Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a próbowałaś dać perłowy odcien? wyjdzie ok ale nie szaro-buro czy niebiesko

kurka nie mam pojecia....

blond zawsze u fryzjera robilam...

tylko co rude to sama w domu lub ciemny blond...

mam zakupione 2 farby w domu..i mysle czy probowac czy czekac az do PL polece :D

superjasny naturalny blond i szlachetna perla mam z Joanny...

bylam zerknac :D

sorki ale ja z doskoku...zaraz musze zmykac... gotuje rosol... sprzatam... dziecia zabawiam... i zaraz po starsza do szkoly i do lekarza buuu

Edytowane przez Mmelisa

superjasny naturalny blond i szlachetna perla z Joanny...

pierwszą podlinkuj - musze nr znać:p

Perła śmiało - zasada taka, perła odcień opalizujący zasłania pomarańczowe odcienie - na żółte popielate - co by pigment zabarwić. Spr na jakiej wodzie ile % są farby - bo mogą Ci na 6 nie rozjaśnić odrostów - musi być min 9 %.

W Biedronce od 20 i 27 piękne rzeczy - kolorowa kuchnia. Jakie kolory.... na fotkach wygląda wszystko cudownie (są tez zabawki kuchenne dla dzieciaków). Piękne kolorowe patelnie (ale nigdzie nie pisze, czy nadawają się na indukcję...), pojemniki, filiżanki...

uff...nadrobilam ;)

Ilokna - co do okularow to przed wakacjami kupilam w tkmaxx za 55pln okulary marki columbia - wygladem nawet podobne raybanow ;) ale lepiej leza :)

w nd udalo nam sie odstawic dzieciary do dziadkow i tez wybralismy sie do outletu (factory) :) jestem bogatsza o jedne kozaki :D ze dwie pary spodni z benettona chyba po 75pln, bluze tez cos kolo 45pln, jeansy dla mlodej 40pln (mlodemu nakupilam po swietach), marynarke i sukienke z mango po 56 i 29 pln ;) wiec plan oszczednosciowy zaczne od przyszlego mca bo oprocz butow (za ktorymi lazilam chyba juz od wrzesnia) to nie poszalalam :D