Ilona Agata 09.01.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 będę bardziej gipka w łóżku:lol2::lol2: Aaaa, to dlatego mój mi mówi: "Jogę byś poćwiczyła, pamiętasz, jak lubiłaś chodzić na jogę?" :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.01.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Mirka fajny ten płaszczyk z zary i na pewno potaniał chciałam o mojej zobaczyć na żywo ale w sklepie nie było ani jednego trochę optanili kurtki Ja też nie widziałam na zywo ,ale już kiedys na all kupowalam z zary dla niej i był super -tym się sugeruję Magda moja mama zakwas jeden raz w piekarni kupiła a drugi raz wzięła dwie łyzki zurku:).Później mi mówiła że jeszcze robi się tak że skórkę chleba na zakwasie zalewasz wodą i dodajesz dwie łyzki mąki żytniej i tak to karmisz codziennie- ale o to to dokładnie musze zapytac jak bo teraz maly jej nie dał spokojnie z ciocia porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Aaaa, to dlatego mój mi mówi: "Jogę byś poćwiczyła, pamiętasz, jak lubiłaś chodzić na jogę?" :rotfl: :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a na co idziesz? ja lubiłam to co się tańczy - ale teraz mam orbitreka i kicham te wszystkie aerobiki Mirka - to ten skórkowy przepis by mnie interesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 To Wy się gonicie w łóżku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 To Wy się gonicie w łóżku ?? :no::no: ale tez nie chcę mówić jaką mam kondycję, lepiej by powiedzieć, ze jej nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 JAk szukałam po sex shopach kuzynce prezentu to widziałam takie coś... jak hustawka. Tylko z gumami, sznurami - to montowania na suficie. Jakie tak można było akrobacje robić - może taki coś macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a na co idziesz? ja lubiłam to co się tańczy - ale teraz mam orbitreka i kicham te wszystkie aerobiki Mirka - to ten skórkowy przepis by mnie interesił nie wiem, idę z koleżanką, zobaczę wszystko dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 http://smaker.pl/przepis-zakwas-do-chleba,61755.html tu masz podobny tylko mama zawsze skórke z tego chleba dodaje .Jak buraczany robi to też zawsze skórka musi być - ale barszcz wychodzi jej świetny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 skoro gotujemy tak samo to i kondycje mamy te same:lol2: chociaż ja to na spacer idę codziennie z Albikiem - a w sobotę/niedzielę on na rowerku ja za rowerkiem. Trzeba się zmobilizować - ciało po ćwiczeniach jest takie mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D Mirka dzięki Mirela - taka huśtawka była w Sex and the City - Samantha się na niej "bujała" - ehhh świetny serial! tyle, że ja mam nianię... z drugiej str nie wiem - chciałabyś widzieć , że w sobotę po obiedzie S. czyta na huśtawce lekturę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 JAk szukałam po sex shopach kuzynce prezentu to widziałam takie coś... jak hustawka. Tylko z gumami, sznurami - to montowania na suficie. Jakie tak można było akrobacje robić - może taki coś macie ? o kurka, no niestety nie mam, nie wiem czy moj sufit by wytrzymał mojego męża husiać:rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 nie musi być skórka. Wtedy jest większe prawdopodobieństwo że splesnieje. Przerabiałam to przed świętami - 4 wyrzuciłam, dopiero 5 był oki Za piątym razem wszystko wyparzyłam i dałam same buraki bez warzyw. Przykryłam jakims spodkiem żeby nic ponad wodę nie wystawało. I dopiero tej mi wyszedł. A miałąm chleb na zakwasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 JAk szukałam po sex shopach kuzynce prezentu to widziałam takie coś... jak hustawka. Tylko z gumami, sznurami - to montowania na suficie. Jakie tak można było akrobacje robić - może taki coś macie ? Widziałam w "Seksie w wielkim mieście" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.01.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 o kurka, no niestety nie mam, nie wiem czy moj sufit by wytrzymał mojego męża husiać:rotfl::rotfl: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 o kurka, no niestety nie mam, nie wiem czy moj sufit by wytrzymał mojego męża husiać:rotfl::rotfl: moze jakies belki wzmacniające ? Nic straconego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 No mnie też nigdy ze skórką nie wychodzi:) ja jak zdjęcia ze sobotniej impry poogladalam to buzię mam jak księżyc w pełni- to sobie chyba wywołam i na lodówce powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 09.01.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a ja teraz poszłam i na all zobaczyłam Ilonka widziałam ,że chłopcy sobie radę dali jak mama na zakupach szalała:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 moze jakies belki wzmacniające ? Nic straconego . nie az takiego zapotrzebowania narazie nie mam, moze po 35:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 09.01.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ja też nie widziałam na zywo ,ale już kiedys na all kupowalam z zary dla niej i był super -tym się sugeruję Ja co roku kupuję im w zarze bo są ciepłe i lekkie teraz ma kurtke i płaszczyk ale przydało by się coś na za rok chociaż jak taka zima będzie to płaszcza nie założy bo za ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 mirka co zobaczyłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts