mirkamis 15.01.2014 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja te laskę wyłączyłam bo normalnie może gadała coś czego należało wysłuchać ale to nie ona powinna gadać tylko ktoś za nią :lol2:. Czy ja miękka mama jestem ,że pozwoliłam jej pospać i na śniadanie nie iść????Bo teraz myślę czy miałam trzymac "reżim" i na 8 z nia iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 i to ile..haha pocieszę Cię Mirela o hunterach było jeszcze mądrze:lol2: ale co kogo interesuje jak laska zmywa wieczorem i czym makijaż hahha Jej, to nie dotarłam (jak skończyła o hunterach to wymiękłam). Może jednak warto wrócić i posłuchać tych "mondrych rozważań" ? MAgda może jak laska takie ma super porady - to może jakiś dobry płyn do higieny intymnej też testowała ? Albo coś na temat: który płyn do płukania jamy ustnej najlepiej neutralizuje smak spermy ? ... moze skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja te laskę wyłączyłam bo normalnie może gadała coś czego należało wysłuchać ale to nie ona powinna gadać tylko ktoś za nią :lol2:. No w pewnym momencie pies próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 serio? czy jaja robisz z rana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 inaczej Mirela - oby tu się nie znalazło 10 które zazdroszczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 inaczej Mirela - oby tu się nie znalazło 10 które zazdroszczą! hunterów ?? czy robienia z siebie idiotki ? Sorki, ale ja bym po bułki po czymś takim wstydziła się do spożywczaka wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 tego z czym masz dziś (?) problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A zmieniając temat... wczorajsza wywiadówka. Czy u was tez matki na niej płaczą ? Te wywiadówki zaczynają się robić hardkorowe. Normalnie ... trudne sprawy mają na noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 tego z czym masz dziś (?) problem Możesz rozwinąc ? JAkoś... hmmm... nie rozumiem co masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A zmieniając temat... wczorajsza wywiadówka. Czy u was tez matki na niej płaczą ? Te wywiadówki zaczynają się robić hardkorowe. Normalnie ... trudne sprawy mają na noc. Ja jeszcze nie chodzę ale po tym co piszesz już sie boję .Chociaz jak o tym płaczu przeczytałam to się śmiac zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 JA się coraz bardziej irytuję.... np wczoraj jedna focha strzeliła, że jej dziecko nie pójdzie na łyżwy (mamy 200 m od szkoły za free sztuczne lodowisko) bo... nie ma kasku (może byc rowerowy) i ona kupować nie będzie. I nie podobają jej się takie "formy rekreacji". To kurna So ma w szkole siedziec bo pindzie się nie chce pozyczyc od kogoś kasku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jdobry płyn do higieny intymnej też testowała ? Albo coś na temat: który płyn do płukania jamy ustnej najlepiej neutralizuje smak spermy ? ... moze skorzystam nie mam wywiadówek - ale.... już się ich boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No i do pani miała pretensję, że trudny jest materiał a ona nie ma czasu i nie będzie z dzieckiem siedzieć nad zadaniami. Bo z pracy się nie zwolni. Nie wiem co chciała tym osiagnąć - czy Pani ma inaczej jej syna oceniać ? Czy moze Pani powinna z nim siedzieć ? Ja rozumiem, ze ludzie maja takie problemy, ale to może do pedagoga szkolnego ? Poza tym panie na świetlicy odrabiają z dziećmi zadania. No ale jak dziecko niesubordynowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 oooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 nie mam wywiadówek - ale.... już się ich boję eee... ciekawie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2014 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ja czasami się zastanawiam po co ludzie maja dzieci jak później gadają nie mam czasu i jeszcze tej utartej roli mamy ,że ona do wszystkiego sama a tata zero zainteresowania.A jak te dziecko " robili" to ona tez sama????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Hellol ja jeszcze w domu, będę po 9 Mirela ja chętnie się dowiem co to za płyn do ust:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 wariatki!to jest znęcanie się - co mają powiedzieć te co Śniezynka nie mają na huśtawce jak Reni ( non stop) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 nie wiem, wiem jednak, ze dla mnie wszystkie są za mocne (za mocno miętowe) I wiem, ze po coca-coli jest jeszcze gorzej. Woda nie daje rady, moze guma do żucia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 sok sprananas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts