reni1980 10.01.2014 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 nie da się ukryć :lol2::lol2: ano miało....obiecanki cacanki :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 :lol2::lol2: ale ty cały rok szalałaś skromnie, skromnie - ogródek się będzie robił dalej:) no i sypialnia z garderoba do wymiany bo miejsca nie mam... zaszaleję za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Jak o s to byłam wczoraj w bibliotece a ,że ze spanie ostatnio mam kłopoty to stwierdziłam zero ciężkich książek tylko jakieś romanse i babka jeden skomentowała że mega ostry - zostawiłam na koniec później zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.01.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja w tym roku nie poszalałam bo nic godnego mi nie wpadło w ogóle jakość ciuchów ostatnio jakaś gorsza Magda u mnie w tym roku może ogrodzenie i dzieciakom meble chciałam zmienić ale nic mi jeszcze nie wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja w tym roku nie poszalałam bo nic godnego mi nie wpadło w ogóle jakość ciuchów ostatnio jakaś gorsza Magda u mnie w tym roku może ogrodzenie i dzieciakom meble chciałam zmienić ale nic mi jeszcze nie wpadło No my właśnie też ogrodzenie ,altana jak zdrowie m pozwoli bo na operacje kolana idzie.Młodej chciałam pokój zamienic i umeblować - w tym roku szkołę zaczyna więc na dobry start:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 to kupujcie dalej w Zarze:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 była któraś może na sale w ikei, bo ja w tym roku wyjątkowo nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.01.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 to kupujcie dalej w Zarze:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.01.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 była któraś może na sale w ikei, bo ja w tym roku wyjątkowo nie byłam A było sale tydzień przed świętami byłam i nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 nie Reni - aczkolwiek smsa dostalam jakieś, ze wydłużyli i dla ikea family większe % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 10.01.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No my właśnie też ogrodzenie ,altana jak zdrowie m pozwoli bo na operacje kolana idzie.Młodej chciałam pokój zamienic i umeblować - w tym roku szkołę zaczyna więc na dobry start:) A masz jakieś mebelki upatrzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 no w katowickiej nie za bardzoale hemnes tańszy http://www.ikea.com/pl/pl/store/katowice/offers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.01.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dziewczynka/p%C5%82aszcze/p%C5%82aszcz-z-kapturem-c540444p1655504.html Dzięki bardzo jak nie zdążysz to to zostaw:) może sobie wycieczkę zrobię.Muszę coś na roczek nowego kupić żeby ciocia ładnie wyglądała a młody mógł uslinić Jaki on jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 nie Reni - aczkolwiek smsa dostalam jakieś, ze wydłużyli i dla ikea family większe % tak 10% wiecej na przecenione z kartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.01.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 była któraś może na sale w ikei, bo ja w tym roku wyjątkowo nie byłam Ja byłam nic ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja ogólnie bardzo mało kupuje bo skąpa jestem i oszczedna - w sumie nie pracuję.,właśnie wczoraj o tym rozmawiałam ,ze zapieprzam w domu od rana do nocy a zero kasy i jeszcze czasami był brak szacunku do mnie - teraz już szacunek jest ale kasy dalej bak. Teraz m mnie naciąga a ,że on finansami rządzi to chyba wie co mogę a co nie.Ja nawet nie oglądam takich sklepów jak MD bo mnie nie stać ,cieszę się jak znajdę coś fajnego a taniego.Np. ta kurtka normalnie porównywałam obie i z Zary i tą i to to samo tylko metka inna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 hemnes ogólnie potaniał - nie wszystko ale te chodliwe i to ma być stała cena podobno Mirka - ja do MD czy Zary tylko w okresie wyprzedaży - a do reszty zawsze gdzieś jakieś bony są -30% chyba nic nie kupiłam w normalnej cenie. Zawsze szukam w necie taniej.... taką duszę łowcy mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A masz jakieś mebelki upatrzone nie ale wiem ,że chcę białe .Ten pokój nie jest ustawny i straszny problem mam z meblami,już nad meblami na zamówienie się zastanawialam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 mirka i inne babki już nie raz czytałam wypowiedzi typu, ja nie pracuję to nie za bardzo mogę wydawać albo to kasa męża i głupio mi kupować za jego, o co kamam bo nie kumam, chyba w małżeństwie to nie ma moje - jego tylko nasze, nieważne kto pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Reni niby tak - ale człowiek chyba kalkuluje, że nie dokłada a wydaje...z drugiej str dla mnie "praca w domu" jest dużo cięższa i wymagająca niż etat:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts