Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reniu, ja niestety też na nie jeśli chodzi o buty, ale jeśli Tobie pasują, to zostaw. W końcu widzisz je na żywo - może wyglądają lepiej niż w necie ;)

A mi się ostatnio spodobały buty zaprojektowane przez jedną z szafiarek. TAKIE Tylko kurka nigdzie ich zobaczyć nie można, a cena raczej wysoka i boję się ryzykować. Wiem, że niby oddać można, ale nie lubię tych wysyłek w tę i we w tę...

Reni, ja Cię przepraszam ale buty okropne :(, obcas ociosany nie w tą stronę co trzeba bo rozchodzi się do dołu. Od góry moim zdaniem wyglądają ładnie,a z boku jak człapaki.

Załóż do nich cieliste podkolanówki, spódnicę nad kolano, na szyję sztuczne perły i do kościoła w niedzielę :D. Mam nadzieję, że się nie obrazisz na mnie :hug: nie znam Twojej garderoby, nie wiem jak na żywo wyglądają ale tak na podstawie samego zdjecia to ja bym takich nie założyła. Komunijno-babciowe.

Hello!!!

Odnośnie butów moje zdanie jest takie ,że to Ty Reni znasz siebie i swój styl.Jak pasują do Twojej garderoby to zostaw, mam w rodzinie osobę ,która ma podobne buty i w zestawieniu z jej garderoba nie wyglądają źle.

Ciężko pytac kogoś o zdanie czy ładne czy nie jak kazdy z nas ma inny styl,charakter i gust,jakby wszystkim sie te buty podobały i każdy miałby takie same to nudno byłoby na tym świecie :).

Mój styl to nie jest więc mnie nie pytaj :)

Meliska zniknęła , ostatnio z poczekalni pisała i juz sie nie pojawiła mam nadzieję ,że wszystko ok:).

Edytowane przez mirkamis

Uf, Jestem,

Napadło mnie na gotowanie,

Właśnie zrobiłem tagliatelle z brokułami, sosem śmietanowym z serem gorgonzola z dodatkiem gałki, imbiru i kolendry opruszone kawałkami wędzonego łososia....

MAtko lolek...... padłam. Normalnie padlam..... Jak ja kocham tagiatelle, z brokułami i do tego sos śmietankowy i gałkę... gałka to moja najlepsza przyprawa. JAk ją trę na tarce to normalnie ekstaza.... ( zieloną kolendrę mam w doniczce - w sam raz na to danie :)).

Dasz przepis ?

JA dzisiaj mam imprezę urodzinową So (na szczęście w sali zabaw) na 10 dzieci. A jutro... przyjęcie dla dorosłych. Muszę upiec tort z bitą śmietaną. Duużo roboty przede mną :(. Idę szukać jakiegos przepisu....