Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a mi się wydaje, ze wykrzywiają się te które sa o rozmiar za duże - ja mam 38 a emu 37 - bo jednak wełna się "wyrabia" więc moje są ciągle idealnie obcisłe :lol2:

Też :yes:. Powinny być rozmiar mniejsze od normalnych butów (bo są szerokie, itp.). Ja mam mój rozmiar, bo mniejszego nigdzie nie ma. Ciut klapoczą (ale nie wykrzywiły się :no:).

Mojemu mężowi wszyscy mówili: "Ja w twoim wieku też byłem chudy. Jak pójdziesz do pracy, usiądziesz za biurkiem, od razu przytyjesz" - nie przytył, więc powtarzali: "Ok, ja w tym wieku też jeszcze nie miałem brzucha, jak skończysz trzydziestkę, to ani się obejrzysz, będzie brzuch" - nie było, więc słyszał: "Dobra, przed urodzeniem dziecka też jako-tako wyglądałem, ale jak żona zajdzie w ciążę, to brzuch ci urośnie razem z nią" - nie urósł. "Jak urodzi się dziecko, na nic nie będzie czasu, zaczniecie jeść byle jak i byle co - na pewno przytyjesz!". Teraz słyszy: "Ale po czterdziestce to już na pewno będzie brzuch!" ;).

:lol2:

Mnie tak z dzieckiem wszyscy nadal mówią :lol:

Ty reni samochodem... ale jak ja pociągami się szwendam - to dla mnie sa idalne. JA moje zawsze wychodziłam (coprawda nie huntery), nigdy dwóch lat nie wytrzymywały - zwracałam do sklepu przed ich upływem. Przeważnie się rozklejały. Ale biegałąm w nich zawsze duuużo.

Ty reni samochodem... ale jak ja pociągami się szwendam - to dla mnie sa idalne. JA moje zawsze wychodziłam (coprawda nie huntery), nigdy dwóch lat nie wytrzymywały - zwracałam do sklepu przed ich upływem. Przeważnie się rozklejały. Ale biegałąm w nich zawsze duuużo.

no wiem ale kazde zwykłe buty wycieram na pięcie od trzymania gazu, dlatego uwielbiam gumowe meliski a teraz miałbym na zimniejsze dni takie kalosze i było by git, w kóncu w opisie pisze , ze hunter to kwitesnencja miejskiego stylu inspirowanego angielską klasyką, czyli w sam raz dla mnie:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2: