annNS2 10.01.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja tez na przecenach kupuje ale najchetniej w reserved lub hm zarowskie ciuszki na syna nie pasuja...jest strasznie szczuplutki i do tego ma dlugie nogi jak byl mlodszy to byl taki fajniutki ubity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Reni ja obcisłej bluzki chyba z pół roku nie zakładałam bo jakiś taki wałek się zrobił JA WŁAŚNIE TEZ TERAZ NOSZE SZEROKIE ALBO WCIĄGAM BRZUCH ALE JAK SIEDZĘ TO:sick::sick::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No reni, to super. Jak człowiek coś dla ciała robi to psycha na tym tez cholernie zyskuje. Ja wczoraj nie byłam (przed świętami byłam ostatni raz) bo lecze jeszcze przeziębienie i już czuję, zę jestem bardziej naładowana (wczoraj zrobiłam So awanturę bo mi woskiem zapaskudziła najlepszy obrus a potem ją przepraszałam i razem płakałyśmy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja tez na przecenach kupuje ale najchetniej w reserved lub hm zarowskie ciuszki na syna nie pasuja...jest strasznie szczuplutki i do tego ma dlugie nogi jak byl mlodszy to byl taki fajniutki ubity ale nie masz wrażenia ze w hm ceny podobne do zary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja tez na przecenach kupuje ale najchetniej w reserved lub hm zarowskie ciuszki na syna nie pasuja...jest strasznie szczuplutki i do tego ma dlugie nogi jak byl mlodszy to byl taki fajniutki ubity ja mam tak samo z So. Cięzko jej kupić spodnie dłuugie i wąskie. Poza tym ceny tam sa przyjaxniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja nie lubię zorganizowanych fitnesów i inne - na początek ok ale po czasie się nudzą.Wolę na orbiego z muzyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a Wy po ciąży nie macie nic zero rozstępów itp tid??? blizny po CC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Magda orbitreka też mam, może jak kondycję poprawię to wskoczę bo teraz machnę 2 razy i padam jak mucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a Wy po ciąży nie macie nic zero rozstępów itp tid??? blizny po CC? ja rozstepów nie mam na brzuchu dzięki bogu:rolleyes::rolleyes: ale na udach by się znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja 40 min ale na maks 3 z 10 obrotów...ale muszę mieć muzykę albo tv ... najlepiej się ćwiczy bo niejako zapomina, ze się kręci jak jakiś serial i się kręcii super dupcia po nim wygląda:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 mnie wkurwia , ze on wielki i nie mam go gdzie trzymać, obecnie stoi w garażu a w lecie pod wiatą, wieś prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.01.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja mam orbitrek Magda mam 1 rozstęp pociążowyco do ubrań dla dzieci to ja mam świra na punkcie czerwonych płaszczyków i wogóle lubię jak dziecko ma oryginalne ubrania a i róż mi się przejadł zdecydowanie dla dziewczynek, wolę go jako akcent jeśli już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 wieś Reni wieś - ja mam pusty pokój u góry i tam kręcę - jakbym miala w garażu albo wyciągać to by się nie chciało. Do sypialni go wstaw - masz tam tv to Ci pójdzie szybko. Co do rozstępów - estetyczne nie są wiadomo, ale dla mnie to taka "oznaka ciąży" nie lubię ale nie przeżywam ich. Większośc po porodzie je ma - jakoś dziecko mi rekompensuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a co z dietą Reni? Ty chyba słodkiego w ogóle nie jesz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 do sypialni:o:o:o chyba szlag by mnie trafił jak bym to wielgaśne coś miała tam trzymać i jeszcze z kurzu wycierać, w lecie postawię na tarasie- moze poćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a co z dietą Reni? Ty chyba słodkiego w ogóle nie jesz, co? :lol2::lol2::lol2::lol2: magda dla mnie tabliczka czekolady z orzechami to na jedno posiedzenie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja nie mam rozstępów nigdzie. Ale mam celulitis na udach. No i po cesarce mam bliznę, ale baardzo nisko - nie widac nawet w bikini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja nie mam rozstępów nigdzie. Ale mam celulitis na udach. No i po cesarce mam bliznę, ale baardzo nisko - nie widac nawet w bikini. mirela no ale nie mozna nie mieć blizny po cc, w końcu to operacja, takze to sie nie liczy do naszych defektów:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ale nie masz wrażenia ze w hm ceny podobne do zary? podkoszulki i spodnie chyba podobne na pewno zara ma za drogie kurtki i tez jakies takie niewymiarowe moja mala ma teraz kurteczke puchowa rozm 2-3 latka i jest akurat na teraz (a ma 1,5 roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 właśnie dla mnie hm nie jest tanie i denerwuje mnie to , ze na wyprzedaży są szmaty, nigdy nie jest przecenione wszystko, a w zarze jak leci - calutka kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts