Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Może dlatego Mirka? Ja też bardzo niszczę buty, dużo chodzę, pracę też miałam "chodzono-bieganą", kupuję droższe buty i mam na kilka sezonów. Za to mój mąż wszędzie samochodem, w pracy siedzi, na spacery nie chodzi, buty za 200 zł to dla niego drogo i każdą parę ma na jeden sezon (albo nawet i nie).

Droższe też przerabiałam ,buty na mnie płoną:D:D jedynie szpilki w których mało chodzę kupuje z wyzszej półki a te na codzień czy drogie czy tanie to tyle samo wytrzymały:D

1. dwa koraliki pandory - prezent pod choinkę

2. jeden koralik kupiony bo był na sale

3. koralik padnora - prezent na urodziny

4. żakiet massimo prezent pod choinkę

5. sandały geox - kupiłam bo były sale

6. bal;eriny zara, były sale moze oddam

7. kalosze bo były sale

8.bluzka tiffi bo była sale

chyba tyle

A ja np. nie wyobrażam sobie wydawać większość wypłaty na ciuchy. Kupuję jak potrzebuję. Jak nie potrzebuję, to nie patrzę.

Ok, w tym roku na wyprzedażach zaszalałam, ale to dlatego, że praktycznie całą ciążę i pierwsze pół roku z dzieckiem przechodziłam w starych dresach. Zazwyczaj mam tak, że jak kupię dużo ciuchów, to robię czystki w garderobie i stare oddaję (czyli: coś oddaję lub wyrzucam, więc coś na to miejsce kupuję). Nie lubię mieć dużo rzeczy, ciuchów, gromadzić, itp. - przytłacza mnie to. Za to jak już kupię, to wolę, żeby było porządne.

Natomiast pojechane są według mnie ceny tych porządnych ciuchów dla dzieci. Nie mówię o sieciówkach, ale polskich firmach. 200 zł za spodnie dla niemowlaka? Może jak podrośnie nie będzie żal na to wydać, ale mój syn w spodniach chodzi kilka tygodni i wyrasta! Jak widzę bodziaka za 100 zł to nie wiem: śmiać się czy płakać? Moja piżama (na kilka lat + dużo materiału) jest tańsza...

Reni nie jest źle - tym bardziej, ze większość to prezenty pod choinkę - to Ci styczniowych zostaje malo...

zatem ja listy nie napiszę:(

Agatha no jak jestem w CH dla młodego coś zawsze i w Sephorze też... lakier, błyszczyk.... puder - zawsze coś. Nie jestem na szczęscie w CH codziennie ani 2x w tyg.

Za to nigdy nie dam za patelnię np 150 ani więcej...za garnek też...albo za nóż 200:) no way