reni1980 02.01.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ja tez pod choinką znalazłam pandorę a wogóle to prezenty udane (Gosiu ciebie nie pytam:D:D:D:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ja to juz wogole o nic nie pytam, albo przestane pytac ale tak na marginesie... to mam pytanko thermomix a ka.... podobne funckje...ceny yhy yhy roooozne.... ale czytam ze duzo osob sobie tego thermo chwali.. szczegolnie, ze mozna gotowac na parze w nim... wiec to by rozwiazalo u mnie problem piekarnika co nie,.... moze sobie ten parowy z funkcja do pieczenia odpuszcze? i poczekam ilessss tam czasuuuuuuuuu az kupie thermo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 wiesz aby piec na parze wystarczy do tego urzadzenie , ja mam takie http://www.tefal.pl/All+Products/Cooking+Appliances/Steamers/Products/VitaCuisine+Gourmand+VS7001/VitaCuisine+Gourmand+VS7001.htm trochę miejsca zajmuje i trzeba go wyciagać za kazdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ale sobie chwalę, zwłaszcza jak robię ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.01.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Thermomix ma więcej funkcji, ale nie wygląda ładnie, ja bym go chowała do szafy za każdym razem jakbym miała.KA to w zasadzie śliczny gadżet, taka ozdoba kuchni, która spełnia również funkcję robota kuchennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 pamiętacie może tą frytkownice (nowy rok więc trzeba oszczędnie z tłuszczem ) http://www.topceny24.pl/tefal-fz-7000-super-frytownica-1-lyzka-oleju-kurier-17-pln.html kiedyś taki szał reklamowy na nią, ma ktoś może? użytkuje ją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.01.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Gosiu ja ją mam i bardzo polecam, duża oszczędność oleju i zawsze świeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 hejka Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ooo Reni a jak po nim frytki smakują ? jak z Maca chrupiące ? hahaha czy raczej takie miękkie są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 adigg piękny zabytek:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Gosiu są takie same, chrupiące, wadą jest to , ze jak wrzucisz kg frytek to długo piecze około 40 minut, także nie tak szybko jak we frytkownicy, no i trochę głośno chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ale na pewno nie zamieniłabym się z powrotem na zwykłą, w zasadzie ja olej dają co któreś pieczenie, nie za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 no to mi nie pomogliscie adiqq i wlasnie o takim nowym myslalam..lub o tym alee wtedy rezygnuje z mikro...bo nie jestem w stanie wszystkiego umiescic w zabudowie...a mikro nad piekarnikiem i obok kolejny plus ekspres..hmm nijak wizualnie wg mnie.. moze sie myle to niech mnie ktos oswieci ps..nagli mnie czas z zamowieniem..poki maz nie wyda kasy na wymarzonego mustanga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 yyyhym.... no to nie wiem fajna, prawie beztłuszczowa ale długo się czeka, chyba dalej nam zostaną frytki z piekarnika. No nie wiem, nie wiem zastanowię się jeszcze, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 yyyhym.... no to nie wiem fajna, prawie beztłuszczowa ale długo się czeka, chyba dalej nam zostaną frytki z piekarnika. No nie wiem, nie wiem zastanowię się jeszcze, dzięki ja tam od lat uzywam frytkownicy zelmer.. fryty chrupiace i smacze ..malo tluste.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Gosiu ale ten czas to problem, wstawiasz po prostu szybciej niż mięso pieczesz i jest git, dla mnie problemowe by było jak mam gosci i np do obiadu frytki , bo za jedną kolejka mam może dla 4 osób, dlatego też nie podaję gościom frytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 02.01.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 To i ja się włączę do dyskusji, bo KA to moje marzenie odkąd kilka lat temu zaczęłam oglądać Nigellę Lawson Uważam, że jest piękny i może kiedyś się nawet na niego skuszę - już przeliczam ile kosztuje ściągnięcie ze Stanów Jednak nie przeceniajmy jego możliwości. W tej chwili mam Zelmera z obrotową misą i on naprawdę robi to samo co KA - czyli dorzucam składniki, jak się misa obraca. A naprawdę dużo piekę.Nawet Wam nie napiszę ile ciast upiekłam na święta, bo nie uwierzycie A chleby z 2 kg mąki? Fakt! Nie robi! A ile z Was robi chleby z 2 kg mąki ? Ja szczerze mówiąc robię z 1 kg i to najlepszy chleb, którzy wspominają moi znajomi - zresztą, zawsze go piekę na imprezy. Tyle, że tego chleba nawet miksera nie potrzebuję. Reni, a KA, który do Ciebie płynie po prostu Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 02.01.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 u mnie wszystkie kolezanki/sasiadki termo maja i na wierzchu to paskudztwo trzymaja gotuja zupki papki dla maluchow, gulasze, wyrabiaja ciasta, jakies tam serniki, lody, sorbety, kawe miela...ale jaki w tym sens? a w garnku to juz zupy nie mozna ugotowac? ani ciasta w misce wyrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.01.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Adiqq, to Ty nie wiesz, że KA się nie chowa ? Ja bym chciała w jakimś odjazdowym kolorze, turkus albo józiowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts