yokasta 12.01.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Dzień dobry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2014 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Hejka dziewczynki i panowie Byłam wczoraj w Ikei - Nic nie ma na sale, ni chyba ze ktoś ma w planach hemnesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2014 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Hej Adiqq no nie mów że beze mnie! my mamy iść za 2 tyg ale co? jak zwykle mój tancerz "nie może" więc idę sama jako ze znajomymi Reni - akurat hemnesy by mi się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Reni rosół się gotuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2014 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 No to teraz są tańsze ale chyba dłużej będą, kurtkę w końcu inna kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 12.01.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Magda w szkole jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2014 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 tak bo wiesz - może jakbym była wysoka to ok - a kaptur +160 cm to tak średnio.Ładniejszą - na prv Ci dam:) u nas w Z. więcej w sklepie niż online... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 a zapomniałam, że weekend - wkleję Ci na prv a poczytasz w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 pogoda do d. dziś - trzeba będzie coś wymyślić poza sprzątaniem... rosołu się nawet nie podejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.01.2014 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 pogoda do d. dziś - trzeba będzie coś wymyślić poza sprzątaniem... rosołu się nawet nie podejmuję U nas też straszna. A mały nie w sosie od rana. Zawsze spacer poprawiał mu humor, to sobie pomarzniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.01.2014 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Mąż dopiero doleciał na miejsce - 24 h . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2014 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ilona ja na basen młodego wezmę to trochę straci energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.01.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Ilona ja na basen młodego wezmę to trochę straci energii Super pomysł . U nas za dużo ludzi w niedzielę, ale jutro może skoczymy . Mój zaraz po wyjęciu z wody zasypia (na rękach, w trakcie ubierania, itp.) - i w nocy też zawsze lepiej śpi po basenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2014 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 najgorsze, że jest ryzyko przeziębienia.. ja mam schizę zawsze, że będzie "po" chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.01.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 najgorsze, że jest ryzyko przeziębienia.. ja mam schizę zawsze, że będzie "po" chory Ja też. Cały wieczór czekam, obserwuję, sprawdzam temperaturę. Ale Magda, to nie tak. Basen wzmacnia. Widzę po sobie - im częściej chodzę, nawet przy hardcorowych temperaturach, tym mniej choruję (u nas zimą można wypływać na zewnątrz - uwielbiam pływać, kiedy wokół jest śnieg, tym bardziej, że na przeciwko jest zjeżdżalnia narciarska, więc ja w parującej wodzie obserwuję sobie, jak ludzie jeżdżą na nartach - oczywiście jak jestem bez małego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2014 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 wiem Ilona - mój mały po dośc mocno opatulony jest - ale zanim auto się rozgrzeje to trwa.A najgorzej jak "mu nie pasuje czapka" albo ..kaptura nie chce itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 12.01.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 wiem Ilona - mój mały po dośc mocno opatulony jest - ale zanim auto się rozgrzeje to trwa. A najgorzej jak "mu nie pasuje czapka" albo ..kaptura nie chce itp. Aaa, no mojemu wszystko pasuje póki co. Zasypia na rękach, potem po wniesieniu do domu nadal śpi, to jedyny moment, w którym śpi gdzie się go położy, mimo hałasu i tego, że coś się wokół dzieje, itp. Jest nadzieja, że jak zacznie biegać (męczyć się), to ten sen też będzie normalniejszy, a nie z jednym otwartym okiem jak teraz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 12.01.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 ja też nie gotuję dziś - a mąż śpi więc w sumie nie ma kto jeszcze.. idziemy na gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.01.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Reni rosół się gotuje? Ja wyjątkowo w weekend przyszłam sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 12.01.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Hejka!!! Ja też dziś zaliczyłam z młodą basen :D i wykończona to ja jestem a nie ona ale to chyba wina pogody.Nam jak z młodą chodziłam na naukę pływania dla niemowlaków zawsze instruktor powtarzał,ze po wyjściu minimum pół godziny jeszcze siedzieć w budynku i dopiero z dzieckiem wychodzić.Chociaż ja teraz tez pękam i choroby się boję.Mała ma te włosy tak gęste ,że wysuszyć jej nie można i zawsze zostają mokre, wtedy jak wychodzi wygląda jak bałwan. Jak była taka mała to też tak zasypiała albo czasami darła się ile sił w płucach ze zmęczenia:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts