Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zachcianki to ja mam:D:D:D ,też musiałaś sprecyzować:D:D:D.

Ostatnio się załamałam jak przeczytałam ,że unia zabrania wędzić i m.in . wędzonej makreli nie kupie - możecie się śmiać,możecie pisać że to głupota ale ja sie w#%$& bo to moja zachcianka :D:D:D:D raz na tydzień muszę mieć :mad::mad::mad::mad::mad::mad:a te dziady mi zabronia:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ilonka tak pracuję od matury - na studiach na cały etat już pracowałam - dodatkowo w wakacje zagranicą - zawsze miałam "swoje" także wiem ile się trzeba narobić.

Wydaje mi się, że nie chodzi o rekompensatę - znacie pewnie te uczucie jak kupicie coś na co zbierałyście, oglądałyście, marzyłyście... coś nieprzeciętnego.

Ilona cieni mam mało itp - ale przykład - nadchodzi lato a tu piękna limitowanka pudru do twarzy i ciała... kupujesz bo wiesz, że inna cię nie zadowoli tak jak ta :/

Rozumiem. Ja nie śledzę nowinek :no:.

Edytowane przez Ilona Agata

Mirela ale widzisz to nie o to chodzi, ze ja przez to że kupię jestem gorszą matką albo nie chciałabym tortu bezowego.. to są takie oczywiste sprawy.

Wydaje mi się, że kobiety z natury mają zachcianki "sklepowe"

ale ja nie powiedziałam, ze jesteś gorsza. JA tylko mówię, że nie mam marzeń ciuchowo-kosmetyczno-biżuteryjnych. I tyle.

Ale jestem świadoma niebezpieczeństw i nieszczęśc jakie nas otaczają I moje marzenia są raczej z tym związane. Żeby dziecko się wykształciło, nie wpadło w dragi, zeby męża sobie znalazło, żebym miała wnuki. No i marzę żeby zajśc w ciążę. Bardzo o tym marzę.

no widzisz a ja o wspólnych wakacjach z dala od wszystkich na miesiąc.... i co? nie spełnią się prędko:o
- ja bym się załamała na takich wakacjach. JA idę brac prysznic to czekam aż P. skończy jeść i pójdzie mi towarzyszyć bo sama nie lubię (bez żadnych podtextów erotycznych). Nawet na zakupy uwielbiamy razem chodzi (nawet jak wyskakujemy obok do biedry po mleko).

Mirela aż mam ciarki.

No dziwne to zycie ,ja mam dwie osoby w otoczeniu co miały i maja problemy i wiem co Mirela czuje.

Jednej się udało i w sierpniu zostanę znowu ciocią i właśnie to też takie marzenia żeby im się udało:)

Na ta druga jeszcze czekam bo ta bliższa mojemu sercu bo z tej samej krwi:)

- ja bym się załamała na takich wakacjach. JA idę brac prysznic to czekam aż P. skończy jeść i pójdzie mi towarzyszyć bo sama nie lubię (bez żadnych podtextów erotycznych). Nawet na zakupy uwielbiamy razem chodzi (nawet jak wyskakujemy obok do biedry po mleko).

ale magda pisze o wyjeździe z mezem i dzieckiem a dala od innych ludzi

Ilonka, ja marzylam o Chanelkach kilka lat temu (o okulary chodzi) i też cena zabijała, ale jak podliczyłam, ile w sezonie par "zwykłych" okularów kupuję, bo coś się połamało, bo ich nie szanowałam, tylko wrzucałam do torby, to też się spora kwota uzbierała. I kiedyś postanowiłam kupić porządne, takie wymarzone. Było szkoda kasy, nie powiem, ale teraz nie żałuję :no: Mam je od 3 lat, dbam o nie i wiem, że jeszcze kilka lat ponoszę. Tak więc jak marzysz o Ray Banach, to ja namawiam na zakup ;)

Ilonka, ja marzylam o Chanelkach kilka lat temu (o okulary chodzi) i też cena zabijała, ale jak podliczyłam, ile w sezonie par "zwykłych" okularów kupuję, bo coś się połamało, bo ich nie szanowałam, tylko wrzucałam do torby, to też się spora kwota uzbierała. I kiedyś postanowiłam kupić porządne, takie wymarzone. Było szkoda kasy, nie powiem, ale teraz nie żałuję :no: Mam je od 3 lat, dbam o nie i wiem, że jeszcze kilka lat ponoszę. Tak więc jak marzysz o Ray Banach, to ja namawiam na zakup ;)

ej, ale tutaj jest terapia - jak zapobiegać nadmiernym zakupom - pokoje pomyliłaś :p