Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:D

Ja to juz wogole o nic nie pytam, albo przestane pytac :lol2:

ale tak na marginesie... to mam pytanko :oops:

thermomix a ka.... podobne funckje...ceny yhy yhy roooozne....

ale czytam ze duzo osob sobie tego thermo chwali.. szczegolnie, ze mozna gotowac na parze w nim... wiec to by rozwiazalo u mnie problem piekarnika co nie,....:rolleyes: moze sobie ten parowy z funkcja do pieczenia odpuszcze? i poczekam ilessss tam czasuuuuuuuuu az kupie thermo... ;)

no to mi nie pomogliscie :lol2:

adiqq i wlasnie o takim nowym myslalam..lub o tym

alee wtedy rezygnuje z mikro...bo nie jestem w stanie wszystkiego umiescic w zabudowie...a mikro nad piekarnikiem i obok kolejny plus ekspres..hmm nijak wizualnie wg mnie.. moze sie myle to niech mnie ktos oswieci :bash:

ps..nagli mnie czas z zamowieniem..poki maz nie wyda kasy na wymarzonego mustanga :lol2:

To i ja się włączę do dyskusji, bo KA to moje marzenie odkąd kilka lat temu zaczęłam oglądać Nigellę Lawson :)

Uważam, że jest piękny i może kiedyś się nawet na niego skuszę - już przeliczam ile kosztuje ściągnięcie ze Stanów :) Jednak nie przeceniajmy jego możliwości. W tej chwili mam Zelmera z obrotową misą i on naprawdę robi to samo co KA - czyli dorzucam składniki, jak się misa obraca. A naprawdę dużo piekę.Nawet Wam nie napiszę ile ciast upiekłam na święta, bo nie uwierzycie :) A chleby z 2 kg mąki? Fakt! Nie robi! A ile z Was robi chleby z 2 kg mąki ? :) Ja szczerze mówiąc robię z 1 kg i to najlepszy chleb, którzy wspominają moi znajomi - zresztą, zawsze go piekę na imprezy. Tyle, że tego chleba nawet miksera nie potrzebuję.

Reni, a KA, który do Ciebie płynie po prostu Ci zazdroszczę :)

u mnie wszystkie kolezanki/sasiadki termo maja i na wierzchu to paskudztwo trzymaja ;) gotuja zupki papki dla maluchow, gulasze, wyrabiaja ciasta, jakies tam serniki, lody, sorbety, kawe miela...ale jaki w tym sens? a w garnku to juz zupy nie mozna ugotowac? ani ciasta w misce wyrobic? :p ;) :)