Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ok kupuje te 134 troche za dużą może mieć.To na przyszły rok w tym kupiła sobie 3 nowe kurtki i 1 płaszczyk -wg mnie za dużo bo ja ani jednej:mad:.Butów ma 4 pary i juz na wiosnę sobie 2 kazała" kupić"":).Rośnie typowa kobieta:D:D:D:D:D

Ona wysoka jest w jej grupie dzieci jeszcze 116 nosza a ona juz niektóre ma na 128 ,na kontrole wzrostu musiałam z niż jeździć:D

To kupuje, była jeszcze fioletowa i w tej sie zakochałam ale rozeszła się jak świeże bułeczki:(.

ale Wam zazdroszczę - bo dziewczynki można stroić a z chłopakami to wiadomo... dresy, jeansy... ehhhhh

czas najwyzszy na coreczke :D

chlopakow tez mozna wystroic, spodni jest cala masa (moj mlodzieniaszek kazal sobie kupic czerwone do granatowej koszuli) ;)

a dziewczynki strojenie maja w genach...moje male juz teraz sie buntuje jak chce jej zalozyc koszulke bez kotka (mowi "nie ta!! taa! miauuu' ;)

reni - a jak fitness ??

bardzo fajnie, jestem zadowolona i będę chodzić:D

ćwiczyła przede mną taka młoda dziewczyna, nie chudzina tylko taka w sam raz, jakie miała wysportowane ciało:o:o:o:o:o patrzyłam na jej tyłek całą godzinę i myślałam sobie że za pół roku ja też taki będę mieć, no jestem napalona i będę super laska:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Ann ale wybór jest większy dla dziewczynek:) tak było i jest.... ja już dużo kupuję Młodemu w tych niszowych sklepach netowych... cocoshki itp...

nie no...w 'niszowych' nie kupuje bo nie zaplace za podkoszulek czy spodnie 100-150pln w ktorym pochodzi pol roku albo zaraz upacka farbami czy pokapie zupa/sosem ;) nawet jakby mnie bylo na takie stac ;) uwazam ze nawet zara w regularnej sprzedazy ma ceny w kosmosu ;) dresowe na okraglo kupuje bo mlody dziurawi (wycieraja sie na kolanach od wykladziny w przedszkolu). a na jeansy łaty przyszywam :p