lolek7825 10.01.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ILONKAWracam z Twojego bloga. zjęcia są WSPANIAŁE. A Kuku tak na bosaka zawsze pomyka??ale słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 oho hahahahahha się zaczęło a kto będzie kierowcą ze zlotu? halloooo kto blisko mnie mieszka ? zgubiłam prawo jazdy autobus sie wynajmie i zrobimy zlot objazdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 no dobra...wy gotujecie a my organizujemy inne atrakcje pasuje? pewnie że tak, ale jakie te atrakcje dodatkowe bo jak u Reni to na S pwenie będą :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 pewnie że tak, ale jakie te atrakcje dodatkowe bo jak u reni to na s pwenie będą :yes: sssportowe reni juz nawet zaczela cwiczyc inni na diete przeszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja muszę z Albim - także któraś bierze córkę odpowiedzialną do pilnowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 to jak z tym dowcipem o niebie i suchym chlebie.... adiqq przytocz, bo nie znam.......(mam nadzieję że się nie wygłupiłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 u Reni śnieżynek będzie ćwiczył na huśtawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ILONKA Wracam z Twojego bloga. zjęcia są WSPANIAŁE. A Kuku tak na bosaka zawsze pomyka?? ale słodziak Tak, niestety. Ściąga skarpety i je zjada. ALE znalazłam w końcu półśpiochy w jego rozmiarze (produkują zazwyczaj tylko małe, dla noworodków, takie portasy ze stópkami) i pokrzyżowałam mu plany (choć nie do końca, teraz ściąga całe spodnie i je zjada ). Całe szczęście mamy podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 ja muszę z Albim - także któraś bierze córkę odpowiedzialną do pilnowania biere swoja - pomoga chlopakom w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 10.01.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Tak, niestety. Ściąga skarpety i je zjada. ALE znalazłam w końcu półśpiochy w jego rozmiarze (produkują zazwyczaj tylko małe, dla noworodków, takie portasy ze stópkami) i pokrzyżowałam mu plany (choć nie do końca, teraz ściąga całe spodnie i je zjada ). Całe szczęście mamy podłogówkę. rajstopy...rajstopy ciezko sie sciaga (przynajmniej tak gdzies do roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 rajstopy...rajstopy ciezko sie sciaga (przynajmniej tak gdzies do roku) Nawet nie wiedziałam, że są takie małe . Ja mam traumę z rajstopami z dzieciństwa - zawsze krok w kolanach . Zresztą do teraz mam ten problem - albo są za szerokie i kręcą się wokół nóg albo dopasowane, ale za krótkie i zjeżdżają. Nienawidzę rajstop . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 :lol2::lol2: Ilonka - ja też mam traumę i nie zakładam ! Albik nie ma ani 1 pary - kupuję mu kalesonki albo leginsy czarne/szare:) albo jak na nogach się obkręcały.........fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Tak, niestety. Ściąga skarpety i je zjada. no się popłakałem ze śmiechu musi to komicznie wyglądać jak Kuku stara się zjeść skarpy...... Adiqq dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 :lol2::lol2: Ilonka - ja też mam traumę i nie zakładam ! Albik nie ma ani 1 pary - kupuję mu kalesonki albo leginsy czarne/szare:) albo jak na nogach się obkręcały.........fuj :yes: I chłopcy w samych rajtuzkach po przedszkolu popitalali. Jeszcze takie białe dla dziewczynek na akademie i gale były - wiecznie brudne . A te grube ciężko się naciągało (do teraz mam dreszcze jak sobie przypomnę odgłos paznokci na nich w czasie naciągania) - i od razu zjeżdżały. Mój mały też w legginsach . I ja też zresztą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 albo kulkowały się.... a fuj!nienawidzę rajstop do tej pory - wolę zmarznąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 albo kulkowały się.... a fuj! nienawidzę rajstop do tej pory - wolę zmarznąć to tak jak faceci z kalesonami...... ja też nie cierpię od .... nastu lat nie mosze bo mnie wk*rwiają spuszczają się, zwijają itp. i ten krok w kolanach.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.01.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 no się popłakałem ze śmiechu musi to komicznie wyglądać jak Kuku stara się zjeść skarpy...... Adiqq dobre Najlepsza była babcia, została kiedyś z małym, poszła po niego jak się obudził po drzemce, wracam do domu, pytam, jak było, a ona: "Ok, w sumie ok". Więc dopytuję: "Ale co się stało?", a ona: "Nie wiem, czy się zesiusiał? Czy zwymiotował? Skarpetki miał całe mokre" - a nasz maluch po prostu je ssie przed snem, ale tak, że z nich cieknie potem . Albo je kaszkę i co jakiś czas przerwa na skarpetę (ciągnie za nią i wkłada do buzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Mirela lubi facetów w kalesonach ale nie rolujących tylko mega obcisłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 10.01.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 (edytowane) Mirela lubi facetów w kalesonach ale nie rolujących tylko mega obcisłych o matko ale czarnych białych czy cielistych?? i z dodatkiem skarpetek (wiadomo gdzie) :lol2::lol2: Edytowane 10 Stycznia 2014 przez lolek7825 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 10.01.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 w japonkach pewnie! bosz Wy tu gadu-gadu SINGLE niektóre - bo Was nikt i nic przed 7 nie obudzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts