Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja właśnie zjadłam najpyszniejsze kanapki w życiu (mąż zrobił) - albo byłam strasznie głodna, bo mąż twierdzi, że kanapki zwykłe.

Za to wczoraj w Subway'u spieprzyli mi kanapkę, była taka młoda siksa i spaliła na czarno (wszystkim tak mocno przypiekała :sick:), sosu trzy kropelki i warzywa odliczone co do sztuki (czyli mało). Tak jak lubiłam zawsze Subway'a, tak już nigdy u nich nie zjem (zraziłam się :sick:, nawet połowy nie byłam w stanie przełknąć).

lolek w tygodniu wieczorkami mnie nie ma, bo wcześnie się kładę...w weekendy trochę dłużej siedzę....ale frekwencja nieporównywalna, prawda?

no powiem, że wieczorkami po tych wszystkich ŚWIĘTACH, zaczyna wracać do normy....... (jak i z ilością naklepanych codziennie stron......)

edit:

wiadomo w ciągu dnia więcej,

to tak jak w tym kawale.

Dzwoni koleżanka do koleżanki:-

-Cześć, co robisz??

- a nic, w pracy jestem................

zawsze mozna jakis zorganizowac, ;) dziewczyny winka sie napija, wy nam cos ugotujecie...:D

nie ma sprawy. Ja głównie gotuję dla siebie + znajomi bo sam nie zjem danej "porcji"; w pracy zawsze czekają co to ciekawego w tym tygodniu będzie (a zawsze raz w tygodniu coś przynoszę) woczrajsze tagliatele zrobiło furrorę.

Niestety będąc singlem nie da się gotować dla jednej osoby .......:lol2::lol2:

nie ma sprawy. Ja głównie gotuję dla siebie + znajomi bo sam nie zjem danej "porcji"; w pracy zawsze czekają co to ciekawego w tym tygodniu będzie (a zawsze raz w tygodniu coś przynoszę) woczrajsze tagliatele zrobiło furrorę.

Niestety będąc singlem nie da się gotować dla jednej osoby .......:lol2::lol2:

mam kolezanke 'singielke' - moze ugotujesz cos dla niej :lol2: :lol2: :lol2: nie glupia, nie brzydka, plywa, chodzi na scianka, salse ;)

a tagiatelle mezus mi zrobi jak ladnie poprosze i przepis podrzuce;)