Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi się jeszcze jedne podobały, czarne właśnie, ale też rozmiaru nie było, tyle że teraz nie kupię dwóch par. Wybrałam te bardziej funkcjonalne, chociaż nie powiem, że te drugie też mnie kuszą. Tylko ja nie mam wielu okazji, żeby jakoś elegancko się ubrać i takie szpilki założyć - z drugiej strony do jeansów też pasują więc sama nie wiem. Co myślicie?

http://i3.fmix.pl/fmi1623/ea9a71040029fb1652d536f2/zdjecie.jpg

Reni - tall - wysoki po agielsku :)

teoretycznie długością - przy czym i dł zależy od rozmiaru

1 to wersja tzw casual - kiedyś to była limitowanka i chyba są węższe

szukaj 1 wersji:P

Hej Reni :rolleyes: Cześć dziewczynki... podczytuje regularnie, ale na pisanie czasu brak..

Zyczę wszystkim Wam samych radosnych chwil w Nowym 2014 roku:rolleyes:

a teraz szybciutko :

Reni - nie jesteś taką zakupocholiczką:no: sądząc po przedstawionej liście, no w każdym razie nie duzą większą niż ja :no:a za taką się nie uważam;) :p choć korciło dziś w pandorce to minus 30 % ;) ale dałam radę ( z tym akurat.. ) ale za to kupiłam za całe 30 zł śliczny- skóra plus włosie- pasek w Promodzie właśnie, poza tym często tam kupuje.. pewnie dlatego, że mam karte i jak uzbiera się 100 pkt to jest - 20 zl nawet na rzeczy przecenione.. i taka tego logika - kupujesz drogie rzeczy żeby od czasu od czasu kupić bluzeczkę np. za 59 zł zamiast 79 ( a pierwotnie ok 190..) marketing działa;) a kupujący czyli ja ma radość;) ale sklep ogolnie polecam, w miare solidne wykonanie , fasony ok no ale przede wszystkim zdarza im się mieć długie spodnie co przy moim wzroście jest akurat dość istotne :rolleyes:

buziaki:bye: