Magda_lena85 10.01.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mirela ale widzisz to nie o to chodzi, ze ja przez to że kupię jestem gorszą matką albo nie chciałabym tortu bezowego.. to są takie oczywiste sprawy.Wydaje mi się, że kobiety z natury mają zachcianki "sklepowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Zachcianki to ja mam:D:D:D ,też musiałaś sprecyzować:D:D. Ostatnio się załamałam jak przeczytałam ,że unia zabrania wędzić i m.in . wędzonej makreli nie kupie - możecie się śmiać,możecie pisać że to głupota ale ja sie w#%$& bo to moja zachcianka :D:D:D raz na tydzień muszę mieć :mad::mad::mad:a te dziady mi zabronia:mad::mad::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 jezusie a ja marzę o wspólnej kawce w niedzielę rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 To taka smakowa zachcianka nałogowa:) A ciuchowa to raz iść do sklepu i nie patrzeć na metke - ciekawe czy bym cos kupiła :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Ilonka tak pracuję od matury - na studiach na cały etat już pracowałam - dodatkowo w wakacje zagranicą - zawsze miałam "swoje" także wiem ile się trzeba narobić. Wydaje mi się, że nie chodzi o rekompensatę - znacie pewnie te uczucie jak kupicie coś na co zbierałyście, oglądałyście, marzyłyście... coś nieprzeciętnego. Ilona cieni mam mało itp - ale przykład - nadchodzi lato a tu piękna limitowanka pudru do twarzy i ciała... kupujesz bo wiesz, że inna cię nie zadowoli tak jak ta :/ Rozumiem. Ja nie śledzę nowinek . Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 no widzisz a ja o wspólnych wakacjach z dala od wszystkich na miesiąc.... i co? nie spełnią się prędko:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mirela ale widzisz to nie o to chodzi, ze ja przez to że kupię jestem gorszą matką albo nie chciałabym tortu bezowego.. to są takie oczywiste sprawy. Wydaje mi się, że kobiety z natury mają zachcianki "sklepowe" ale ja nie powiedziałam, ze jesteś gorsza. JA tylko mówię, że nie mam marzeń ciuchowo-kosmetyczno-biżuteryjnych. I tyle. Ale jestem świadoma niebezpieczeństw i nieszczęśc jakie nas otaczają I moje marzenia są raczej z tym związane. Żeby dziecko się wykształciło, nie wpadło w dragi, zeby męża sobie znalazło, żebym miała wnuki. No i marzę żeby zajśc w ciążę. Bardzo o tym marzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a ja o ogrodzeniu marzę i pięknym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja w zeszłym pojechałam kosztem płotu ,no i m niezły zwrot dostał za mnie i młodą.Wyszło ,że jedna dorosła osoba za free pojechała:D.Hotel super dla rodzin z dziećmi:D:D:DTo były nasze wakacje 1 od 5 lat:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No i marzę żeby zajśc w ciążę. Bardzo o tym marzę. dziwne to życie bo ja marzę aby niezajść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 wpadło w dragi, zeby męża sobie znalazło, żebym miała wnuki. No i marzę żeby zajśc w ciążę. Bardzo o tym marzę. :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 No ale marzenia a zachcianki to dwie inne rzeczy:D:D:D. Moje marzenia to te zdrowie bo jak się słyszy i obserwuje wszystko wkoło to brrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 no widzisz a ja o wspólnych wakacjach z dala od wszystkich na miesiąc.... i co? nie spełnią się prędko:o - ja bym się załamała na takich wakacjach. JA idę brac prysznic to czekam aż P. skończy jeść i pójdzie mi towarzyszyć bo sama nie lubię (bez żadnych podtextów erotycznych). Nawet na zakupy uwielbiamy razem chodzi (nawet jak wyskakujemy obok do biedry po mleko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 10.01.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mirela aż mam ciarki.No dziwne to zycie ,ja mam dwie osoby w otoczeniu co miały i maja problemy i wiem co Mirela czuje.Jednej się udało i w sierpniu zostanę znowu ciocią i właśnie to też takie marzenia żeby im się udało:)Na ta druga jeszcze czekam bo ta bliższa mojemu sercu bo z tej samej krwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 - ja bym się załamała na takich wakacjach. JA idę brac prysznic to czekam aż P. skończy jeść i pójdzie mi towarzyszyć bo sama nie lubię (bez żadnych podtextów erotycznych). Nawet na zakupy uwielbiamy razem chodzi (nawet jak wyskakujemy obok do biedry po mleko). ale magda pisze o wyjeździe z mezem i dzieckiem a dala od innych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ale magda pisze o wyjeździe z mezem i dzieckiem a dala od innych ludzi :yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 10.01.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ilonka, ja marzylam o Chanelkach kilka lat temu (o okulary chodzi) i też cena zabijała, ale jak podliczyłam, ile w sezonie par "zwykłych" okularów kupuję, bo coś się połamało, bo ich nie szanowałam, tylko wrzucałam do torby, to też się spora kwota uzbierała. I kiedyś postanowiłam kupić porządne, takie wymarzone. Było szkoda kasy, nie powiem, ale teraz nie żałuję Mam je od 3 lat, dbam o nie i wiem, że jeszcze kilka lat ponoszę. Tak więc jak marzysz o Ray Banach, to ja namawiam na zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 aaa... to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.01.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ilonka, ja marzylam o Chanelkach kilka lat temu (o okulary chodzi) i też cena zabijała, ale jak podliczyłam, ile w sezonie par "zwykłych" okularów kupuję, bo coś się połamało, bo ich nie szanowałam, tylko wrzucałam do torby, to też się spora kwota uzbierała. I kiedyś postanowiłam kupić porządne, takie wymarzone. Było szkoda kasy, nie powiem, ale teraz nie żałuję Mam je od 3 lat, dbam o nie i wiem, że jeszcze kilka lat ponoszę. Tak więc jak marzysz o Ray Banach, to ja namawiam na zakup ej, ale tutaj jest terapia - jak zapobiegać nadmiernym zakupom - pokoje pomyliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts