Mmelisa 02.01.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ale zastanawiasz się czy termomix czy piekarnik?!?nie rozumiem ogolnie to czy ten piekarnik linkowany i piekarnik tradycyjny... czy tylko tradycyjny i mikro do tego a ten thermo wtedy bym kupila... w przyszlosci dalekiej przyszlosci, bo moj zonek nie jest za tym..cena go powalila...zmiazdzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Adiqq, to Ty nie wiesz, że KA się nie chowa ? Ja bym chciała w jakimś odjazdowym kolorze, turkus albo józiowy . aleee my teraz nie o KA piszemy ... ja potrzebuje walniecia mnie w moja lepetyne na temat agd do zabudowy, co by to w koncu moc zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Reniaaaa sorki za ale u mnie cisza w tym temacie, bo wszyscy sa tutaj u Ciebie na kawie od Adiqq jak cos to wal mnie smialo pala po glowie i pojde w razie cuus... pisalam o tym tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ann pewno, ze można ale po co, ja się ciesze , ze już nigdy nie będę wyrabiać pizzy łapami, boże jak mi pyszna wyszła w sylwestra , jak nigdy dotąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 melcia daj spokój, wiele razy pisałam, że tu nie piszemy tylko do mnie i o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ja bym dziś nie kupiła micro, użyłam ją tylko z 7 razy, a mieszkam 4 rok, właśnie to była moja 4 wigilia w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.01.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Adiqq, to Ty nie wiesz, że KA się nie chowa ? Ja bym chciała w jakimś odjazdowym kolorze, turkus albo józiowy . Takie kolorki są piękne. Do klasycznej, białej kuchni - trochę retro. Jakbym miała mieszkanie w kamienicy albo drewniany domek - no bajka po prostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 piekarnik w zabudowie, a termo sobie odpuść no dobra..termo dopuszczam ale problem istnieje nadal... sa 2 rodzaje piekarnikow (parowy z f.pieczenia i ten zwykly z setkami funkcji ) ja sie powaznie gubie.... chyba nic nie wybiore i bede sobie piec... na ognisku przydomowym albo na patelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 02.01.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Reni a druga porcja też te 40 min ? jak już rozgrzana jest ta frytkownica szybciej robi? no tylko w sumie o ten czas chodzi reszta mi bardzo pasuje Yokasta a co to za kolor ? Ja nie przeceniam KA booooo nie mam porównania do innego w tym typie dla mnie on jest rewelacyjny. Widziałam teraz w Media robot z kenwood i kosztował 3500zł, co prawda miał wszystkie akcesoria ale cena też robiła wrażenie Meliska parowy z funkcją pieczenia teraz bym taki sobie kupiła Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 02.01.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Adiqq, a ja maszynki do chleba używam do wyrabiania ciasta drożdżowego. Dla mnie rewelacja, bo ręce czyste, a ciasto świetnie wyrobione. Tego zakupu naprawdę nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.01.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ann pewno, ze można ale po co, ja się ciesze , ze już nigdy nie będę wyrabiać pizzy łapami, boże jak mi pyszna wyszła w sylwestra , jak nigdy dotąd Reni, czyli już masz KA? A fotki??? Też mam wrażenie, że z KA wychodzi lepsze ciasto - takie dobrze wyrobione, wyrośnięte. Bita śmietana ubita w minutę . Do tego mało czyszczenia, nie trzeba rozkładać na części pierwsze, jak np. moją tradycyjną maszynkę do mięsa. No i nie trzeba tego chować po szafach i za każdym razem rozkładać, skręcać, to spory plus według mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 ja bym dziś nie kupiła micro, użyłam ją tylko z 7 razy, a mieszkam 4 rok, właśnie to była moja 4 wigilia w domku no i o tej mikro tez sie zastanawiam.... czy warto...moja wolnostojaca stoi w szopce :lol2:mowie mojemu ze wezmiemy ja do PL i w spizarce postawimy ale co wtedy? 2 piekarniki wybrac? jeden nad drugim? to bede musiala wchodzic na jakis schodek zeby mi z rak na twarz jedzonko nie spadlo obok w zabudowie ekspres... a z drugiej str lodowka... no nijak nijak to wizualnie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 wiesz, ja to nigdy nie miałem takich dylematów poszedłem, zobaczyłem, sprawdziłem ceny w internecie, kupiłem w internecie i tyle my tez przez internet.... bylismy i patrzelismy ...ale za miele a nie siemensem bo padlo na to drugie.... i moj juz nie chce jezdzic ogladac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 02.01.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Ja teraz nie mam mikrofali . Na początku brakowało, ale bardzo szybko przestałam o tym braku pamiętać - odgrzewam w garnku, popcorn też tradycyjnie w garnku, a grzanki robię w piekarniku, są lepsze, chrupiące, więcej prądu idzie (mąż ciągle to powtarza), ale jeden klamot mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 (edytowane) ehhhh ide sie pochlastac.... jakby to tematow innych nie bylo no to co? piszemy dalej? jak tam powitaliscie Nowy Rok? bylo ten tego z druga polowka Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.01.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 wybierz jeden, kup i zapomnij...bo przy wyborze może rozboleć głowa...i rozumiem twojego męża czyli ten zwykly i szaaaaa aleee to on gdyba bardziej nad tym niz ja ahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Gosia tak druga porcja tez tyle, no piecze sie pomału i tego nie ukrywam , bo sama byłam zdziwiona jak czekałam i czekałam, ale zalety ma takie , że już nawet na ten czas nie zwracam uwagi, jak wsypiesz pół kg to około 25 minut ja też nie mam żadnego porównania Ka do innych, padło na niego bo jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Reni, czyli już masz KA? A fotki??? Też mam wrażenie, że z KA wychodzi lepsze ciasto - takie dobrze wyrobione, wyrośnięte. Bita śmietana ubita w minutę . Do tego mało czyszczenia, nie trzeba rozkładać na części pierwsze, jak np. moją tradycyjną maszynkę do mięsa. No i nie trzeba tego chować po szafach i za każdym razem rozkładać, skręcać, to spory plus według mnie. Ilonka jeszcze nie ale w sylwka wygnoitłam 2 porcje a wiem , ze mój jest juz w rozładunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2014 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 u nas nic ten tego - raczej wojna trwa:sick: kurcze ale co się dzieje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 02.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Melisa, a czy Ty w tej chwili gotujesz na parze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.