Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ILONKA

Wracam z Twojego bloga. zjęcia są WSPANIAŁE. A Kuku tak na bosaka zawsze pomyka??

ale słodziak

Tak, niestety. Ściąga skarpety i je zjada.

ALE znalazłam w końcu półśpiochy w jego rozmiarze (produkują zazwyczaj tylko małe, dla noworodków, takie portasy ze stópkami) i pokrzyżowałam mu plany (choć nie do końca, teraz ściąga całe spodnie i je zjada ;)).

Całe szczęście mamy podłogówkę.

Tak, niestety. Ściąga skarpety i je zjada.

ALE znalazłam w końcu półśpiochy w jego rozmiarze (produkują zazwyczaj tylko małe, dla noworodków, takie portasy ze stópkami) i pokrzyżowałam mu plany (choć nie do końca, teraz ściąga całe spodnie i je zjada ;)).

Całe szczęście mamy podłogówkę.

rajstopy...rajstopy ciezko sie sciaga (przynajmniej tak gdzies do roku) ;)

rajstopy...rajstopy ciezko sie sciaga (przynajmniej tak gdzies do roku) ;)

Nawet nie wiedziałam, że są takie małe :o.

Ja mam traumę z rajstopami z dzieciństwa - zawsze krok w kolanach :rotfl:.

Zresztą do teraz mam ten problem - albo są za szerokie i kręcą się wokół nóg albo dopasowane, ale za krótkie i zjeżdżają. Nienawidzę rajstop :sick:.

:lol2::lol2::lol2::lol2:

Ilonka - ja też mam traumę i nie zakładam !

Albik nie ma ani 1 pary - kupuję mu kalesonki albo leginsy czarne/szare:)

albo jak na nogach się obkręcały.........fuj

:yes: :yes: :yes:

I chłopcy w samych rajtuzkach po przedszkolu popitalali.

Jeszcze takie białe dla dziewczynek na akademie i gale były - wiecznie brudne :sick:. A te grube ciężko się naciągało (do teraz mam dreszcze jak sobie przypomnę odgłos paznokci na nich w czasie naciągania) - i od razu zjeżdżały.

Mój mały też w legginsach :yes:. I ja też zresztą :yes:.

no się popłakałem ze śmiechu musi to komicznie wyglądać jak Kuku stara się zjeść skarpy......

Adiqq

dobre

Najlepsza była babcia, została kiedyś z małym, poszła po niego jak się obudził po drzemce, wracam do domu, pytam, jak było, a ona: "Ok, w sumie ok". Więc dopytuję: "Ale co się stało?", a ona: "Nie wiem, czy się zesiusiał? Czy zwymiotował? Skarpetki miał całe mokre" - a nasz maluch po prostu je ssie przed snem, ale tak, że z nich cieknie potem :bash:. Albo je kaszkę i co jakiś czas przerwa na skarpetę (ciągnie za nią i wkłada do buzi).