Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirka fajny ten płaszczyk z zary i na pewno potaniał chciałam o mojej zobaczyć na żywo ale w sklepie nie było ani jednego :no:

trochę optanili kurtki

Ja też nie widziałam na zywo ,ale już kiedys na all kupowalam z zary dla niej i był super -tym się sugeruję:D

Magda moja mama zakwas jeden raz w piekarni kupiła a drugi raz wzięła dwie łyzki zurku:).Później mi mówiła że jeszcze robi się tak że skórkę chleba na zakwasie zalewasz wodą i dodajesz dwie łyzki mąki żytniej i tak to karmisz codziennie- ale o to to dokładnie musze zapytac jak bo teraz maly jej nie dał spokojnie z ciocia porozmawiać:)

skoro gotujemy tak samo to i kondycje mamy te same:lol2:

chociaż ja to na spacer idę codziennie z Albikiem - a w sobotę/niedzielę on na rowerku ja za rowerkiem.

Trzeba się zmobilizować - ciało po ćwiczeniach jest takie mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D

Mirka dzięki

Mirela - taka huśtawka była w Sex and the City - Samantha się na niej "bujała" - ehhh świetny serial! :) tyle, że ja mam nianię... z drugiej str nie wiem - chciałabyś widzieć , że w sobotę po obiedzie S. czyta na huśtawce lekturę??

JAk szukałam po sex shopach kuzynce prezentu to widziałam takie coś... jak hustawka. Tylko z gumami, sznurami - to montowania na suficie. Jakie tak można było akrobacje robić - może taki coś macie ?

o kurka, no niestety nie mam, nie wiem czy moj sufit by wytrzymał mojego męża husiać:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

nie musi być skórka. Wtedy jest większe prawdopodobieństwo że splesnieje. Przerabiałam to przed świętami - 4 wyrzuciłam, dopiero 5 był oki

Za piątym razem wszystko wyparzyłam i dałam same buraki bez warzyw. Przykryłam jakims spodkiem żeby nic ponad wodę nie wystawało. I dopiero tej mi wyszedł. A miałąm chleb na zakwasie :(.

Ja też nie widziałam na zywo ,ale już kiedys na all kupowalam z zary dla niej i był super -tym się sugeruję:D

Ja co roku kupuję im w zarze bo są ciepłe i lekkie teraz ma kurtke i płaszczyk ale przydało by się coś na za rok chociaż jak taka zima będzie to płaszcza nie założy bo za ciepło :o