Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wykluczam po prostu żadnej z możliwości, zwłaszcza że marzy mi się mała hacjenda w Chorwacji :lol2: ale mąż powiedział, że to na emeryturę czyli za jakieś 45-50 lat :|:|:| ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

P.s. i wcale nie narzekam, kocham nasz domek :D:D:D

MarJel, bufet bardzo ładny. Pasowałby do Twojego domku. Elegancki, ale nienachalny. Ja tylko zastanowiłabym się, czy aby na pewno chcę go na nóżkach... Nie, żeby to był jakiś WIELKI problem, ale jak o swoim kręgosłupie myślę to jakoś mi się taka uwaga nasuwa w związku ze schylaniem się i myciem podłogi :roll: Choć zdecydowanie na nóżkach będzie wyglądał lżej niż z cokołem...

Eee tam, Ania, to tylko trzy pociągnięcia mopem pod bufetem, na tyle metrów podłogi do umycia to kropla w morzu:D

Reni, Ty wiesz jaka ze mnie du..a ja dopiero zobaczyłam że ty masz w kuchni czarny blat kamienny:o, teraz to już jestem pewna na 100% że podjęłam dobrą decyzję:yes:

Gość monika996
reni ma blat granitowy szlifowany. ja mam szczotkowany i jest niestety gorszy w użytkowaniu. trzeba wycierać do sucha. Tłuste zostaje ( dokładne wyszorowanie pomaga). inie wolno szurać niczego metalowego. metal się wżera w kamień. nic sie nie da zrobić!!!!no coż i tak trzeba żyć .:yes:

Marta bo są równe po 74 cm, ale nie przeszkadzał by mi niższy (chyba)

A no widzisz, u mnie stół ma 76 wysokości, myślę że poczekam na stół( a ten będzie pod koniec sierpnia), wtedy łatwiej będzie sobie wyobrazić niski bufet.

W między czasie będę szukać jeszcze, a jak nie znajdę nic lepszego to zamówię ten.

Monika996 dobrze wiedzieć i współczuję, ja na szczęście już ten granit który będę miała w kuchni na blatach mam na kominku i jest właśnie szlifowany:D

rere witaj kochaniutka, no w domku cisza, kasy brak to i nic się nie dzieje, poza tym walczę ze schodami przed domem, właśnie jutro Panowie po raz trzeci je zrywają bo nie widzą że poziom ucieka chyba do lasu, ja nie wiem czy oni tego nie widzą czy ja mam poziomicę w oczach, ale nie popuszczę, nie będę 10 lat patrzeć na źle zrobione schody przed domem, a co u ciebie, pogoda pod psem, leje od wczoraj

walczę ze schodami przed domem, właśnie jutro Panowie po raz trzeci je zrywają bo nie widzą że poziom ucieka chyba do lasu, ja nie wiem czy oni tego nie widzą czy ja mam poziomicę w oczach, ale nie popuszczę, nie będę 10 lat patrzeć na źle zrobione schody przed domem

Żartujesz po raz trzeci zrywają:jawdrop: luuudzie!!

reni, no to kiepściutko z tymi schodami. Może jak by człowiek stał nad nimi to i poziomica złapałaby odpowiedni poziom ;). Jak to się mówi: do trzech razy.... Oby to był ten ostatni raz :)

A u mnie raz słońce raz deszcz. Dzisiaj niebo przymglone, ale parówa okropna. Nie ma to jak wyspiarskie, orzeźwiające powietrze ;)

rere a u nas zimno całkiem 13 stopni, leje i leje, tak by człowiek na tarasik wyszedl a tu siedzi i patrzy na deszcz, stać nad nimi- no nie bardzo jestem za nerwowa a i wiem z doswadczenia jak to denerwuje, zrobią znowu źle to będą jeszcze raz zrywac, szkoda mi moich kwiatów w doniczkach bo juz czekają na ganek i nie mogą sie doczekać

Żartujesz po raz trzeci zrywają luuudzie!!

no niestety

witaj hazeleyes

Gość monika996
rere witaj kochaniutka, no w domku cisza, kasy brak to i nic się nie dzieje, poza tym walczę ze schodami przed domem, właśnie jutro Panowie po raz trzeci je zrywają bo nie widzą że poziom ucieka chyba do lasu, ja nie wiem czy oni tego nie widzą czy ja mam poziomicę w oczach, ale nie popuszczę, nie będę 10 lat patrzeć na źle zrobione schody przed domem, a co u ciebie, pogoda pod psem, leje od wczoraj

ale masz dziewczyno nerwy