Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja w tym roku nie poszalałam bo nic godnego mi nie wpadło w ogóle jakość ciuchów ostatnio jakaś gorsza :mad:

Magda u mnie w tym roku może ogrodzenie i dzieciakom meble chciałam zmienić ale nic mi jeszcze nie wpadło

No my właśnie też ogrodzenie ,altana jak zdrowie m pozwoli bo na operacje kolana idzie.Młodej chciałam pokój zamienic i umeblować - w tym roku szkołę zaczyna więc na dobry start:)

http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dziewczynka/p%C5%82aszcze/p%C5%82aszcz-z-kapturem-c540444p1655504.html

Dzięki bardzo jak nie zdążysz to to zostaw:) może sobie wycieczkę zrobię:).Muszę coś na roczek nowego kupić żeby ciocia ładnie wyglądała a młody mógł uslinić:)

Jaki on jest cudny

Ja ogólnie bardzo mało kupuje bo skąpa jestem i oszczedna - w sumie nie pracuję:(.:mad:,właśnie wczoraj o tym rozmawiałam ,ze zapieprzam w domu od rana do nocy a zero kasy i jeszcze czasami był brak szacunku do mnie - teraz już szacunek jest ale kasy dalej bak.

Teraz m mnie naciąga a ,że on finansami rządzi to chyba wie co mogę a co nie.Ja nawet nie oglądam takich sklepów jak MD bo mnie nie stać:) ,cieszę się jak znajdę coś fajnego a taniego.Np. ta kurtka normalnie porównywałam obie i z Zary i tą i to to samo tylko metka inna:D

hemnes ogólnie potaniał - nie wszystko ale te chodliwe :) i to ma być stała cena podobno

Mirka - ja do MD czy Zary tylko w okresie wyprzedaży - a do reszty zawsze gdzieś jakieś bony są -30% chyba nic nie kupiłam w normalnej cenie. Zawsze szukam w necie taniej.... taką duszę łowcy mam.