jestem, bo wybieram coś uniwersalnego co będzie pasowało do kilku zestawów. Dla mnie bez sensu do każdej sukienki mieć inne buty (chociaż zdarza mi się tak kupować :/). No tak, ale czasami ma się ochotę na zielone trampki albo różowe klapki . Przynajmniej ja mam . To samo buty peep toe (chyba każda z nas ma jedną parę, a są najbardziej nieuniwersalnymi butami jakie mam - zwłaszcza w Polsce, bo nadają się tylko bez rajstop). Więc oprócz tego muszę mieć jeszcze uniwersalne - i już się robi sześć par . Edytowane 29 Grudnia 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Mam jedne peep toe - slubne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Mam jedne peep toe - slubne . Aha, no ja mam trzy pary, ale wszystkie z przeceny, więc nie żałuję , choć noszę rzadko (głównie do spódniczki/sukienki, tylko latem i to jeszcze jak jest ciepło, ale nie za ciepło, bo wtedy sandały/klapki). Ja ogólnie "szalone" buty kupuję tylko na przecenach (i to takich konkretnych, często poniżej 100 zł), w cenie regularnej uniwersalne (rzadko są przeceniane, bo zdążą zejść w sezonie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts