Mmelisa 29.12.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 a ja nie mam ani jednej pary tych peep cos tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 hehe, a ja nawet nie wiem co to takiego ja tez chyba jakies szpilki skoro do kiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Mmelisa, Adiqq:http://whatshaute.com/wp-content/uploads/2009/02/christian-louboutin-hyper-prive-peep-toe-pumps.jpgNie chodzi o obcas i kolor tylko o te odsłonięte palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Adiqq, dzięki za priva - czekam na więcej , ale spokojnie, w wolnym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.12.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 A ja nie lubię mieć dużo butów (choć w sumie zgadzam się z Iloną, że w zasadzie się nie da mieć 2 par, 4 czy nawet jedynie 6 ) Miejsce na to zawsze kończy się szybciej niż potrzeby, a i tak na codzień używam jednej pary. No ale jak przychodzi co do czego to nie ma nic gorszego niż braki w garderobie. A najbardziej nie lubię mieć kilku torebek. Ja tam noszę tyle wypełniaczy, że jakbym to miała sobie codziennie z jednej do drugiej przerzucać... A peep toe'ów skutecznie udało mi się uniknąć właśnie ze względu na tą niepraktyczność - ni to półbut, ni to sandał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 aaaaaaaaaa no to mam cos takiego u siebie....na koturnie..... cholerstwo tak mi paluszki obtarlo na weselu ze juz wiecej ich nie ubiore a jak sie balam tanczyc w nich, zeby nikt nie nadepnal na mnie kroki w rock'n'roll szly ze hoho..malo kto za mna wyrabial... szkoda, ze nie pomysleli oni, ze ja tylko tak ze wzgl na te moje paluszki wywijam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Jest tutaj Renia????? bo mam pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.12.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Hejka - wróciłam z roczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 co tak szybko? u mnie siedzieli do 1 w nocy..cholerom spodobalo sie i nie chcieli wyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.12.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 młody nie spał - więc się tak zachowywał że głowa mała.Ale nadal nie śpi - tyle, ze się uspokoił w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 aaaa z powodu Waszego mlodego... rozumiem soorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 29.12.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 powiem Ci, że ja z bratową to mam taki kontakt... że wolę w domu coś porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.12.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Adiqq bla bla bla wlacz polsat o obejrzyj MJ przygotowania do koncertu.... ja juz kolejny raz z rzedu to robie...a jak na zlosc moj zonek wola mnie zebym mu wlosy obciela aaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Teraz taka moda . My właśnie oglądamy Sherlocka Holmesa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 E tam, moda. Ja też nie lubię tv - wcale nie ze względu na modę. Nudzi mnie straaaszliwie. Seriale . Komedie romantyczne i inne hollywoodzkie filmy . Programy na tvn . Na wiadomościach tylko się - potem łażę przybita do końca dnia. Wyjątek to kreskówki, ale też nie wszystkie ("Littlest Pet Shop" i kinowe ). Ogólnie oglądam tv raz na pół roku - robię wyjątek dla dobrego filmu (choć ostatni dobry jaki widziałam to chyba "Incepcja" dawno, dawno temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Mimo wszystko uważam, że to moda. Nie rozpisując się na pojedyncze jednostki. My oglądamy filmy kiedy jest czas czyli też rzadko, ale jednak. Nikt nie powiedział, że w tv trzeba oglądać telewizję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Mimo wszystko uważam, że to moda. Nie rozpisując się na pojedyncze jednostki. My oglądamy filmy kiedy jest czas czyli też rzadko, ale jednak. Nikt nie powiedział, że w tv trzeba oglądać telewizję . Mój mąż dużo ogląda - mecze albo filmy. Ja nudzę się po 10, maks. 15 minutach, choć wielokrotnie próbowałam z nim usiąść. Nie oglądam dla zasady (że tv to samo złooo, bezużyteczna papka czy coś), po prostu nie potrafię się skupić dłużej niż przez 10 minut. Co innego przy książce, wtedy dzień i noc, i jeszcze jeden dzień , dopóki nie doczytam ostatniego zdania. Dlatego na dobre filmy wolę chodzi do kina . Wtedy nie mam wyjścia - muszę wysiedzieć i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Dla mnie w kinie za głośno poważnie, parę razy prawie ogłuchłam i od tej pory bojkotuję kino . Mecze oglądamy ale tylko jak są MŚ albo ME, razem kibicujemy, drę japę tak że mnie słychać w całej wsi pewnie . No i czasem oglądam DDTVN ale tylko jak jest Prokop i Wellman . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.12.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Dla mnie w kinie za głośno poważnie, parę razy prawie ogłuchłam i od tej pory bojkotuję kino . Mecze oglądamy ale tylko jak są MŚ albo ME, razem kibicujemy, drę japę tak że mnie słychać w całej wsi pewnie . No i czasem oglądam DDTVN ale tylko jak jest Prokop i Wellman . No tak, też ich lubię, zwłaszcza w duecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.12.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 A poza tym to nie nie, w ogóle nie oglądam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts