Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

i bez amortyzacji:) ale zmieści się w każdym bagażniku:)

joolz> bee> a teraz mam peg perego pliko mini - na wakacje do samolotu czy CH a na codzień niania wozi bo śpi w britax b-agile ( obszerny i wygodny). Mamy dwa bo jeden u niani jest żeby nie trzeba było codziennie wozić, składać, rozkładać bo co chwilę w bagażniku coś podrapałam.

Zaraz wygoogluję :yes:.

Mnie się strasznie podoba (na następny) Micralite Fastfold Superlite, ale nie wiem, czy wygodny (nie wygląda :no:).

oo to ja wsrod braci blizniakow o 9 lat starszych wychowana :D skoro o tym mowa...

i w towarzystwie ich kolegow :D

stad brak pohamowan w mowie w meskim gronie.... :lol2:

ich znajomi stali sie jak doroslam moimi znajomymi ;) imprezki, wyjazdy itp :D

ojjj dzialo sie...a jak podgladalam jak do braciakow dziewczyny przychodzily...przez dziurke od klucza do drzwi :lol2: albo po chamsku wlazilam do pokoju i wylezc nie chcialam, bo wiedzialam ze beda sie calowac :lol2:

mieli ze mna przekichane

:rotfl::rotfl::rotfl:

Ja wyspana - miałam wstawać, ale rano powiedziałam mężowi, że nie dam rady, więc wstał on. Tak jest od tygodnia :rotfl:.

Jest na mnie zły :mad:.

Ale zrobiliśmy podmiankę - ja kąpię dziecko. To zdecydowanie najprzyjemniejsze zadanie w ciągu dnia :yes:. Można się powydurniać.

Już wiem, dlaczego większość mężczyzn - jak coś robi przy dziecku - to właśnie kąpiel ;).

Ilonka a do jakich galerii się wybierasz w Wawie

women, nie wiem - wszystko zależy, gdzie brat nas wysadzi. No i mama ma na pewno swoje ulubione galerie. Ja lubię Galerię Mokotów i Złote Tarasy (tam jest najwięcej sklepów, których w Poznaniu nie ma), ale gdzie ona będzie chciała iść - nie wiem.

Ja chcę 2 maks. 3 lata różnicy a potem zobaczymy :D też gdzieś tyle.

Między mną a siostrą jest 7 a między mną a bratem 12. Wszyscy się świetnie dogadujemy i mamy dzieci w podobnym wieku :D.

Ja nie mam wielu par butów i też chyba dziwna jestem, bo wybieram coś uniwersalnego co będzie pasowało do kilku zestawów. Dla mnie bez sensu do każdej sukienki mieć inne buty (chociaż zdarza mi się tak kupować :/).

Ja chcę 2 maks. 3 lata różnicy a potem zobaczymy :D też gdzieś tyle.

Między mną a siostrą jest 7 a między mną a bratem 12. Wszyscy się świetnie dogadujemy i mamy dzieci w podobnym wieku :D.

Ja nie mam wielu par butów i też chyba dziwna jestem, bo wybieram coś uniwersalnego co będzie pasowało do kilku zestawów. Dla mnie bez sensu do każdej sukienki mieć inne buty (chociaż zdarza mi się tak kupować :/).

No tak, ale czasami ma się ochotę na zielone trampki albo różowe klapki :). Przynajmniej ja mam :yes:. To samo buty peep toe (chyba każda z nas ma jedną parę, a są najbardziej nieuniwersalnymi butami jakie mam - zwłaszcza w Polsce, bo nadają się tylko bez rajstop). Więc oprócz tego muszę mieć jeszcze uniwersalne - i już się robi sześć par :o.

Edytowane przez Ilona Agata

Mam jedne peep toe - slubne :).

Aha, no ja mam trzy pary, ale wszystkie z przeceny, więc nie żałuję :no:, choć noszę rzadko (głównie do spódniczki/sukienki, tylko latem i to jeszcze jak jest ciepło, ale nie za ciepło, bo wtedy sandały/klapki). Ja ogólnie "szalone" buty kupuję tylko na przecenach (i to takich konkretnych, często poniżej 100 zł), w cenie regularnej uniwersalne (rzadko są przeceniane, bo zdążą zejść w sezonie).