Fra 14.01.2014 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 nie pisałam też o butach z massimo i bluzeczce z guessa:sick: to dawaj:popcorn: jak fajne.. to nie wyślemy Cię na odwyk:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.01.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 dawaj reni dawaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.01.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Mirela no zfiksowana laska ale dobrze pokazuje real chyba jednak jestem nietolerancyjna ... a chłopaka So z tatuażami, pearsingiem i irokezem bym zaakceptowała..... cóż za niedowartosciowanie... super przykład jak kasą sobie można wiele dodać..... Zmykam na wywiadówkę - nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.01.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ale mirela, skąd tyle negatywnych myśli w stronę tej pani? Bo lubi Huntery? :rotfl: Myślałam, że nie ocenia się ludzi po tym, jak się ubierają i za ile (dla mnie to działa w obie strony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.01.2014 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 To wszystko nie ma najmniejszego znaczenia..wlasnie sie dowiedzialam ze zgina wujek mojego meza, jechal na pare mcy do pracy do niemiec...cale zycie ciezko pracowal, wychowal 3 wspanialych dzieci, ktore daly mu 7 swietnych wnukow..zawsze trzymali sie blisko, kazde swieta razem, dzieciaki na kazde wakacje u dziadkow (nawet te nastoletnie!) mimo iz mieli tylko male mieszkanie w malej miejscowosci...cala rodzina meza jest mi blizsza niz moja wlasna...najbardziej mi szkoda ukochanych wnuczek wujka, coreczki kuzynki..jak one biedne to przezyja..masakra.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.01.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 jak? wypadek samochodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.01.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 To wszystko nie ma najmniejszego znaczenia..wlasnie sie dowiedzialam ze zgina wujek mojego meza, jechal na pare mcy do pracy do niemiec...cale zycie ciezko pracowal, wychowal 3 wspanialych dzieci, ktore daly mu 7 swietnych wnukow..zawsze trzymali sie blisko, kazde swieta razem, dzieciaki na kazde wakacje u dziadkow (nawet te nastoletnie!) mimo iz mieli tylko male mieszkanie w malej miejscowosci...cala rodzina meza jest mi blizsza niz moja wlasna...najbardziej mi szkoda ukochanych wnuczek wujka, coreczki kuzynki..jak one biedne to przezyja..masakra.. .Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 14.01.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Jakoś ostatnio tu spokojnie wieczorami:).Jak już Meliska się odnalazła cała i zdrowa, to Tosia znikła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 14.01.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Tak..wypadek..jakis samochod na niego najechal..mial przed soba niecale 100km do przejechania bo rozmawial wczesniej z ciocia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.01.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Tak..wypadek..jakis samochod na niego najechal..mial przed soba niecale 100km do przejechania bo rozmawial wczesniej z ciocia.. Masakra, trzymaj się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.01.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A ja jeszcze z innej bajki. Znacie jakiś dobry sklep inernetowy albo stacjonarny (telefon mile widziany) z częściami do zmywarek?? Przeszukałem pół internetu i nic.... Pech na maksa u moich rodziców po 2,5 roku (czyli ledwie co po gwarancji) pad moduł elektroniczny w zmywarce aristona (nigdy więcej:bash:) Nie wiem czy czasem nie będzie prościej kupić nowej bo widziałem w necie moduły nawet po 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.01.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 masakra z tym wypadkiem - mój w miesiącu czasem robi i 4000km.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 14.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 napisz jaki model dokładnie, może będę mieć więcej szczęscia w szukaniu.... Dzięki, nie chcę cię obarczać dodatkowo...... No moja mama już poprzednio też miała aristona (dostała "w spadku") i też długo nie pochodził... Poszła kupiła beze mnie i jak zobaczyłem co...... Obecny model Ariston LST 329, ale fakt w north.pl powiedzieli że już nie ma a w klinikaagd.pl że nawet na zamówienie nie sprowadzą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.01.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ilonka i Yokasta jak juz będzie tak daleko jak chodzenie i stawanie to ja te skarpety polecam:)http://allegro.pl/skarpety-abs-ewers-najtaniej-roz-18-19-i3873348352.html Mirka, dopiero doczytałam. Mój mały zaczyna chodzić przy meblach. Wszystkie skarpety ma z abs-em ale najlepiej jak ma gołe stopy. Raczkuje też tylko po kąpieli, jak nie ma nic na nogach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.01.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Nie da rady nikogo zorganizować? A nie chcecie z Antosiem skoczyć? Od marca idziemy na zorganizowane zajęcia z niemowlakami 12-24 m-ce. Teraz nie mamy jak wyjść razem. M wraca późno, w weekendy jest masa roboty. Już mnie ten basen korci i korci, ale wytrzymam do marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.01.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Do marca blisko. My właśnie lubimy wieczorami - w weekendy jest za dużo ludzi. Ann, przykra sprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ann Przepraszam, że zmienię temat. Jest tu jakaś mama, która karmiła cycem a dziecko nie używało smoczka? Bo my od miesiąca bez smoczka jesteśmy i mi się za nim tęskni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.01.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Do marca blisko. My właśnie lubimy wieczorami - w weekendy jest za dużo ludzi. Ilonka, ale mój mąż wraca ok.18, czasem później a Antoś jest kąpany o 18:30 . O 20:00 idzie spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.01.2014 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Ilonka, ale mój mąż wraca ok.18, czasem później a Antoś jest kąpany o 18:30 . O 20:00 idzie spać. Mój też o 18, ale kąpiemy po 20. O 19 spacerujemy jeszcze po osiedlu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.01.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Mój też o 18, ale kąpiemy po 20. O 19 spacerujemy jeszcze po osiedlu . Ja niestety ostatnio mogę spacerować najwyżej co drugi dzień . Spacery raczej wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts