anna-maria3 19.07.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Ja nie zakładam, ze będę w tym domu mieszkała do końca życia więc 7 lat to kupa czasu. To prawda ja w obecnym 3,5 roku mieszkam i możliwe, że do 7 nie dotrwam (mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.07.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Nie wykluczam po prostu żadnej z możliwości, zwłaszcza że marzy mi się mała hacjenda w Chorwacji ale mąż powiedział, że to na emeryturę czyli za jakieś 45-50 lat :|:|:| ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. P.s. i wcale nie narzekam, kocham nasz domek :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Reni czy mogłabyś mi w wolnej chwili sprawdzić jaką wysokość ma twój bufet ? Szukam bufetu do jadalni, na razie wpadł mi w oko taki http://allegro.pl/planeta-design-komoda-coelho-regal-regaly-szafa-i1688390062.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 MarJel, bufet bardzo ładny. Pasowałby do Twojego domku. Elegancki, ale nienachalny. Ja tylko zastanowiłabym się, czy aby na pewno chcę go na nóżkach... Nie, żeby to był jakiś WIELKI problem, ale jak o swoim kręgosłupie myślę to jakoś mi się taka uwaga nasuwa w związku ze schylaniem się i myciem podłogi Choć zdecydowanie na nóżkach będzie wyglądał lżej niż z cokołem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Eee tam, Ania, to tylko trzy pociągnięcia mopem pod bufetem, na tyle metrów podłogi do umycia to kropla w morzu:D Reni, Ty wiesz jaka ze mnie du..a ja dopiero zobaczyłam że ty masz w kuchni czarny blat kamienny:o, teraz to już jestem pewna na 100% że podjęłam dobrą decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Eee tam, Ania, to tylko trzy pociągnięcia mopem pod bufetem, na tyle metrów podłogi do umycia to kropla w morzu:D Jeśli tylko to ja nie muszę z tym mopem biegać, mogą być nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Jeśli tylko to ja nie muszę z tym mopem biegać, mogą być nóżki Mam nadzieję i w planach, że ja też nie będę, no może na święta żeby nie było i mąż nie gdał że w ogóle nie sprzątam i nie cieszę się nowym domem:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.07.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 bufet z nóżkami ma 74cm a bez nóżek 56cm, fajniutki ten twój i cena przyzwoita Reni, Ty wiesz jaka ze mnie du..a ja dopiero zobaczyłam że ty masz w kuchni czarny blat kamienny, teraz to już jestem pewna na 100% że podjęłam dobrą decyzję wow, no faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Dzięki Reni:)Nie jestem przekonana co do tego mojego bufetu, będzie niższy od stołu o ok. 9cm, nie wiem czy to nie będzie dziwnie wyglądało:rolleyes: Twój na fotkach wydaję się równy ze stołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.07.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Marta bo są równe po 74 cm, ale nie przeszkadzał by mi niższy (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 20.07.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 reni ma blat granitowy szlifowany. ja mam szczotkowany i jest niestety gorszy w użytkowaniu. trzeba wycierać do sucha. Tłuste zostaje ( dokładne wyszorowanie pomaga). inie wolno szurać niczego metalowego. metal się wżera w kamień. nic sie nie da zrobić!!!!no coż i tak trzeba żyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.07.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Marta bo są równe po 74 cm, ale nie przeszkadzał by mi niższy (chyba) A no widzisz, u mnie stół ma 76 wysokości, myślę że poczekam na stół( a ten będzie pod koniec sierpnia), wtedy łatwiej będzie sobie wyobrazić niski bufet. W między czasie będę szukać jeszcze, a jak nie znajdę nic lepszego to zamówię ten. Monika996 dobrze wiedzieć i współczuję, ja na szczęście już ten granit który będę miała w kuchni na blatach mam na kominku i jest właśnie szlifowany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 prosto z wybrzeża wpadłam i nadrobiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.07.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Hej Reni, odkopuję Twoją galerię z czeluści . Co tam u Ciebie słychać... dalej zapracowana? Może coś w domku przybyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 rere witaj kochaniutka, no w domku cisza, kasy brak to i nic się nie dzieje, poza tym walczę ze schodami przed domem, właśnie jutro Panowie po raz trzeci je zrywają bo nie widzą że poziom ucieka chyba do lasu, ja nie wiem czy oni tego nie widzą czy ja mam poziomicę w oczach, ale nie popuszczę, nie będę 10 lat patrzeć na źle zrobione schody przed domem, a co u ciebie, pogoda pod psem, leje od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 25.07.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 walczę ze schodami przed domem, właśnie jutro Panowie po raz trzeci je zrywają bo nie widzą że poziom ucieka chyba do lasu, ja nie wiem czy oni tego nie widzą czy ja mam poziomicę w oczach, ale nie popuszczę, nie będę 10 lat patrzeć na źle zrobione schody przed domem Żartujesz po raz trzeci zrywają luuudzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.07.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Hej Reni, fajnie, ze galeria "odkopana", bo mogę sobie popodziwiac Twoj taras:-) Super! A co do schodów, dlaczego mnie to nie dziwi?Ech, fachofffcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.07.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 reni, no to kiepściutko z tymi schodami. Może jak by człowiek stał nad nimi to i poziomica złapałaby odpowiedni poziom . Jak to się mówi: do trzech razy.... Oby to był ten ostatni raz A u mnie raz słońce raz deszcz. Dzisiaj niebo przymglone, ale parówa okropna. Nie ma to jak wyspiarskie, orzeźwiające powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.07.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 rere a u nas zimno całkiem 13 stopni, leje i leje, tak by człowiek na tarasik wyszedl a tu siedzi i patrzy na deszcz, stać nad nimi- no nie bardzo jestem za nerwowa a i wiem z doswadczenia jak to denerwuje, zrobią znowu źle to będą jeszcze raz zrywac, szkoda mi moich kwiatów w doniczkach bo juz czekają na ganek i nie mogą sie doczekać Żartujesz po raz trzeci zrywają luuudzie!! no niestety witaj hazeleyes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 25.07.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 rere witaj kochaniutka, no w domku cisza, kasy brak to i nic się nie dzieje, poza tym walczę ze schodami przed domem, właśnie jutro Panowie po raz trzeci je zrywają bo nie widzą że poziom ucieka chyba do lasu, ja nie wiem czy oni tego nie widzą czy ja mam poziomicę w oczach, ale nie popuszczę, nie będę 10 lat patrzeć na źle zrobione schody przed domem, a co u ciebie, pogoda pod psem, leje od wczoraj ale masz dziewczyno nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts