Ilona Agata 03.01.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Ja też wpadam z życzeniami . Reni - zdrówka, szczęścia, pomyślności ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 03.01.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Reni sto lat!! zdrówka i radości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.01.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO RENI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 03.01.2014 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Wrócilam i widzę, że w samą porę Reniu, sto lat! Uśmiechu od ucha do ucha, samych dobrych ludzi na Twojej drodze, pięknych dni, które warto później wspominać, szalonych marzeń i odwagi, by je spełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.01.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Reni - wszystkiego czego tylko sobie zażyczysz JA mam dalej free... chyba w końcu za jakąś robotę się wezmę. Idę na ogród posprzątać liście (skąd je znowu przywiało?). Wczoraj byłam u forumowej malkul na kawce... jejku jaki ma śliczny ten domek..... cudo. Dzisiaj wieszamy lustro. Panowie będą z nim latać po całym domu - nie wiem do końca gdzie go umieszczę (może w jadalni??). Pstryknę potem fotkę. Bawcie się dobrze . Ale nie pijcie za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.01.2014 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Hej Dziewczyny ja z pytaniem była któraś w HM HOME? ( a do Śląskich kobitek czy w Katowicach któraś byłą i czy jest duży asortyment? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.01.2014 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Witam, jeszcze raz serdecznie dziękuje za życzenia , jest to niesamowicie miłe , ze tak wiele osób pamiętała , jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 04.01.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Hej Dziewczyny ja z pytaniem była któraś w HM HOME? ( a do Śląskich kobitek czy w Katowicach któraś byłą i czy jest duży asortyment? ) Byłam 2 tyg temu ale ja nie ze śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.01.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 U mnie pąki na wszystkich roślinach, na kilku nowe liście. No to teraz oby nie było mrozu bo mi ogród szlag trafi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2014 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Hej Dziewczyny ja z pytaniem była któraś w HM HOME? ( a do Śląskich kobitek czy w Katowicach któraś byłą i czy jest duży asortyment? ) Ja byłam - w dwóch w Poznaniu i w Warszawie. Asortyment nie powala. Same ręczniki, fartuchy, ścierki, dywaniki do łazienki, torby na zakupy (lniane, itp.). Może było coś jeszcze, ale nie kojarzę. Ogólnie kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 04.01.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No ja jutro też na zakupy do P-nia. Drżyjcie sklepy,...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.01.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Emma była. Nawet wrzuciła zdjęcia na swój wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2014 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 No ja jutro też na zakupy do P-nia. Drżyjcie sklepy,...... O, lolek, a gdzie będziesz? My jutro idziemy do kina z mężem. Trochę się boję o dziadków, bo film trwa aż trzy godziny , ale od marca nie byłam w kinie , a żadnego filmu z DiCaprio nie mogę przepuścić (nawet nie chodzi o aktora, ale o jego wybory - wszystkie filmy, w których grał są genialne, może poza "Titanikiem", na którym się strasznie wynudziłam jako nastolatka ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.01.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Byłam 2 tyg temu ale ja nie ze śląska Ja byłam - w dwóch w Poznaniu i w Warszawie. Asortyment nie powala. Same ręczniki, fartuchy, ścierki, dywaniki do łazienki, torby na zakupy (lniane, itp.). Może było coś jeszcze, ale nie kojarzę. Ogólnie kiepsko. o pościele mi chodziło - bo fajne wzory na stronie mają. Tyle, że ja najbliżej do Katowic mam... i sama nie wiem czy się opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 04.01.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 O, lolek, a gdzie będziesz? My jutro idziemy do kina z mężem. Na pewno Ikea, Plaza i pewnie Stary Browar. Ja przez Tytanica nie za bardzo przepadałem za panem..... Ale po obejrzeniu Django (ja z koleju lubię filmy Tarantino) zmieniłem zdanie, DiCaprio zagrał wybornie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.01.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ilona, tylko nie opowiadaj bo też się wybieramy to pierwszy film od dawna, który MUSZĘ zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Na pewno Ikea, Plaza i pewnie Stary Browar. Ja przez Tytanica nie za bardzo przepadałem za panem..... Ale po obejrzeniu Django (ja z koleju lubię filmy Tarantino) zmieniłem zdanie, DiCaprio zagrał wybornie....... Django, a ze starszych: Incepcja, Wyspa tajemnic (świetny! Choć mało znany), Złap mnie, jeśli potrafisz . Teraz grają "Wilka z Wall Street" podobno najlepszy jego film - nie mogę sobie wyobrazić, bo każdy był dobry, a te, które wymieniłam, moim zdaniem bardzo dobre. Magda, czy jest pościel niestety nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.01.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ilona, tylko nie opowiadaj bo też się wybieramy to pierwszy film od dawna, który MUSZĘ zobaczyć. To tak jak ja . Ostatnio takie parcie miałam na "Annę Kareninę" blisko rok temu. Myślałam, że do kina pójdę dopiero na jakąś baję z dzieckiem za kilka lat, ale tego filmu nie przepuszczę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 04.01.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Magda, czy jest pościel niestety nie wiem . Ja będę jutro tyle że w P-niu, mogę zobaczyć tylko czy to coś Ci pomoże??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Incepcja była świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts