Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ilona ćwicz go ćwicz - i będzie chodził jak citizen:p

mój 3 tyg ostatnie codziennie wstawał do młodego rano ( przed 7), kąpał i usypiał - ja spałam do 10-11 :) nawet nie miał odwagi się zbuntować - bo wie, ze dziecko potrafi wykończyć:)

Teraz miał wolne, to też wstawał dzień w dzień. W tym tygodniu poszedł do pracy, ale to wstawanie weszło mu w krew, więc dopiero o 8:30 przynosi mi dziecko do łóżka, kiedy musi iść do pracy.

No ale wyjeżdża, więc chyba chce, żebym odespała na zapas :yes:.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

smutne to co piszesz, ale niestety prawdziwe...

ja tez ostatnio na ślubie sie przyglądałem, hehe

i wcale to tak do końca nie wyglądało jak piszesz....tak samo można spotkać zaniedbane kobietki, jak i facetów - faktem że facetów częściej

Mojemu mężowi wszyscy mówili: "Ja w twoim wieku też byłem chudy. Jak pójdziesz do pracy, usiądziesz za biurkiem, od razu przytyjesz" - nie przytył, więc powtarzali: "Ok, ja w tym wieku też jeszcze nie miałem brzucha, jak skończysz trzydziestkę, to ani się obejrzysz, będzie brzuch" - nie było, więc słyszał: "Dobra, przed urodzeniem dziecka też jako-tako wyglądałem, ale jak żona zajdzie w ciążę, to brzuch ci urośnie razem z nią" - nie urósł. "Jak urodzi się dziecko, na nic nie będzie czasu, zaczniecie jeść byle jak i byle co - na pewno przytyjesz!". Teraz słyszy: "Ale po czterdziestce to już na pewno będzie brzuch!" ;).

ugg od emu ceną:) ugg można taniej znaleźć bo nie są tak popularne - a wykonanie to samo.

Mirela - ale jesteś pewna, że miały orygianalne EMu?

bo dużo osób mówi/piszę, że krzywe się robią - ale moje mają już 6 lat i są idealnie proste, za to podróbki które widzę ala emu rzeczywiście są krzywe.

Ugg lepsze i droższe. Natomiast nie są jakieś super wygodne :no:. Trochę jak kapcie, trzeba uważać na kostki, ja się na dłuższe spacery w nich męczę. Do pracy się nie nadają :no:. Na trzaskające morzy super (przy minus 20 mogłam chodzić i nic nie czułam, w innych butach masakra, tylko biegusiem :sick:). Edytowane przez Ilona Agata

w DE za 50 jełro :) ( na promocji ofc)

w Polsce jak już to na schaffie - jak jakaś dodatkowa promocja będzie do tego co już jest.

No i allegro...

wydaje mi się, ze emu/ugg są ok - bo są naprawdę ciepłe - przy dużych mrozach tylko w nich bylo mi naprawdę ciepło - w typowych skórkowych nawet ocieplonych przy -10 jest zimno.

Dużo w nich chodziłam jak pociągiem na studia jeżdziłam - wtedy się czekała długo na pociąg, w pociągu zimno... chlapa czy mróz - w nich zawsze ciepło.

Magda, Emu też się wykrzywiają. Dużo szybciej te podróbki, wiadomo. Ale słyszałam, że - tak jak Mirela pisze - jak ktoś ma płaskostopie, jakąś wadę, źle chodzi, to one się odkształcają po jakimś czasie i dlatego NIE są zalecane przez ortopedów (nie pomagają, a utrwalają wadę). Jak ktoś jest zdrowy, może nosić.