Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmmm..., Reni, mi się bardzo podoba ta czarna tapeta (choć na łączeniach faktycznie nie wygląda ciekawie), zwłaszcza kiedy zobaczyłam ją w towarzystwie czarnych zasłon (super pomysł!) - być może z jasną tapetą sypialnia straci cały swój "pazur" - a gdybyś tak spróbowała połączyć ciemną farbę z jasną tapetą? Ja bym całkowicie z tych ciemnych ścian nie rezygnowała...

też myślałam aby pomalować na czarno gdzie niegdzie, ale jak sobie pomyslę zrywać tapetę a potem gładzie robić, to mnie trafia, a tak zerwę tapetę i przykleję nową to gładzi nie musze robić: i wymysliłam sobie tak

1. za łóżkiem czarna tapeta bez wzoru, a na ścianach szara bez wzoru i szara w kropeczki srebra , wygladają bosko

2. do tego fioletowo czarne dodatki, czyli fioletowy aksamitny fotel i czarne zasłony i poduchy te które są

Malm kojarzycie i to nawet bardzo dobrze ;) W planach mam zakup z tej serii łóżka w odcieniu dębu bielonego (chyba jak Twoje). Co do tapety... No nie wygląa ciekawie, ale to pewnie tylko dlatego, że pomalowałaś łączenia po a nie przed położeniem tej tapety. I też bym nie rezygnowała z czarnego w sypialni ;)

też myślałam aby pomalować na czarno gdzie niegdzie, ale jak sobie pomyslę zrywać tapetę a potem gładzie robić, to mnie trafia, a tak zerwę tapetę i przykleję nową to gładzi nie musze robić: i wymysliłam sobie tak

1. za łóżkiem czarna tapeta bez wzoru, a na ścianach szara bez wzoru i szara w kropeczki srebra , wygladają bosko

2. do tego fioletowo czarne dodatki, czyli fioletowy aksamitny fotel i czarne zasłony i poduchy te które są

Tak właśnie się obawiałam, że farba to dużo więcej roboty i spore utrudnienie, zresztą ciemna farba nie zawsze dobrze wygląda :no: - jeśli planujesz jednak połączyć ciemną tapetę z jasną, to mi się ten pomysł jak najbardziej podoba, na pewno będzie się prezentować ZABÓJCZO :yes:

Mam jeszcze jedno pytanie dot. łazienki - ponieważ planują podobny prysznic z jedną ścianą ze szkła+deszczownica - i skusiłabym się też na podłogę z drewna- jak wygląda w praktyce sprawa użytkowania prysznica - chlapie się bardzo na drewnianą podłogę?

witam, podczas kąpieli oczywiście ze się chlapie ale to żaden problem dla deski egzotycznej, poprostu po kapieli wystarczy przetrzeć i już, z deska nic się nie dzieje bo jest olejowana, ale zauważyłam jeszcze, że w moim przypadku gdybym miała jeszcze te 10 cm mozaiki więcej to prawie wcale by się nie chlapało, takze im dłuższa tafla tym lepiej , moja ma 116 cm.