Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

magda dla mnie tabliczka czekolady z orzechami to na jedno posiedzenie:D:D:D

szczesciara :) gdybym ja sobie tak slodzila to bym tyla juz w trakcie jedzenia pierwszej tabliczki ;) chociaz ostatnio 'uzaleznilam' sie od trufli czekoladowych z krakowskiego kredensu...ale zjem 2szt. i juz mi za slodko ;)

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do sypialni:o:o:o chyba szlag by mnie trafił jak bym to wielgaśne coś miała tam trzymać i jeszcze z kurzu wycierać, w lecie postawię na tarasie- moze poćwiczę:D

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

magda dla mnie tabliczka czekolady z orzechami to na jedno posiedzenie:D:D:D

Reni ja leń ćwiczeniowy i serio na tarasie nie poćwiczysz - tylko przed tv:)

to już wolalabym w sypialni.

Ja czeko nie lubię samej w sobie... ale kawa bez czegoś cukrowego..masakra jakaś:lol2:

Mirela ,no dla mnie też taki worek dlatego ten pasek zaproponowałam ,koło nas taka dziewczynka tak chodzi i super wyglada.Na jej kurtke na wieszaku bym nie popatrzyła a z tym paskiem super i tez go dokupili do kurtki.

Chłopców też można ładnie ubrać wiem bo teraz dla młodego często oglądam i jak kiedyś zawsze chcialam córcię to teraz i facet może być:).

Ja już zauwazyłam ,że reserved,hm,zara moja rózne ciuchy w zależności od CH w jedych widze szmaty a w innych jest co wybrać:).

Magda a do Forum wejdziesz w drodze do sądu???Jakbyś była tak miła i zobaczyla czy w Zarze są takie płaszczyki dla młodej ,możebym w nd albo jutro skoczyła z rana zobaczyć:).

patrzyłam. Płaszcza nie ma już dwa dni. :).

Myślę nad plaszczem z goodlokin (mirka kurtkę dzisiaj pokazywała z tego sklepu) Wiesz, ja do pracy, do pociągu - taki płaszcz jest najlepszy. A na wyjście mam kupiony w morganie... klasyczny, ciemnogranatowy, obcisły (ja musze miec przy ciele) i z ciemnoniebieskim kołnierzem z lisa (kupiony za czasów kiedy nie byłam taka proekologiczna).

czyli 50 % a potem jeszcze 50 znowu

???

.Ona wszystkie dzieci o głowę przerasta i ogólnie śmiesznie wygląda w grupie w przedszkolu:).

U Sonii jest to samo. I do tego jest najchudsza. Jak ją ostatnio ważyłam to mało zawału nie dostałam .Dzieci 4 letnie tyle ważą :).