Magda_lena85 08.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Reni masz wypasioną kuchnię -wypasione gary pewnie a rosół teściowa ugotuje! do garów dziś...do garów - i myśl o nas;) Mirela o dżizas! chyba bym musiała być nieźle sztachnięta i pewnie zapachy te.... w ogóle podlądałam kuchnię Mireli ostatnio i sobie wymyśliłam coby moją tak trochę zamknąć z wąską wyspą tzn szafką na 30 cm i nie wiem czy mi proporcji kuchnie nie rozwali -bo na razie symetria idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to sama rosołu nie gotujesz ?? nie umiem, tzn nigdy nie gotowałam, ale teściowa robi zajebisty więc mój już z marszu by nie smakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ja taka Matka Teresa jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 no właśnie sosu juz brakuje a ja lubię jak mi po talerzu pływa:D ale wiesz tesciowa mi ugotuje rosół a ja zamrozę w małe miseczki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.01.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 reni, no weźże ugotuj ten rosół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 nie umiem, tzn nigdy nie gotowałam, :confused: To mnie zabiłaś !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to ja nie powiem co 5 lat temu jeszcze robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ale ten bulion jak już zrobię, czyli udka i warzywa, to musze jeszcze przyprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 choć mój rosół też So nie smakuje. A to dlatego, ze teściowa używa wszelakich ziarenek smaku, vegety i maggi. So uważa, ze mój jest bez smaku.Bo własnie te cholerne glutanamiany psują potem człowiekowi smak. To samo kostki. Nie czuć ważyw tylko same E... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 tak - liśc laurowy i te sprawy...sól Reni wyjdzie na pewno - tylko kwestia mętny czy nie:) to może zaproś teściową na weekend i gotujcie te rosoły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 JA dodaję lubczyk zielony i zielony seler - mam pomrożony z ogródka. Dużo marchweki, seler, pietruszka. Z przypraw tylko minimalnie soli i pieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 podobno super jest rosołek na perliczce nie kurczaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mętny wyjdzie jak się będzie gotował na dużym ogniu. Trzeba lekko zagotowac i minimlanie potem gotować. I nie przykrywać. Dobry z dodatkami - serca, żołądki. I oczywiście z zielona pietruszką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to może zaproś teściową na weekend i gotujcie te rosoły to wolę kostki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 na perliczce nie jadlam - ale jak Albik nie mógł nawet królika to rosół gotował mu na mięsie z gołębi ( teść przywoził ale już gotowe czyste kawałki).Nie wiem czy to się je normalnie czy co - ale nam dietetyk kazał. u mnie problem z przyprawieniem zupy warzywnej ( bez śmietany itp) - zawsze jest mdła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 a to mięso na gotującą wodę czy zimną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to wolę kostki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 helloł ania:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ja daję na zimną - ale jak się zagotuje to szumów nie zbieram tylko wylewam wodę, płuczę mięso i gotuję dalej w nowej czystej. Ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 zimną. Bo musi się wydobyć smak mięsa. Jak dasz na wrzaca to mięso bedzie smaczne a rosół nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.