Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni - wszystkiego czego tylko sobie zażyczysz :) :hug:

JA mam dalej free... chyba w końcu za jakąś robotę się wezmę. Idę na ogród posprzątać liście (skąd je znowu przywiało?).

Wczoraj byłam u forumowej malkul na kawce... jejku jaki ma śliczny ten domek..... cudo.

Dzisiaj wieszamy lustro. Panowie będą z nim latać po całym domu - nie wiem do końca gdzie go umieszczę (może w jadalni??). Pstryknę potem fotkę. Bawcie się dobrze :). Ale nie pijcie za dużo :)

Hej Dziewczyny ja z pytaniem

była któraś w HM HOME?

( a do Śląskich kobitek czy w Katowicach któraś byłą i czy jest duży asortyment? )

Ja byłam - w dwóch w Poznaniu i w Warszawie. Asortyment nie powala. Same ręczniki, fartuchy, ścierki, dywaniki do łazienki, torby na zakupy (lniane, itp.). Może było coś jeszcze, ale nie kojarzę. Ogólnie kiepsko.

No ja jutro też na zakupy do P-nia. Drżyjcie sklepy,......

O, lolek, a gdzie będziesz? My jutro idziemy do kina z mężem. Trochę się boję o dziadków, bo film trwa aż trzy godziny :o, ale od marca nie byłam w kinie :no:, a żadnego filmu z DiCaprio nie mogę przepuścić :no: (nawet nie chodzi o aktora, ale o jego wybory - wszystkie filmy, w których grał są genialne, może poza "Titanikiem", na którym się strasznie wynudziłam jako nastolatka ;)).

Byłam 2 tyg temu ale ja nie ze śląska

Ja byłam - w dwóch w Poznaniu i w Warszawie. Asortyment nie powala. Same ręczniki, fartuchy, ścierki, dywaniki do łazienki, torby na zakupy (lniane, itp.). Może było coś jeszcze, ale nie kojarzę. Ogólnie kiepsko.

o pościele mi chodziło - bo fajne wzory na stronie mają.

Tyle, że ja najbliżej do Katowic mam... i sama nie wiem czy się opłaca

Na pewno Ikea, Plaza i pewnie Stary Browar.

Ja przez Tytanica nie za bardzo przepadałem za panem..... Ale po obejrzeniu Django (ja z koleju lubię filmy Tarantino) zmieniłem zdanie, DiCaprio zagrał wybornie.......

:yes:

Django, a ze starszych: Incepcja, Wyspa tajemnic (świetny! Choć mało znany), Złap mnie, jeśli potrafisz :yes:.

Teraz grają "Wilka z Wall Street" podobno najlepszy jego film :o - nie mogę sobie wyobrazić, bo każdy był dobry, a te, które wymieniłam, moim zdaniem bardzo dobre.

Magda, czy jest pościel niestety nie wiem :(.

Ilona, tylko nie opowiadaj bo też się wybieramy :lol: to pierwszy film od dawna, który MUSZĘ zobaczyć.

To tak jak ja :yes:. Ostatnio takie parcie miałam na "Annę Kareninę" blisko rok temu. Myślałam, że do kina pójdę dopiero na jakąś baję z dzieckiem za kilka lat, ale tego filmu nie przepuszczę :no:.