reni1980 07.07.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 yokasta z twoje wizualki wyrzucę tylko thuje kuliste na coś bardziej niepospolitego i tak to zgapię jak ty przedstawiłaś, a zamiast tych thuji cos podobnego ale takiego bardziej "innego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ja bym tam nie sadziła niczego wysokiego, raczej kuliste krzaki, coś płożącego, trawy. Więcej nie pomogę, bo się nie znam - do teraz na wszystko, co ma igły, mówię "choinka", czym doprowadzam narzeczonego do niepohamowanych wybuchów śmiechu, chociaż sama nie rozumiem, co w tym śmiesznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2011 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 ja Ilonka tez nie rozumiem co w tym smiesznego! A o roślinach wiem tyle co ty, albo jeszcze mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.07.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Ja bym tam nie sadziła niczego wysokiego, raczej kuliste krzaki, coś płożącego, trawy. Więcej nie pomogę, bo się nie znam - do teraz na wszystko, co ma igły, mówię "choinka", czym doprowadzam narzeczonego do niepohamowanych wybuchów śmiechu, chociaż sama nie rozumiem, co w tym śmiesznego? :D:D mam to samo:p tylko choinki i krzaki widze:p Reniu, moje pytanie widze, ze juz nieaktualne... chodzilo mi co chcesz zrobic na dojsciu do tego Libet-u.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 To po lewej oczywiście może być mniejsze, trzmielinę można sobie strzyc, można łatwo ją też rozmnażać i poprzesadzać w inne miejsca w ogrodzie, w sumie to nie wiem czy ją tam proporcjonalnie wkleiłam. Wysokiego też bym nic nie sadziła, ale coś z całej kompozycji powinno się wybijać najwyżej, tak do 1m maksymalnie to jeszcze nieduże Koniecznie Reni napisz jakie roślinki kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.07.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Podobno choinka to tylko ta obcięta, przystrojona, w domu na święta. Poza domem to iglak: świerk, jodła, itp., chociaż nie wiem, czy mu wierzyć, bo jak długo żyję, wokół zawsze rosły "choinki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.07.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 yokasta wkleję co posadzilam a nie tylko napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 No ja myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 07.07.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Reni witam sie u Ciebie... ja myślę że trawy może i są ładne przez jakiś czas, potem niestety zasuszają się i trzeba je ścinać, a to już jest dużo roboty, poza tym się rozsiewają i wyłażą tam gdzie się ich nie chce, moje typy to:http://allegro.pl/sosna-drobnokwiatowa-negishi-okazja-cenowa-i1696346122.htmlhttp://allegro.pl/sosna-jane-kluis-okazja-cenowa-i1696346123.htmlposzukam jeszcze w moich zbiorach, bo powinnam mieć zdjęcie tarasu z takimi roślinkami, jak znajde to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 07.07.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 (edytowane) a tak na marginesie jak się wstawia większe zdjęcia, żeby nie trzeba było już w nie klikać Edytowane 7 Lipca 2011 przez Magdalena74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.07.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Z trawami dużo zachodu? Może z trawnikiem ale z kępami traw ozdobnych nie. Prawda jest taka, że w zimie dobrze wyglądają tylko zimozielone, ale nie można na tym bazować bo wtedy w lecie byłoby nudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 07.07.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 to może takie roślinki-trawy:) ale cuda chyba sobie odglapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 08.07.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 ja ze swoją trawą problem mam, może nie problem tylko problemik , bo nie mam jej dużo, ale mocno zastanowiłabym czy dawać ją w tak reprezentacyjnym miejscu... a jak z tymi zdjęciam? skrobnie ktoś zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Magdalena74 wielkość obrazka zależy chyba od jego rozmiaru a stronie, z której kopiujesz. Nic specjalnego nie robisz ze zdjęciem, wchodzisz we właściwości fotki, kopiujesz adres url i potem wklejasz pomiędzy klamry .... . I to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 08.07.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 (edytowane) Edytowane 9 Lipca 2011 przez Magdalena74 porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 yokasta, poniżej zdjęcie co kupilam , narazie tylko takie, chyba to jawołce i te malutkie to lawendy i teraz nie wiem jak to posadzić , te lawendy u góry ale takie malutkie, no ale urosną, dokupię jeszcze te trawy co mi wkleiłaś ale musze pojechać do lepszej szkółki, takze poradz jak to rozplanować, czytałam że wieksze do górę a małe na dół, ale to chyba rabat dotyczy(aby wieksze nie zasłanały mniejszej) a u mnie i tak nie jest jeden poziom tylko spad http://img200.imageshack.us/img200/539/p1040402kd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 a i ekspres działa już, tak jak mówilam ziarenka kawy mój syn wepchal tam gdzie mielona i się zablokowało ale mąż rozebrał i już znowu piję moje cappuczinko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 08.07.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 a i ekspres działa już, tak jak mówilam ziarenka kawy mój syn wepchal tam gdzie mielona i się zablokowało ale mąż rozebrał i już znowu piję moje cappuczinko To poczęstuj reni, bo mój nadal cieknie więc wyłączony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.07.2011 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 anna a skąd ty wlaściwie jesteś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 reni, ten jałowiec "blue" posadź w półcieniu, a lawendę tylko w słońcu, bo w cieniu nie będzie kwitła. Ze wszelkimi trawami uważaj, bo strasznie się rozsiewają i są kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts