annNS2 10.01.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 :lol2::lol2::lol2::lol2: magda dla mnie tabliczka czekolady z orzechami to na jedno posiedzenie:D:D:D szczesciara gdybym ja sobie tak slodzila to bym tyla juz w trakcie jedzenia pierwszej tabliczki chociaz ostatnio 'uzaleznilam' sie od trufli czekoladowych z krakowskiego kredensu...ale zjem 2szt. i juz mi za slodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 do sypialni:o:o:o chyba szlag by mnie trafił jak bym to wielgaśne coś miała tam trzymać i jeszcze z kurzu wycierać, w lecie postawię na tarasie- moze poćwiczę :lol2::lol2::lol2::lol2: magda dla mnie tabliczka czekolady z orzechami to na jedno posiedzenie:D:D:D Reni ja leń ćwiczeniowy i serio na tarasie nie poćwiczysz - tylko przed tv:) to już wolalabym w sypialni. Ja czeko nie lubię samej w sobie... ale kawa bez czegoś cukrowego..masakra jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 właśnie dla mnie hm nie jest tanie i denerwuje mnie to , ze na wyprzedaży są szmaty, nigdy nie jest przecenione wszystko, a w zarze jak leci - calutka kolekcja to fakt...na wyprzedazach w hm nic fajnego sie nie kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 w HM kupiłam dla męża podkoszulek z serii David Beckham z 69 na 10 zł da się - jak ma się kogoś w obsłudze kto odkłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.01.2014 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 to fakt...na wyprzedazach w hm nic fajnego sie nie kupi W h&m na wyprzedaży to już chyba 3 lata nic nie kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.01.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 w HM kupiłam dla męża podkoszulek z serii David Beckham z 69 na 10 zł da się - jak ma się kogoś w obsłudze kto odkłada Ja wolę teraz na te kupony w h&m kupować wychodzi drożej ale kupuję co mi się podoba Mój nawet na dział męski tam nie zagląda bo mówi że same szmaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Magda pewno tak, ale chodzi mi o to , ze nigdy nie ma przecen całej kolekcji, albo szmaty albo coś co się nie sprzedaje, np w styczniu na sale wiszą japonki dla dzieci z lata, a reszta wisi jak wisiała, a w zarze jak leci, wszystko przecenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a w kappAhlu - to co konkretnie jest przecenione 50 % ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mirela ,no dla mnie też taki worek dlatego ten pasek zaproponowałam ,koło nas taka dziewczynka tak chodzi i super wyglada.Na jej kurtke na wieszaku bym nie popatrzyła a z tym paskiem super i tez go dokupili do kurtki. Chłopców też można ładnie ubrać wiem bo teraz dla młodego często oglądam i jak kiedyś zawsze chcialam córcię to teraz i facet może być. Ja już zauwazyłam ,że reserved,hm,zara moja rózne ciuchy w zależności od CH w jedych widze szmaty a w innych jest co wybrać. Magda a do Forum wejdziesz w drodze do sądu???Jakbyś była tak miła i zobaczyla czy w Zarze są takie płaszczyki dla młodej ,możebym w nd albo jutro skoczyła z rana zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 mirella patrzyłaś na massimo, już nic nie ma prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.01.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a w kappAhlu - to co konkretnie jest przecenione 50 % ? Wszystko co jest przecenione to jeszcze 50% trzeba mieć ich kartę i sms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.01.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mirka ale 140 będzie na twoją za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Fajny ten płaszczyk ale niestety nic takiego nie widziałam:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Wszystko co jest przecenione to jeszcze 50% trzeba mieć ich kartę i sms czyli 50 % a potem jeszcze 50 znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mirka ale 140 będzie na twoją za duże Dlatego tak myslę że lepiej podjechac i przymierzyć.Boję się ,że te 128 to na już będzie.Ona wszystkie dzieci o głowę przerasta i ogólnie śmiesznie wygląda w grupie w przedszkolu:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 patrzyłam. Płaszcza nie ma już dwa dni. . Myślę nad plaszczem z goodlokin (mirka kurtkę dzisiaj pokazywała z tego sklepu) Wiesz, ja do pracy, do pociągu - taki płaszcz jest najlepszy. A na wyjście mam kupiony w morganie... klasyczny, ciemnogranatowy, obcisły (ja musze miec przy ciele) i z ciemnoniebieskim kołnierzem z lisa (kupiony za czasów kiedy nie byłam taka proekologiczna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 czyli 50 % a potem jeszcze 50 znowu ??? .Ona wszystkie dzieci o głowę przerasta i ogólnie śmiesznie wygląda w grupie w przedszkolu:). U Sonii jest to samo. I do tego jest najchudsza. Jak ją ostatnio ważyłam to mało zawału nie dostałam .Dzieci 4 letnie tyle ważą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 byłam na stronie kapp, ceny jak w zarze, a przecen nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.01.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 czyli 50 % a potem jeszcze 50 znowu Nie to co wisi na dziale przecen - 50% a przeceny mają różne ale i tak warto ja latem tak 400 zł zostawiłam w kappahl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ale on line są przeceny bo ja nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts