Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale zastanawiasz się czy termomix czy piekarnik?!?nie rozumiem

ogolnie to czy ten piekarnik linkowany i piekarnik tradycyjny... czy tylko tradycyjny i mikro do tego :lol2:

a ten thermo wtedy bym kupila... w przyszlosci :rotfl: dalekiej przyszlosci, bo moj zonek nie jest za tym..cena go powalila...zmiazdzyla :lol2:

piekarnik w zabudowie, a termo sobie odpuść :p

no dobra..termo dopuszczam ;)

ale problem istnieje nadal... sa 2 rodzaje piekarnikow (parowy z f.pieczenia i ten zwykly z setkami funkcji ) :lol2:

ja sie powaznie gubie....

chyba nic nie wybiore i bede sobie piec... na ognisku przydomowym :p albo na patelni ;)

Reni a druga porcja też te 40 min ? jak już rozgrzana jest ta frytkownica szybciej robi? no tylko w sumie o ten czas chodzi reszta mi bardzo pasuje :)

Yokasta a co to za kolor ;) ?

Ja nie przeceniam KA booooo nie mam porównania do innego w tym typie dla mnie on jest rewelacyjny. Widziałam teraz w Media robot z kenwood i kosztował 3500zł, co prawda miał wszystkie akcesoria ale cena też robiła wrażenie :jawdrop:

Meliska parowy z funkcją pieczenia teraz bym taki sobie kupiła :)

Edytowane przez Bastki

ann pewno, ze można ale po co, ja się ciesze , ze już nigdy nie będę wyrabiać pizzy łapami, boże jak mi pyszna wyszła w sylwestra , jak nigdy dotąd

Reni, czyli już masz KA? A fotki???

Też mam wrażenie, że z KA wychodzi lepsze ciasto - takie dobrze wyrobione, wyrośnięte. Bita śmietana ubita w minutę :yes:. Do tego mało czyszczenia, nie trzeba rozkładać na części pierwsze, jak np. moją tradycyjną maszynkę do mięsa. No i nie trzeba tego chować po szafach i za każdym razem rozkładać, skręcać, to spory plus według mnie.

ja bym dziś nie kupiła micro, użyłam ją tylko z 7 razy, a mieszkam 4 rok, właśnie to była moja 4 wigilia w domku

no i o tej mikro tez sie zastanawiam.... czy warto...moja wolnostojaca stoi w szopce :lol2:mowie mojemu ze wezmiemy ja do PL i w spizarce postawimy :lol2:

ale co wtedy? 2 piekarniki wybrac? jeden nad drugim? to bede musiala wchodzic na jakis schodek zeby mi z rak na twarz jedzonko nie spadlo :o

obok w zabudowie ekspres... a z drugiej str lodowka... no nijak nijak to wizualnie dla mnie :sick:

wiesz, ja to nigdy nie miałem takich dylematów :p

poszedłem, zobaczyłem, sprawdziłem ceny w internecie, kupiłem w internecie

i tyle :p

my tez przez internet....

bylismy i patrzelismy ...ale za miele a nie siemensem :lol2:

bo padlo na to drugie.... i moj juz nie chce jezdzic ogladac...

Gosia tak druga porcja tez tyle, no piecze sie pomału i tego nie ukrywam , bo sama byłam zdziwiona jak czekałam i czekałam, ale zalety ma takie , że już nawet na ten czas nie zwracam uwagi, jak wsypiesz pół kg to około 25 minut

ja też nie mam żadnego porównania Ka do innych, padło na niego bo jest piękny

Reni, czyli już masz KA? A fotki???

Też mam wrażenie, że z KA wychodzi lepsze ciasto - takie dobrze wyrobione, wyrośnięte. Bita śmietana ubita w minutę :yes:. Do tego mało czyszczenia, nie trzeba rozkładać na części pierwsze, jak np. moją tradycyjną maszynkę do mięsa. No i nie trzeba tego chować po szafach i za każdym razem rozkładać, skręcać, to spory plus według mnie.

Ilonka jeszcze nie ale w sylwka wygnoitłam 2 porcje a wiem , ze mój jest juz w rozładunku