Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

najgorsze, że jest ryzyko przeziębienia.. ja mam schizę zawsze, że będzie "po" chory

Ja też. Cały wieczór czekam, obserwuję, sprawdzam temperaturę.

Ale Magda, to nie tak. Basen wzmacnia. Widzę po sobie - im częściej chodzę, nawet przy hardcorowych temperaturach, tym mniej choruję (u nas zimą można wypływać na zewnątrz - uwielbiam pływać, kiedy wokół jest śnieg, tym bardziej, że na przeciwko jest zjeżdżalnia narciarska, więc ja w parującej wodzie obserwuję sobie, jak ludzie jeżdżą na nartach ;) - oczywiście jak jestem bez małego).

wiem Ilona - mój mały po dośc mocno opatulony jest - ale zanim auto się rozgrzeje to trwa.

A najgorzej jak "mu nie pasuje czapka" albo ..kaptura nie chce itp.

Aaa, no mojemu wszystko pasuje póki co. Zasypia na rękach, potem po wniesieniu do domu nadal śpi, to jedyny moment, w którym śpi gdzie się go położy, mimo hałasu i tego, że coś się wokół dzieje, itp.

Jest nadzieja, że jak zacznie biegać (męczyć się), to ten sen też będzie normalniejszy, a nie z jednym otwartym okiem jak teraz ;).

Hejka!!!

Ja też dziś zaliczyłam z młodą basen :D:D i wykończona to ja jestem a nie ona ale to chyba wina pogody.Nam jak z młodą chodziłam na naukę pływania dla niemowlaków zawsze instruktor powtarzał,ze po wyjściu minimum pół godziny jeszcze siedzieć w budynku i dopiero z dzieckiem wychodzić.Chociaż ja teraz tez pękam i choroby się boję.Mała ma te włosy tak gęste ,że wysuszyć jej nie można i zawsze zostają mokre, wtedy jak wychodzi wygląda jak bałwan.

Jak była taka mała to też tak zasypiała albo czasami darła się ile sił w płucach ze zmęczenia:).