annNS2 10.01.2014 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Eee. I bez korkociagu dasz rade wkrec srube a potem obcegami wyciagnij lub wepchnij korek do srodka np kluczem a na serek to mam ochote..jutro sie zaopatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Ja właśnie zjadłam najpyszniejsze kanapki w życiu (mąż zrobił) - albo byłam strasznie głodna, bo mąż twierdzi, że kanapki zwykłe. Za to wczoraj w Subway'u spieprzyli mi kanapkę, była taka młoda siksa i spaliła na czarno (wszystkim tak mocno przypiekała ), sosu trzy kropelki i warzywa odliczone co do sztuki (czyli mało). Tak jak lubiłam zawsze Subway'a, tak już nigdy u nich nie zjem (zraziłam się , nawet połowy nie byłam w stanie przełknąć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Eee. I bez korkociagu dasz rade wkrec srube a potem obcegami wyciagnij lub wepchnij korek do srodka np kluczem a na serek to mam ochote..jutro sie zaopatrze My na studiach wpychałyśmy - tusz do rzęs i uderzałyśmy deską do krojenia . Magda, tusz na pewno masz (niejeden ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 mam dwa:) jeden w pracy drugi w domu hahah nie wiem co to SUbway u mnie na wsi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Takie stoisko z kanapkami - duża buła, dużo warzyw, do tego pycha sosy . Zdrowszy McDonald - ale nie, że zupełnie zdrowe, to pieczywo jest podejrzane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 hmm nie widziałam u nas w ogóle tego typu w żadnym Ch nawet:) hmm wiecie co wino boję się, ze zniszczę - ale mam malibu+sprite+ananas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 10.01.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 I kaloryczne sosy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 I kaloryczne sosy:D OOO Reni się pojawiła. Kurcze ja w pracy nie mam czasu na pisanie z Wami........ A wieczorkami to Wielu z Was nie ma....... Ja dziś nie winkowo a typowo po męsku..... czyli piwnie....... Reni, odesłałaś te "kapcie"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Reni kcal ogranicza - bo jej jakaś młoda wczoraj tyłkiem przed nosem kręciła .. a sama pewnie tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 A jeszcze wracając do MD ciekawe jak to jest, chciałem kupic marynarkę, online było sale ale nie było rozmiaru natomiast w stacjonarnym rozmiar był ale SALE nie było.... Chyba już nie kumamm tych sklepów też tak macie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Pewnie reni kapcie zostawi na specjalne okazje zlot fm czy imieniny babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Pewnie reni kapcie zostawi na specjalne okazje zlot fm czy imieniny babci nie no leże i kwicze............. Reni nie masz nam za złe prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 lolek w tygodniu wieczorkami mnie nie ma, bo wcześnie się kładę...w weekendy trochę dłużej siedzę....ale frekwencja nieporównywalna, prawda? no powiem, że wieczorkami po tych wszystkich ŚWIĘTACH, zaczyna wracać do normy....... (jak i z ilością naklepanych codziennie stron......) edit: wiadomo w ciągu dnia więcej, to tak jak w tym kawale. Dzwoni koleżanka do koleżanki:- -Cześć, co robisz?? - a nic, w pracy jestem................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Panowie! Spokoj bo naskarze nieobecnym tu kolezankom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 a to są jeszcze zloty fm?? zawsze mozna jakis zorganizowac, dziewczyny winka sie napija, wy nam cos ugotujecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 I kaloryczne sosy:D Nie, ja biorę pomidorowe, jak ketchup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 zawsze mozna jakis zorganizowac, dziewczyny winka sie napija, wy nam cos ugotujecie... nie ma sprawy. Ja głównie gotuję dla siebie + znajomi bo sam nie zjem danej "porcji"; w pracy zawsze czekają co to ciekawego w tym tygodniu będzie (a zawsze raz w tygodniu coś przynoszę) woczrajsze tagliatele zrobiło furrorę. Niestety będąc singlem nie da się gotować dla jednej osoby .......:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 nie ma sprawy. Ja głównie gotuję dla siebie + znajomi bo sam nie zjem danej "porcji"; w pracy zawsze czekają co to ciekawego w tym tygodniu będzie (a zawsze raz w tygodniu coś przynoszę) woczrajsze tagliatele zrobiło furrorę. Niestety będąc singlem nie da się gotować dla jednej osoby .......:lol2: mam kolezanke 'singielke' - moze ugotujesz cos dla niej :lol2: nie glupia, nie brzydka, plywa, chodzi na scianka, salse a tagiatelle mezus mi zrobi jak ladnie poprosze i przepis podrzuce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 pomyslał by kto..... no dobra...wy gotujecie a my organizujemy inne atrakcje pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 oho hahahahahha się zaczęło a kto będzie kierowcą ze zlotu? halloooo kto blisko mnie mieszka ? zgubiłam prawo jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts