Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja te laskę wyłączyłam bo normalnie może gadała coś czego należało wysłuchać ale to nie ona powinna gadać tylko ktoś za nią :lol2::lol2:.

Czy ja miękka mama jestem ,że pozwoliłam jej pospać i na śniadanie nie iść????Bo teraz myślę czy miałam trzymac "reżim" i na 8 z nia iść.

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

i to ile..haha pocieszę Cię Mirela o hunterach było jeszcze mądrze:lol2: ale co kogo interesuje jak laska zmywa wieczorem i czym makijaż hahha

Jej, to nie dotarłam (jak skończyła o hunterach to wymiękłam). Może jednak warto wrócić i posłuchać tych "mondrych rozważań" ? MAgda może jak laska takie ma super porady - to może jakiś dobry płyn do higieny intymnej też testowała ? :lol2: Albo coś na temat: który płyn do płukania jamy ustnej najlepiej neutralizuje smak spermy ? ... moze skorzystam ;)

A zmieniając temat... wczorajsza wywiadówka. Czy u was tez matki na niej płaczą ? Te wywiadówki zaczynają się robić hardkorowe. Normalnie ... trudne sprawy mają na noc.

Ja jeszcze nie chodzę ale po tym co piszesz już sie boję :).Chociaz jak o tym płaczu przeczytałam to się śmiac zaczęłam

JA się coraz bardziej irytuję.... np wczoraj jedna focha strzeliła, że jej dziecko nie pójdzie na łyżwy (mamy 200 m od szkoły za free sztuczne lodowisko) bo... nie ma kasku (może byc rowerowy) i ona kupować nie będzie. I nie podobają jej się takie "formy rekreacji". To kurna So ma w szkole siedziec bo pindzie się nie chce pozyczyc od kogoś kasku ?

No i do pani miała pretensję, że trudny jest materiał a ona nie ma czasu i nie będzie z dzieckiem siedzieć nad zadaniami. Bo z pracy się nie zwolni. Nie wiem co chciała tym osiagnąć - czy Pani ma inaczej jej syna oceniać ? Czy moze Pani powinna z nim siedzieć ? Ja rozumiem, ze ludzie maja takie problemy, ale to może do pedagoga szkolnego ? Poza tym panie na świetlicy odrabiają z dziećmi zadania. No ale jak dziecko niesubordynowane....