Magda_lena85 08.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Reni masz wypasioną kuchnię -wypasione gary pewnie a rosół teściowa ugotuje! do garów dziś...do garów - i myśl o nas;) Mirela o dżizas! chyba bym musiała być nieźle sztachnięta i pewnie zapachy te.... w ogóle podlądałam kuchnię Mireli ostatnio i sobie wymyśliłam coby moją tak trochę zamknąć z wąską wyspą tzn szafką na 30 cm i nie wiem czy mi proporcji kuchnie nie rozwali -bo na razie symetria idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268136 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to sama rosołu nie gotujesz ?? nie umiem, tzn nigdy nie gotowałam, ale teściowa robi zajebisty więc mój już z marszu by nie smakował Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268137 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ja taka Matka Teresa jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268138 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.01.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 no właśnie sosu juz brakuje a ja lubię jak mi po talerzu pływa:D ale wiesz tesciowa mi ugotuje rosół a ja zamrozę w małe miseczki :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268139 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 08.01.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 reni, no weźże ugotuj ten rosół Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268140 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 nie umiem, tzn nigdy nie gotowałam, :confused: To mnie zabiłaś !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268141 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to ja nie powiem co 5 lat temu jeszcze robiłam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268142 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ale ten bulion jak już zrobię, czyli udka i warzywa, to musze jeszcze przyprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268143 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 choć mój rosół też So nie smakuje. A to dlatego, ze teściowa używa wszelakich ziarenek smaku, vegety i maggi. So uważa, ze mój jest bez smaku.Bo własnie te cholerne glutanamiany psują potem człowiekowi smak. To samo kostki. Nie czuć ważyw tylko same E... Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268144 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 tak - liśc laurowy i te sprawy...sól Reni wyjdzie na pewno - tylko kwestia mętny czy nie:) to może zaproś teściową na weekend i gotujcie te rosoły;) Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268146 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 JA dodaję lubczyk zielony i zielony seler - mam pomrożony z ogródka. Dużo marchweki, seler, pietruszka. Z przypraw tylko minimalnie soli i pieprz. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268147 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 podobno super jest rosołek na perliczce nie kurczaku Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268149 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Mętny wyjdzie jak się będzie gotował na dużym ogniu. Trzeba lekko zagotowac i minimlanie potem gotować. I nie przykrywać. Dobry z dodatkami - serca, żołądki. I oczywiście z zielona pietruszką Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268150 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to może zaproś teściową na weekend i gotujcie te rosoły to wolę kostki:D Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268151 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 na perliczce nie jadlam - ale jak Albik nie mógł nawet królika to rosół gotował mu na mięsie z gołębi ( teść przywoził ale już gotowe czyste kawałki).Nie wiem czy to się je normalnie czy co - ale nam dietetyk kazał. u mnie problem z przyprawieniem zupy warzywnej ( bez śmietany itp) - zawsze jest mdła. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268153 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 a to mięso na gotującą wodę czy zimną Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268155 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 to wolę kostki:D Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268156 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 helloł ania:D Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268159 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 08.01.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 ja daję na zimną - ale jak się zagotuje to szumów nie zbieram tylko wylewam wodę, płuczę mięso i gotuję dalej w nowej czystej. Ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268160 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 08.01.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 zimną. Bo musi się wydobyć smak mięsa. Jak dasz na wrzaca to mięso bedzie smaczne a rosół nie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/154799-nasz-domek/page/881/#findComment-6268161 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.