Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirela no zfiksowana laska ale dobrze pokazuje real

chyba jednak jestem nietolerancyjna ... a chłopaka So z tatuażami, pearsingiem i irokezem bym zaakceptowała..... cóż za niedowartosciowanie... super przykład jak kasą sobie można wiele dodać.....

Zmykam na wywiadówkę - nara

To wszystko nie ma najmniejszego znaczenia..wlasnie sie dowiedzialam ze zgina wujek mojego meza, jechal na pare mcy do pracy do niemiec...cale zycie ciezko pracowal, wychowal 3 wspanialych dzieci, ktore daly mu 7 swietnych wnukow..zawsze trzymali sie blisko, kazde swieta razem, dzieciaki na kazde wakacje u dziadkow (nawet te nastoletnie!) mimo iz mieli tylko male mieszkanie w malej miejscowosci...cala rodzina meza jest mi blizsza niz moja wlasna...najbardziej mi szkoda ukochanych wnuczek wujka, coreczki kuzynki..jak one biedne to przezyja..masakra..

To wszystko nie ma najmniejszego znaczenia..wlasnie sie dowiedzialam ze zgina wujek mojego meza, jechal na pare mcy do pracy do niemiec...cale zycie ciezko pracowal, wychowal 3 wspanialych dzieci, ktore daly mu 7 swietnych wnukow..zawsze trzymali sie blisko, kazde swieta razem, dzieciaki na kazde wakacje u dziadkow (nawet te nastoletnie!) mimo iz mieli tylko male mieszkanie w malej miejscowosci...cala rodzina meza jest mi blizsza niz moja wlasna...najbardziej mi szkoda ukochanych wnuczek wujka, coreczki kuzynki..jak one biedne to przezyja..masakra..

:( .Trzymajcie się.:(

A ja jeszcze z innej bajki.

Znacie jakiś dobry sklep inernetowy albo stacjonarny (telefon mile widziany) z częściami do zmywarek??

Przeszukałem pół internetu i nic....

Pech na maksa u moich rodziców po 2,5 roku (czyli ledwie co po gwarancji) pad moduł elektroniczny w zmywarce aristona (nigdy więcej:bash:)

Nie wiem czy czasem nie będzie prościej kupić nowej bo widziałem w necie moduły nawet po 700 zł :sick:

napisz jaki model dokładnie, może będę mieć więcej szczęscia w szukaniu....

Dzięki, nie chcę cię obarczać dodatkowo......

No moja mama już poprzednio też miała aristona (dostała "w spadku") i też długo nie pochodził... Poszła kupiła beze mnie i jak zobaczyłem co...... :mad:

Obecny model Ariston LST 329, ale fakt w north.pl powiedzieli że już nie ma a w klinikaagd.pl że nawet na zamówienie nie sprowadzą.....

Ilonka i Yokasta jak juz będzie tak daleko jak chodzenie i stawanie to ja te skarpety polecam:)http://allegro.pl/skarpety-abs-ewers-najtaniej-roz-18-19-i3873348352.html

Mirka, dopiero doczytałam. Mój mały zaczyna chodzić przy meblach. Wszystkie skarpety ma z abs-em ale najlepiej jak ma gołe stopy. Raczkuje też tylko po kąpieli, jak nie ma nic na nogach :).

:yes:

Nie da rady nikogo zorganizować?

A nie chcecie z Antosiem skoczyć?

Od marca idziemy na zorganizowane zajęcia z niemowlakami 12-24 m-ce.

Teraz nie mamy jak wyjść razem. M wraca późno, w weekendy jest masa roboty. Już mnie ten basen korci i korci, ale wytrzymam do marca.