Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To ja chyba mam ADHD:lol2::lol2: Jak tylko wchodzę to tv musi być włączony. Nie oglądam, ale w tle sobie coś gada. Dodatkowo od razu włączony jest komp. Nawet jak muzyka gra to telewizor sobie świeci :D żebym oderwała wzrok tak i faktycznie oglądała to są 3 może 4 programy w tygodniu.

Przy budowie możemy oszczędzać na ciuchach, butach, wakacjach, ale jak w sklepie zobaczyliśmy najnowszy telewizor z 3D to w tydzień był zamówiony :lol2::lol2::lol2: Dodam, że 3D jest to chyba najbardziej zbędny bajer w domu, bo użyty może 2 razy ;)

Ja mam tak samo, jak wchodzę do domku po pracy (ok 20) to pierwsze włączam TV niechc coś tam gada sobie.

poza tym jak mam coś ochotę obejrzec to albo player albo ipla itp.

Laptop też odpalony więc oba media na raz....... (dlatego mogę z Wami pisać)......

nie jest to zadne uzależnienie lecz raczej rutyna...... jakby ktoś zabrał mi TV to też bym nie płakał :wave:

3D fajna sprawa oglądałem ostatnio (bardziej z ciekawości) piratów z karaibów i mnie powaliło.... fakt do kina dużo brakuje ale namiastka jest.

Ja jestem gadżeciażem (przyznaję się)............ oj sporo by pisać.......

zostałem dzisiaj zaporoszony na sylwka do znajomych ale tak z pustymi rękoma ciężko iść. Planuję zrobić zapiekane naleśniki (takie pokrojone i postawione do pionu ze szpinakiem i ricottą zasypane serem) plus mini klopsiki z mielonego w occie i jakieś koreczki ewentualnie tarta z warzywami. Macie jakieś sprawdzone przepisy na dania sylwestrowe?? Tylko żeby szybkie były ;) Edytowane przez lolek7825

Dzień dobry

O telewizorach, no to my też mamy 3d też kilka razy tylko oglądaliśmy, ja oglądam hmmm czasem jakiś film mamy to VOD w pakiecie czyli że możemy co miesiąc za chyba 30 zł wykorzystać, wczoraj oglądaliśmy z małą Mimionki rozrabiają czy jakoś tak. Seriali nie lubię film czasem jakiś obejrze i wychodzi że najczęściej oglądam mecze, ale oststnio oglądam skoki narciarskie też. DDTVN oglądam tylko jak jest ktoś ze znajomych, a z racji pracy nawet często się tak zdarza. A jeszcze oglądam Top gear :)

zostałem dzisiaj zaporoszony na sylwka do znajomych ale tak z pustymi rękoma ciężko iść. Planuję zrobić zapiekane naleśniki (takie pokrojone i postawione do pionu ze szpinakiem i ricottą zasypane serem) plus mini klopsiki z mielonego w occie i jakieś koreczki ewentualnie tarta z warzywami. Macie jakieś sprawdzone przepisy na dania sylwestrowe?? Tylko żeby szybkie były ;)

ze tez wczesniej sama na to nie wpadlam ;) zeby ciebie zaprosic oczywiscie :D zapowiada sie pysznie :) ja jestem fanka zawijanych zapiekanych poledwiczek lub piersi...malo przy tym roboty a efekt jest ;)

Lolek. ja lubię sałatkę MagdyZ z winogronem, serem i czosnkiem. Szybko poszła w Sylwestra :).

20-30 dag żółtego sera (gat. wg uznania)

kiść winogron (mogą być mieszane - zielone i czerwone - ładniej wygląda)

duża puszka kukurydzy

sos (majonez i jogurt naturalny w proporcjach 1:1, dużo czosnku,pieprz)

Jest pyszna, naprawdę.

Edytowane przez yokasta

a propo sypialni - bo jednak nie malm a hemnes ( cała góra hemnesowa będzie :lol2:) i chce się trzymać typowej skandynawi i teraz - za łóżko hemnesowe chciałam coś biało-czarnego lub biało-szarego zastanawiałam się nad pasami ( ale węższymi żeby nie uzyskać efektu pałasykowatego, tylko bardziej taki: http://4.bp.blogspot.com/-gtu0qcEXUnQ/UXFmTuZKDkI/AAAAAAAAEPk/rnat0JkIxg8/s1600/7.jpg ewentualnie jeszcze może drobna biało czarna kratka? )

Magda, Hemnes bardzo popieram. Malma nie lubię - dla mnie jest kompletnie bezosobowy, nudny itd. Można go wstawić wszędzie jak kiedyś meblościankę. Miałam ochotę kupić jedynie fioletową komodę i ją podrasować. Może wybierz kratkę? Fajnie będzie.

I to mówię ja - od soboty posiadaczka lustra Hemenes :) Zerknij do mnie

Śliczne i wygodne. Tyle na ten moment mogę powiedzieć ;)

:rotfl:

i dość porządne no nie? ;)

Jjana - lecę, mówisz że kratka a paski całkiem nie? a kratka hmm taka np? http://www.tapety-artfunk.pl/uploads/16214/48b-tapety-w-kropki-paski.JPG

chodzi o to, że z pojedynczych pasków zrobiona - na fm chyba Droppcia miała piękną kratę (muszę poszukać)

* znalazłam o Twossie chodziło - boszz jak to pięknie u niej wygląda!

Edytowane przez Magda_lena85