Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hejka

Dzisiaj krótka przerwa w mojej labie :).

Mam nadzieję, że "stara" nie będzie się krzywo patrzeć jak wezmę jeszcze wolny czwartek i piątek :)

Nawet nie patrze o czym rozprawialiście... załamałabym się chyba ta ilością :).

Reno Ka już jest ? Bo na fb widziałam, ze pod choinkami wysyp w tym roku :). Mi moje dziecko powiedziało, że mi kupi jak zarobi pieniązki :). Może będzie miałą motywację, żeby się dobrze uczyć ;).

Muszę się pochwalić torbą :). Moje kochanie mi kupiło z solarze pod choinkę :).

http://stylio.pl/kolekcje/solar-torebki-czarna-torebka-solar-55233.png

Wczoraj pojechałam do B-B na wyprzedaże.... matko co tam się działo. W reserwed do kasy kolejka..... naliczyłam 41 osób :(. Wyszłam tak szybko jak weszłam. Ale za to w Tatuum kupiłam sobie przecenione spodnie :

http://eshop.tatuum.com/23941-9647-thickbox/ziki.jpg

Dzisiaj chyba pojadę po tą kurtke do mohito skórzana z futerkiem o której mówiłam. O dziwo pasuje mi S - ona ma bardzo długie rekawy. S jest totalnie obcisła - super. No i mój P. nakręcił się na spódnicę "skórzaną". Jej, po 25 latach takich rzeczy się dowiaduję... a ja myślałam że skóra go nie "kreci" ;). Zastanawiam się, czy w reserved (tam taką upatrzyłam) będa jeszcze przeceny sylwestrowych rzeczy ? Ona jest jako sylwestrowa wystawiona...

Magda - byłam wczoraj tez w Douglasie. Wspominałam kiedyś, że w niektórych sa marki niszowy. W B-B jest Lutens i Tom Ford. Tego drugiego psiknęłam sobie Oud Wood - zajebisty jest. Choć mojemu P. bardziej spasował Tuscan leather (tam jest więcej oudu, pewnie dlatego). Zobacz sobie jak będziesz w Douglasie. Warto. Choć cena tam zaporowa (750 pln za 50 ml). Widziałam w Harodsie Decanta za ... 320 funciaków ale az 250ml. Kurcze, muszę go mieć na uwadze, pewnie kiedyś się gdzies w dobrej cenie pojawi ... ale zobacz sobie, zajebiste są.

Hejka w ten ostatni dzień roku !!!

Ja jakoś nie w formie -chyba przez pogodę bo szaro i buro za oknem.

Mirela super zakupy :).

Składam też życzenia bo nie wiem czy dziś znajdę jeszcze trochę czasu>

Życzę wszystkim udanej zabawy sylwestrowej oraz SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2014!!!!!

Edytowane przez mirkamis