Ilona Agata 09.01.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ilona ćwicz go ćwicz - i będzie chodził jak citizen:p mój 3 tyg ostatnie codziennie wstawał do młodego rano ( przed 7), kąpał i usypiał - ja spałam do 10-11 nawet nie miał odwagi się zbuntować - bo wie, ze dziecko potrafi wykończyć Teraz miał wolne, to też wstawał dzień w dzień. W tym tygodniu poszedł do pracy, ale to wstawanie weszło mu w krew, więc dopiero o 8:30 przynosi mi dziecko do łóżka, kiedy musi iść do pracy. No ale wyjeżdża, więc chyba chce, żebym odespała na zapas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.01.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 na 2 tyg Ilona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 jakas dziwna jesteś... czemu, są takie malusie i słodkawe:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 na eobuwie emu w dobrych cenach, kto lubi te koszmary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.01.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 smutne to co piszesz, ale niestety prawdziwe... ja tez ostatnio na ślubie sie przyglądałem, hehe i wcale to tak do końca nie wyglądało jak piszesz....tak samo można spotkać zaniedbane kobietki, jak i facetów - faktem że facetów częściej Mojemu mężowi wszyscy mówili: "Ja w twoim wieku też byłem chudy. Jak pójdziesz do pracy, usiądziesz za biurkiem, od razu przytyjesz" - nie przytył, więc powtarzali: "Ok, ja w tym wieku też jeszcze nie miałem brzucha, jak skończysz trzydziestkę, to ani się obejrzysz, będzie brzuch" - nie było, więc słyszał: "Dobra, przed urodzeniem dziecka też jako-tako wyglądałem, ale jak żona zajdzie w ciążę, to brzuch ci urośnie razem z nią" - nie urósł. "Jak urodzi się dziecko, na nic nie będzie czasu, zaczniecie jeść byle jak i byle co - na pewno przytyjesz!". Teraz słyszy: "Ale po czterdziestce to już na pewno będzie brzuch!" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.01.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 na 2 tyg Ilona? Reni, ja noszę, ale kupiłam z dziesięć lat temu, teraz bym nie kupiła , a skoro mam, to czasami ubieram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.01.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 mam 1 Reni - lubię je na sanki z dzieckiem...itp:) nie do pracy. Teraz na ugg poluję ale tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2014 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Ilona - mój dopiero po czterdziestce .. tzn wtedy już trzeba było coś z nim zrobić. Wczesniej też chuderlak był. Coś się z hormonami zmienia, zmienia się metabolizm. Ale oczywiście są wyjątki. Np. mój ojciec. JEdnak tych wyjątkó niestety mało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ugg lepsze od emu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a czym się ugg od emu różnią ? ... dla mnie one są też koszmarne. W dodatku nie iwdziałam żadnej laski która by w nich prosto chodziła. Po jakimś czasie są masakrycznie wykrzywione (bo zupełnie nie trzymają nogi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.01.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ugg od emu ceną ugg można taniej znaleźć bo nie są tak popularne - a wykonanie to samo. Mirela - ale jesteś pewna, że miały orygianalne EMu? bo dużo osób mówi/piszę, że krzywe się robią - ale moje mają już 6 lat i są idealnie proste, za to podróbki które widzę ala emu rzeczywiście są krzywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.01.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Ugg lepsze i droższe. Natomiast nie są jakieś super wygodne . Trochę jak kapcie, trzeba uważać na kostki, ja się na dłuższe spacery w nich męczę. Do pracy się nie nadają . Na trzaskające morzy super (przy minus 20 mogłam chodzić i nic nie czułam, w innych butach masakra, tylko biegusiem ). Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ja jestem w szoku , ze takie buty podbiły swiat:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.01.2014 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a wiecie gdzie najtaniej znajdę huntery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.01.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ja jestem w szoku , ze takie buty podbiły swiat:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: Mnie się podobały... 10 lat temu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Nie wiem, może to wykrzywianie jest spowodowane wadą postawy, płaskostopiem, wykrzywianiem nogi itd. Ale jak to widzę, to aż chce mi się krzyczeć do tej osoby, żeby się w lustrze zobaczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.01.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 w DE za 50 jełro ( na promocji ofc) w Polsce jak już to na schaffie - jak jakaś dodatkowa promocja będzie do tego co już jest. No i allegro... wydaje mi się, ze emu/ugg są ok - bo są naprawdę ciepłe - przy dużych mrozach tylko w nich bylo mi naprawdę ciepło - w typowych skórkowych nawet ocieplonych przy -10 jest zimno. Dużo w nich chodziłam jak pociągiem na studia jeżdziłam - wtedy się czekała długo na pociąg, w pociągu zimno... chlapa czy mróz - w nich zawsze ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.01.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 huntery mi się podobają Ale cena :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.01.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Magda, Emu też się wykrzywiają. Dużo szybciej te podróbki, wiadomo. Ale słyszałam, że - tak jak Mirela pisze - jak ktoś ma płaskostopie, jakąś wadę, źle chodzi, to one się odkształcają po jakimś czasie i dlatego NIE są zalecane przez ortopedów (nie pomagają, a utrwalają wadę). Jak ktoś jest zdrowy, może nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 09.01.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 a mi się wydaje, ze wykrzywiają się te które sa o rozmiar za duże - ja mam 38 a emu 37 - bo jednak wełna się "wyrabia" więc moje są ciągle idealnie obcisłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts