agatah 08.01.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 kurcze ale czasem kostkę trzeba dać, jak zrobić sos jesli nie mamy rosołu Reni, jaki sos? Ja rzadko mam rosół, a sosy robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 do mięsa, mam np mięso już upieczone od tesciowej, otrzymane w spadku po niedzielnym obiedzie, w domu gotuję kaszę i robię sos, czyli jak jeśli nie na kostce rosołowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 gesslerowa robi sos na ogonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 a skąd te ogony mam wziąść, pewno i tak bym ich nawet nie umyła:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Ja tez nie lubię kostek rosołowych. Sosy przewaznie u mnie pomidorowe Albo z mascarpone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 jak widzę serca, zołądki itp to muszę wyjść bo nie kontroluję co się wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.01.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 A musi być sos? A musi być mięsny? Na kostce? Nie może być serowy, grzybowy, pieczarkowy, brokułowy, pomidorowy? Jak to mięso odgrzewasz? Na patelni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Reni - ja mam rosołek (bulion) w małych słoiczkach w zamrażalniku. Można go użyć do zrobienia sosu. Np zamrażasz w małej miseczce i do woreczka - żeby dużo miejsca nie zajmował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.01.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Albo kup udziec z indyka, daj ze 3 marchewy, pietruszkę, seler, por, i ugotuj ze 2 litry mocnego rosołu. Rozlej na porcje po np. pół litra i później masz gotowy z zamrażalnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 no do kaszy muszę mieć sos:yes: i to najlepiej pieczeniowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Reni też mam problem z tego typu "podrobami" - mało tego - nie kupuję już np pstrągów z głowami ( i oczami) - bo wrzuciłam do miski umyć,,, a później balam się wyciągnąć bo miałam wrażenie, ze się ruszają...w ogóle nie dotknę ryby surowej:lol2: poza poćwiartowanym łososiem - skóry nie dotykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Albo kup udziec z indyka, daj ze 3 marchewy, pietruszkę, seler, por, i ugotuj ze 2 litry mocnego rosołu. Rozlej na porcje po np. pół litra i później masz gotowy z zamrażalnika no wyjscie jest ale z kostką szybko i łatwo, ona az taka straszna czy ujdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 przy coli to kostka pewnie ma i witaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Jak to mięso odgrzewasz? Na patelni? zależy , albo w piekarniku, albo z sosem w garnku, jak zrobię sos to wrzucam na chwilę mięso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.01.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 reni, wiesz... twoja sprawa co jecie mnie nic do tego. Ale to zabija smak wszystkiego jak dla mnie. i na szczęście udaje mi się znajmowych przekonywac do tego A rosół sam się gotuje, tyle co 5 minut na nastawienie potrzeba Jak teściowa daje mięso to niech da i sos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ja moje koty karmię BARFem - mielę podroby, mózg, watrobę, łój i inne dziadostwa . Kuchnia wyglada wtedy jak po świniobiciu . Do tego wszystkiego jeszcze dodaję suszoną krew wołową . I tran. śmierdzi i wyglada fatalnie . Ale koty kochają to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 no właśnie sosu juz brakuje a ja lubię jak mi po talerzu pływa:D ale wiesz tesciowa mi ugotuje rosół a ja zamrozę w małe miseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 przy coli to kostka pewnie ma i witaminy :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to sama rosołu nie gotujesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ja moje koty karmię BARFem - mielę podroby, mózg, watrobę, łój i inne dziadostwa . Kuchnia wyglada wtedy jak po świniobiciu . Do tego wszystkiego jeszcze dodaję suszoną krew wołową . I tran. śmierdzi i wyglada fatalnie . Ale koty kochają to osz kurwa:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: dla nikogo bym się tak nie poswięciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.