mirkamis 07.01.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Magda ja moją fałdę też tak tłumaczę :lol2::lol2::lol2: szkoda tylko ,że od porodu w maju 6 lat minie:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 e tam - na ciąże można zwalić zawsze i wszędzie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 nie no, nie jem zwierzecego - tzn ograniczam. Jem masło i chudy twaróg. No i oleje też . Nie potrafię się na same gotowane posiłki przestawić - muszę conieco przysmażyć . Musze patelnię grilową w I sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dziewczyny, ja chuda byłam zawsze a fałdkę miałam na brzuchu po porodzie. Ale od dwóch lat - deska. Czyli czas o niczym nie świadczy - wszystko przed Wami . Mi fałdka znikneła jak So miała 7-8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.01.2014 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 na otrębach była strona http://www.zdrowenienudne.pl/ i teraz czytam te przepisy a tam tylko kuskus:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.01.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja tez bym chciała tak ze 3 kilo stracić ale cóż musiałabym ograniczyć słodycze A ja właśnie dostałam od koleżanki z Norwegii ich wnętrzarską gazetkę i siędzę i się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 patelnie grillową też muszęi jeszcze na allegro nowe pojemniki tupperware bo te co mam to już trochę nasiąknięte są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 może są sponsowrowani przez importera/producenta kus-kusu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.01.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Dziewczyny, ja chuda byłam zawsze a fałdkę miałam na brzuchu po porodzie. Ale od dwóch lat - deska. Czyli czas o niczym nie świadczy - wszystko przed Wami . Mi fałdka znikneła jak So miała 7-8 lat to ja jeszcze rok poczekam :rotfl::rotfl::rotfl: Oczywiście żart bo wiem ile Ty ćwiczysz:D.Podziwiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.01.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja zbieram na http://www.oleole.pl/grille/tefal-gc6000-xl800.bhtml?from=dr&gclid=CNiw2v2X7LsCFernwgodPF4A1g,pożyczyłam od mamy i sobie chwalę No są sponsorowani bo otręby z KUPCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.01.2014 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 a ja nowy rok dedykuję - rodzina bez coca coli:D:D:D:D nie wiem co maż zrobi z 48 szt coli w garazu:lol2::lol2::lol2: będzie pił nadal colę - nici z seksu:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.01.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja zbieram na http://www.oleole.pl/grille/tefal-gc6000-xl800.bhtml?from=dr&gclid=CNiw2v2X7LsCFernwgodPF4A1g,pożyczyłam od mamy i sobie chwalę No są sponsorowani bo otręby z KUPCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.01.2014 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 reni - ale takie drastyczne cięcia ?? Weź go tak nie maltretuj My nie pijemy soków ani coli - tylko woda. P. czasami kupuje sok z czarnej porzeczki - do drinków. Sonia się nauczyła pić wodę i herbatę (tzn. w domu bo u babci już jej woda nie smakuje ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.01.2014 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 mirella niestety:D do tego dochodzi jeszcze zapas fanty i spirta, chyba tylko nadchodząca woja tłumaczy te zapasy:lol2::lol2: nie mam nic przeciwko coli do drinka w sobotę ale codziennie:no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 07.01.2014 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Ja od początku roku na diecie MM I już kilogram w dół Jeszcze 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 będzie pił nadal colę - nici z seksu:yes::yes: no , ale to tez kara wtedy dla Ciebie... wez cos innego wymysl coooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.01.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 nie no, nie jem zwierzecego - tzn ograniczam. Jem masło i chudy twaróg. No i oleje też . Nie potrafię się na same gotowane posiłki przestawić - muszę conieco przysmażyć . boszzz gdyby mi ktos zabronil jesc gyrosa, pizze, frytki, kebaby, chamburgery.... mieso a dal twarog, jogurt ubilabym ...no przysiegam ubilabym tego sadyste toc ja bym wygladala jak nie ja... Jak to mowia, kochanego cialka nigdy nie za wiele a ze mam faldke na brzuszku to sie nawet nie przejmuje, nie razi w oczy mnie nie kole tak na marginesie nie mam nic do osob tak odzywiajacych sie ale to nie moja bajka ja lubie nawet o polnocy cos zjesc... no co...glodna spac nie pojde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 07.01.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 (edytowane) My colę kupujemy bardzo rzadko, teraz kupiłam 2 na święta i jeszcze jedna stoi.Za to wody jak zabraknie to:mad::mad:. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez mirkamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 07.01.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 u mnie w torebce zawsze znajdzesz wode (nawet zima nosze 0,33l a w lecie to nawet 0,7l), bez sniadania sie nie rusze, bialego pieczywa w ogole nie jadam, soki czasami, za cola nie przepadam, ze slodyczy to najchetniej gorzka czekolada (w zyciu chyba nie zjadlam wiecej niz jeden rzadek;)) staram sie gotowac zdrowo, nie znosze kotletow, kopytek i innych 'tradycyjnych' dan, staram sie nie jesc duzo (chyba ze salaty)...ale najgorsze jest to ze moj M wieczorami wyciaga paluszki, mace czy inne przegryzki...no i zawsze mu podjadam... no i poza bieganiem za mala i z wozkiem niestety zero cwiczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 07.01.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Tosia teraz grill elektryczny zamykany w Lidlu chyba będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts