diana_teresa 10.01.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Reni pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Może dlatego Mirka? Ja też bardzo niszczę buty, dużo chodzę, pracę też miałam "chodzono-bieganą", kupuję droższe buty i mam na kilka sezonów. Za to mój mąż wszędzie samochodem, w pracy siedzi, na spacery nie chodzi, buty za 200 zł to dla niego drogo i każdą parę ma na jeden sezon (albo nawet i nie). Droższe też przerabiałam ,buty na mnie płoną:D jedynie szpilki w których mało chodzę kupuje z wyzszej półki a te na codzień czy drogie czy tanie to tyle samo wytrzymały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 reni - ale jak zarabiacie dużo kasy to chyba nie problem, ze dużo wydajecie ?? Bo się w tym gubię.... Wiesz, procentowo możesz np. wydawac tyle co ja - tylko ja mam może inne dochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 laski mogę napisac co kupiłam od stycznia dla siebie, ocienicie? Nie pisz ,bo później możesz żałować:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 to chyba nie jest śmieszne wiesz:yes: Reni to jest śmieszne - chociaż nie to jest na tyle dobre - że same się do tego przyznamy. Jawnie, publicznie - gdyby nie zakupy to mamy np płot:) nie każdy potrafi dawaj listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 reni - ale jak zarabiacie dużo kasy to chyba nie problem, ze dużo wydajecie ?? Bo się w tym gubię.... Wiesz, procentowo możesz np. wydawac tyle co ja - tylko ja mam może inne dochody Mądre stwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a reni pisze Żebyśmy się zaraz nie znalazły na 1055 stronie jak tego posta puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 1. dwa koraliki pandory - prezent pod choinkę2. jeden koralik kupiony bo był na sale3. koralik padnora - prezent na urodziny4. żakiet massimo prezent pod choinkę5. sandały geox - kupiłam bo były sale6. bal;eriny zara, były sale moze oddam7. kalosze bo były sale8.bluzka tiffi bo była sale chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A ja np. nie wyobrażam sobie wydawać większość wypłaty na ciuchy. Kupuję jak potrzebuję. Jak nie potrzebuję, to nie patrzę. Ok, w tym roku na wyprzedażach zaszalałam, ale to dlatego, że praktycznie całą ciążę i pierwsze pół roku z dzieckiem przechodziłam w starych dresach. Zazwyczaj mam tak, że jak kupię dużo ciuchów, to robię czystki w garderobie i stare oddaję (czyli: coś oddaję lub wyrzucam, więc coś na to miejsce kupuję). Nie lubię mieć dużo rzeczy, ciuchów, gromadzić, itp. - przytłacza mnie to. Za to jak już kupię, to wolę, żeby było porządne. Natomiast pojechane są według mnie ceny tych porządnych ciuchów dla dzieci. Nie mówię o sieciówkach, ale polskich firmach. 200 zł za spodnie dla niemowlaka? Może jak podrośnie nie będzie żal na to wydać, ale mój syn w spodniach chodzi kilka tygodni i wyrasta! Jak widzę bodziaka za 100 zł to nie wiem: śmiać się czy płakać? Moja piżama (na kilka lat + dużo materiału) jest tańsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Prezenty wykreśl:)Nie jest źle:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ilona ale kto powiedział, że na ciuchy?są jeszcze kosmetyki.. no ja nie umiem nie wejść do sephory jak już jestem w CH.... :/ ubrania dla dziecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.01.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 reni, no dużo czy nei dużo.... to cięzko ocenić. Jedna rzecz na jeden dzień przypada wyłączając Nowy Rok No ja z łachłów nic nie kupiłam, tylko te patelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 10.01.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ilona ale kto powiedział, że na ciuchy? są jeszcze kosmetyki.. no ja nie umiem nie wejść do sephory jak już jestem w CH.... :/ ubrania dla dziecka... No i za każdym razem coś kupisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Reni nie jest źle - tym bardziej, ze większość to prezenty pod choinkę - to Ci styczniowych zostaje malo... zatem ja listy nie napiszę Agatha no jak jestem w CH dla młodego coś zawsze i w Sephorze też... lakier, błyszczyk.... puder - zawsze coś. Nie jestem na szczęscie w CH codziennie ani 2x w tyg. Za to nigdy nie dam za patelnię np 150 ani więcej...za garnek też...albo za nóż 200:) no way Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 reni, ale co np w poprzednich miesiącach ? Bo wiesz, grudzień to wyprzedaże i prezenty... jak wrzesień, październik i listopad... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 "zatem ja listy nie napiszę" A pisałaś ,że oszczędzasz w tym roku:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Agata te patelnie nie było personalnie do Ciebie mogło być za durszlak albo formę... chodzi o agd Mirela - dokładnie -grudzień nijako odpada.. stycznie ok wyprzedaże są. Mirka - no nie napisze..oszczędzam:) aczkolwiek zbieram każdy paragon i mam w biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 wczesniej kupiłam jedne buty za zimę, i dwie kurtki ale tanie, jedna 200 zł a druga 100 zł, no i z 5 bluzek w monarii ale były po 35 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a dla dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts