annNS2 07.01.2014 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 moj zimowy plaszcz wisi i jeszcze ani razu go nie ubralam dlatego kupilam sobie taki http://www.promod.pl/kobiety/plaszcze/plaszcze-zimowe/plaszcz-damski-granatowy-R7240027014.html# na zdjeciu nie wyglada zjawiskowo...ale na mnie lezy doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Magda - ja z rozmiarami mam wielki problem. Jak na długośc rękawy sa oki to znowu całość za szeroka. Spodnie wg długości powinnam nosić XL ale już pas M. Ostatnio mierzyłam spódnice w reserved i musiałam mieć S. Dlatego kupowanie w necie to dla mnie utrapienie - jestem nieforemna. Mierzyłam się w święta i jeszcze schudłam 3,5 kg . Musze jakieś suplementy zaczac wcinać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.01.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Magda - ja z rozmiarami mam wielki problem. Jak na długośc rękawy sa oki to znowu całość za szeroka. Spodnie wg długości powinnam nosić XL ale już pas M. Ostatnio mierzyłam spódnice w reserved i musiałam mieć S. Dlatego kupowanie w necie to dla mnie utrapienie - jestem nieforemna. Mierzyłam się w święta i jeszcze schudłam 3,5 kg . Musze jakieś suplementy zaczac wcinać.... oddam ci moje!! ja to chyba od samego patrzenia na jedzenie przybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.01.2014 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ja sie zważyłam w końcu i tragedii nie ma ale muszę schudnąć 3-4 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 jak zobaczyłam w tym roku płaszcz w tiffi za 1000 zł to mało nie siadłam w sklepie Mi sie ten spodobal...taki akuratny ale cena 1600pln http://image.ceneo.pl/data/products/26802657/p-sly-010-plaszcz-welniany-plaszcz-klasyczny-czarny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ja sie zważyłam w końcu i tragedii nie ma ale muszę schudnąć 3-4 kg oddaj mi...tyle potrzebuje zeby bylo oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.01.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 witam się po raz drugi:) Ja też muszę schudnąć 4 kg:D- już pościągałam ćwiczenia na poprawę sylwetki . Weszłam na stronę z Zary i mojej kurtki już brak . W sumie z tego powodu przestała mi się m.in podobać- gdzie nie popatrzyłam tam ktoś miał ją ubraną. Ja w reserved z rozmiarem też mam problem teraz jedną sukienką mam M a jak mierzyłam inną to S potrzebowałam-ogólnie w tym sklepie żebym coś ok znalazła to muszę się naszukać.Reserved -kids odwiedzam ale tylko w galerii katowickiej , u nas jakieś resztki a tam całkiem inne ciuchy ,których nawet online nie ma. Zara jakoś dziwnie dla mnie szyje zawsze w ramionach mam wrażenie ,że za ciasne zresztą m ma ten sam problem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.01.2014 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 a bierz w cholerę:lol2::lol2::lol2: mogę jeszcze 2 kg dodać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.01.2014 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ja sie zważyłam w końcu i tragedii nie ma ale muszę schudnąć 3-4 kg to moze wspolnie jakas diete rozpoczniemy? bo pozostale to same chudziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja zmieniłam dietę no i intensywne treningi dwa razy w tygodniu. Robię to dla zachowania formy a kg mi niestety przy tym lecą . Przyjme nawet 5 kg Nawet w zamiam kilka cm wzrostu oddam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 ja po wolnym +5 kg - zero ruchutakże od jutro znów gotuję sama, zero bułek - wszystko z domu biorę Mirela to się ze mną musisz dogadać! ja wzrost z 10 cm przyjmę i oddam kg:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.01.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jak Reni napisała ,że chce schudnąć 3-4kg to się załamałam bo jak pamiętam ze zdjęć to z Ciebie laska, teraz się zastanawiam czy ja 6 nie powinnam zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 JA bułek nie jadam... dzisiaj miałam 30 dkg pieczarek duszonych z pietruszką zieloną plus jabłka i pomarańcze. Głodna jestem już . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Jak Reni napisała ,że chce schudnąć 3-4kg to się załamałam bo jak pamiętam ze zdjęć to z Ciebie laska, teraz się zastanawiam czy ja 6 nie powinnam zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.01.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 No Magda to następna chudzina która mnie dołuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.01.2014 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 mirka jak stoję w szerokiej bluzce i wciągnę brzuch to git, ale jak mam topik to 3 fałdy widać, serio, muszę z brzucha stracić i wziąść sie za siebie bo skóra już nie taka elastyczna jak kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Mirela jak się odchudzałam to podstawą było samodzielne gotowanie wszystkiego ( zdrowo i ekologicznie) - i zero odwiedzania sklepiku - bułka + jogurt a fuuuuj. Mirka u mnie nie ma kolorowo - tzn na tej focie jest extra - dupska nie widać i fałdek:) ale są faldki po porodzie...( tak se tłumaczę) muszę do lidla jechać po zakupy a tam mi się nic nie chce ..... w lodówce światło i szron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.01.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja właśnie też z brzuchem -fałdeczki są ,w sumie wiek tez taki że lepiej teraz zadbać. Dzisiaj moje kijki wracają do łaski i zaczynam z piłką ćwiczyć .Zakupy też poczyniłam i otręby i płatki owsiane to teraz moi przyjaciele:).Rodzinę też od 1 stycznia maltretuję i codziennie soczek robię z warzyw i jabłek. Nowy Rok dedykuję zdrowszej diecie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Magda ja się nie odchudzam - tylko lubię zdrowo jeść , Mało mięs, zero tłuszczu, sama zawsze gotuję - gotowe żarcie raz na kilka miesięcy kupuję . Tylko ja nie chcę z wagi schodzić - i to mi się wyklucza. Musze zmodyfikować dietę. NA razie spróbuję zażywać przed i po treningu BCAA. Nie spalę wtedy tkanki mięsniowej tylko sam tłuszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 eh po ciąży to w ogóle flak na brzuchu - taki budyń Mirela a zdrowy tluszcz? podobno roślinnego trochę trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts