mirela99 08.01.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 :lol2: ja wiem dlaczego teraz tak mało zarabiasz pieniędzy, - to az tyle na szmaty wydajesz ?? Że też jeszcze młody nie skojarzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Reni ale Ci Młody powiedział widzisz jak pięknie! i mamusia ma więcej czasu...i wszystko macie dzieci wszystko upraszczają Dzięki - to az tyle na szmaty wydajesz ?? http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif Że też jeszcze młody nie skojarzył http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif miałam to samo napisać ale może konspiruje się jak ja - i nie bierze reklamówek. U mnie będzie folgowanie ograniczone - od lutego mamy 1 ( słownie: JEDNO wspólne) konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.01.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 a przecenili go bardziej ? Bo w MD wszystko dalej stoi A rzuciła Wam się gdzies w oczy skórzana spódnica waska, ołówkowa (tzn ekoskóra) ? Tak - tylko teraz nie pamiętam gdzie . Muszę pomyśleć . Intensywnie, bo ostatnio taką macałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 - to az tyle na szmaty wydajesz ?? Że też jeszcze młody nie skojarzył Mirella jak wszystko przychodzi w paczkach potajemnie do pracy to nawet mąż nie wie, a ty od 6 latka wymagasz:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 zakupy netowe to jednak wygoda:) ja tam małego zaopatruję non stop - łącznie z butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 własnie dostałam paczkę z zary, też ładnie zapakowane, ale jakoś wszystko dziwnie śmierdzi:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 z Md przychodzą takie pachnące paczki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 żałuję, ze netowego nie ma z kosmetykami bath&bodywork -oszalałam na ich punkcie Reni - ładne przychodzą też z netowych dla dzieci niszowych:) cocoshki i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 U mnie będzie folgowanie ograniczone - od lutego mamy 1 ( słownie: JEDNO wspólne) konto ale tym samym większe możliwości finansowe:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 w Bielskim MD pachnie perfumami/świeczkami/odświeżaczami (nie wiem czym) tabakowymi. Cudownie pachnie. Mogłabym tam pracować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 w Bielskim MD pachnie perfumami/świeczkami/odświeżaczami (nie wiem czym) tabakowymi. Cudownie pachnie. Mogłabym tam pracować . i własnie tak samo pachną te paczki od nich, każdy sklep tak pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 mirella a na co polujesz z md? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Reni ale ukryć trudniej - chociaż może się nie będzie logował za często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Magda z co to za finansowa rewolucja ? Dlaczego tak teraz zdecydowaliście ? JA się swego czasu zastanawiałam nad rozdzieleniem konta. Tylko jakoś nie mam pomysłu jak się podzielić opłatami wspólnymi (media, kredyt, wydatki na dziecko, środki czystości, rośliny w ogrodzie itd)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 wspomnisz moje słowa - będziesz tego żałować wiem, wiem - tzn zobaczę - zawsze można nie wpłacać na wspólne ( które jest moje nijako) a dalej osobno Magda z co to za finansowa rewolucja ? Dlaczego tak teraz zdecydowaliście ? .. mąż twierdzi, że wtedy zaczniemy oszczędzać w myśl jego zasady " będziesz widziała ile co kosztuje i że trzeba odłożyć na kostkę itp" Mirela u nas podział ze wzgl na zarobki raczej - ja płacę za nianię i bieżące wydatki jedzeniowo-ubraniowe moje i dziecka. Podzial da się łatwo zrobić - w zależności na co "się wydaje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 mirella jaki rozmiar potrzebujesz bo teraz jest tylko L- ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 nie wiem na co polujecie - ale żałuję, ze nie wziełam granatowego pikowanego płaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 L-kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.01.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 My mamy oddzielne konta - nie wyobrażam sobie wspólnego . Głupio by mi było wydawać kasę męża na moje ciuchy - a tak to by się mogło skończyć . Teraz kupuję za "swoje" bez wyrzutów sumienia, co i kiedy chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 moim zdaniem tez jeden kit, no na pewno kasy od tego nie przybędzie:no: u mnie tylko ja mam konto, ja mam kasę , ja wszystko płacę i nie mam więcej niż bym chciała:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts