Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziewczyny, ja chuda byłam zawsze a fałdkę miałam na brzuchu po porodzie. Ale od dwóch lat - deska. Czyli czas o niczym nie świadczy - wszystko przed Wami :). Mi fałdka znikneła jak So miała 7-8 lat :)

to ja jeszcze rok poczekam :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Oczywiście żart bo wiem ile Ty ćwiczysz:D.Podziwiam:D

nie no, nie jem zwierzecego - tzn ograniczam. Jem masło i chudy twaróg. No i oleje też :). Nie potrafię się na same gotowane posiłki przestawić - muszę conieco przysmażyć :).

boszzz gdyby mi ktos zabronil jesc gyrosa, pizze, frytki, kebaby, chamburgery.... mieso :o a dal twarog, jogurt ;)

ubilabym ...no przysiegam ubilabym tego sadyste :lol2: toc ja bym wygladala jak nie ja...

Jak to mowia, kochanego cialka nigdy nie za wiele :D

a ze mam faldke na brzuszku to sie nawet nie przejmuje, nie razi w oczy mnie nie kole ;)

tak na marginesie nie mam nic do osob tak odzywiajacych sie :) ale to nie moja bajka :D

ja lubie nawet o polnocy cos zjesc... no co...glodna spac nie pojde :rotfl:

u mnie w torebce zawsze znajdzesz wode (nawet zima nosze 0,33l a w lecie to nawet 0,7l), bez sniadania sie nie rusze, bialego pieczywa w ogole nie jadam, soki czasami, za cola nie przepadam, ze slodyczy to najchetniej gorzka czekolada (w zyciu chyba nie zjadlam wiecej niz jeden rzadek;)) staram sie gotowac zdrowo, nie znosze kotletow, kopytek i innych 'tradycyjnych' dan, staram sie nie jesc duzo (chyba ze salaty)...ale najgorsze jest to ze moj M wieczorami wyciaga paluszki, mace czy inne przegryzki...no i zawsze mu podjadam...:( no i poza bieganiem za mala i z wozkiem niestety zero cwiczen :mad: