Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magda - ja z rozmiarami mam wielki problem. Jak na długośc rękawy sa oki to znowu całość za szeroka. Spodnie wg długości powinnam nosić XL ale już pas M. Ostatnio mierzyłam spódnice w reserved i musiałam mieć S. Dlatego kupowanie w necie to dla mnie utrapienie - jestem nieforemna.

Mierzyłam się w święta i jeszcze schudłam 3,5 kg :(. Musze jakieś suplementy zaczac wcinać....

Magda - ja z rozmiarami mam wielki problem. Jak na długośc rękawy sa oki to znowu całość za szeroka. Spodnie wg długości powinnam nosić XL ale już pas M. Ostatnio mierzyłam spódnice w reserved i musiałam mieć S. Dlatego kupowanie w necie to dla mnie utrapienie - jestem nieforemna.

Mierzyłam się w święta i jeszcze schudłam 3,5 kg :(. Musze jakieś suplementy zaczac wcinać....

oddam ci moje!! ;) ja to chyba od samego patrzenia na jedzenie przybieram ;)

witam się po raz drugi:)

Ja też muszę schudnąć 4 kg:D- już pościągałam ćwiczenia na poprawę sylwetki :D.

Weszłam na stronę z Zary i mojej kurtki już brak . W sumie z tego powodu przestała mi się m.in podobać- gdzie nie popatrzyłam tam ktoś miał ją ubraną.

Ja w reserved z rozmiarem też mam problem teraz jedną sukienką mam M a jak mierzyłam inną to S potrzebowałam-ogólnie w tym sklepie żebym coś ok znalazła to muszę się naszukać.Reserved -kids odwiedzam ale tylko w galerii katowickiej , u nas jakieś resztki a tam całkiem inne ciuchy ,których nawet online nie ma.

Zara jakoś dziwnie dla mnie szyje zawsze w ramionach mam wrażenie ,że za ciasne zresztą m ma ten sam problem:)

Mirela jak się odchudzałam to podstawą było samodzielne gotowanie wszystkiego ( zdrowo i ekologicznie) - i zero odwiedzania sklepiku - bułka + jogurt a fuuuuj.

Mirka u mnie nie ma kolorowo - tzn na tej focie jest extra - dupska nie widać i fałdek:) ale są faldki po porodzie...( tak se tłumaczę)

muszę do lidla jechać po zakupy a tam mi się nic nie chce ..... w lodówce światło i szron :D

Ja właśnie też z brzuchem -fałdeczki są :D ,w sumie wiek tez taki że lepiej teraz zadbać:).

Dzisiaj moje kijki wracają do łaski i zaczynam z piłką ćwiczyć .Zakupy też poczyniłam i otręby i płatki owsiane to teraz moi przyjaciele:).Rodzinę też od 1 stycznia maltretuję i codziennie soczek robię z warzyw i jabłek.:) Nowy Rok dedykuję zdrowszej diecie:D

Magda ja się nie odchudzam - tylko lubię zdrowo jeść :), Mało mięs, zero tłuszczu, sama zawsze gotuję - gotowe żarcie raz na kilka miesięcy kupuję :). Tylko ja nie chcę z wagi schodzić - i to mi się wyklucza. Musze zmodyfikować dietę. NA razie spróbuję zażywać przed i po treningu BCAA. Nie spalę wtedy tkanki mięsniowej tylko sam tłuszcz.