mirkamis 15.01.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A google nie pomoże???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 . Muszę wobec tego zakupić. Choć ostatnio słyszałam, ze jest jakiś mniej miętowy płyn do ust - tylko nie znam marki - wiecie może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 jak ma pomóc jak nie ma tego zmysłu :lol2::lol2: mniej miętowy to pewnie dla dzieci jakiś... ale by mnie mdliło po nim tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A google nie pomoże???? wpisujesz google i smak Ci się poprawia Fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ADi nieaktualne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2014 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No więc tak dieta partnera zero ostrych przypraw itp. no i ananasa tez mi google poradziło :P:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ananasa dla partnera czy dla partnerki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Partnerki chociaz jedna i partnerowi poleciła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ale w tym soku ma "sobie tonknąć" członka ? To musi być ciepły bo jak zimny to..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 nie ma pić go... zmienia "posmak" - więc Tobie w ustach też zmieni qrw laski - ja najmłodsza od Was się mam uczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.01.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ann Przepraszam, że zmienię temat. Jest tu jakaś mama, która karmiła cycem a dziecko nie używało smoczka? Bo my od miesiąca bez smoczka jesteśmy i mi się za nim tęskni . Ja ;D Smok był, ale sporadycznie, i tylko przez pierwsze 3 miesiące. Tęsknisz za smokiem? Ok, więcej nie pytam . Ja też w deszczu nie chodzę - nie lubię. Niby mamy folię przeciwdeszczową do wózka, ale nie wyobrażam sobie dziecka w tej folii . Dzisiaj próbowałam ogarnąć czytanie książek . Pokazywanie, co jest na obrazkach , opowiadanie o tym . Dziecko interesuje tylko, co zrobić, żeby mama pozwoliła zjeść papier . Ilona Mój uwielbia przez tę dziurkę w folii zerkać, wyciąga ręce, śmieje się nie wygląda na niezadowolonego A książki... nie zawsze dziecko robi to czego od niego oczekujemy mój miał już kilka podejść do książek, i tyleż samo odwrotów:rolleyes: Oj, u nas daleka droga do podawania klocków. Ogólnie ciężko mi się z nim bawić, bo wszystko do buzi. Ostatnio przeżyłam horror - młody dostał zabawki po młodszej kuzynce, która w jedną (za takie okienko) napchała plasteliny (nie mogliśmy jej niczym wyjąć). Przed samym wyjazdem mąż wymieniał baterie (odwrócił zabawkę do góry nogami), żebyśmy mieli czym się bawić. Pożegnaliśmy się, pojechał, ja szykowałam mleko, wracam z mlekiem do dziecka, a ono coś żuje zielonego. Szybko do niego doskoczyłam, nie chciał otworzyć buzi, bałam się, że przełknie, na siłę szczękę mu otwierałam, a on uparciuch zaciskał, w końcu udało mi się wyjąć kawał plasteliny wielkości mojego kciuka . Wypadła przy zmianie baterii . Jezu, jak pomyślę, że mógł się tym zakrztusić . To ja chyba jakaś nieczuła matka jestem. Zupełnie mnie to nie rusza. Znajomej syn razem z psem zjadali kredki świecowe. Jakoś w wieku mojego teraz był Coś jej nie grało bo były pokruszone na podłodze, ale myślała, że podeptał. Zorientowała się jak pies zrobił kupę, z fioletową kredką. A wieczorem dziecko Samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ja tam nie wierze w takie "gusła" Trza to przełknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 spróbuj na pewno nei po 1 szklance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ale mój dietę trzyma - za dużo cukrów w soku . Chyba, ze mu codziennie będę surowego ananasa kupować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.01.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 W kwestii rodziców z problemami... U mojego młodego (1 klasa) pani zrobiła sprawdzian z angielskiego i jedna dziewczynka dostała 3 więc się rozpłakała, bo przecież mama powiedziała, że ma być 5. Była afera i pani (od angielskiego) oznajmiła, że w takim razie nie wpisze dzieciom ocen z tego sprawdzianu, żeby tej dziewczynce nie było przykro Mój dostał wtedy 6 i skomentował to tak, że następnym razem olewa sprawdzian i nie będzie się uczył - wystarczy, że się rozpłacze... No i jak ja mam go motywować, jak w pełni się z nim zgadzam? Na szczęście po interwencji większości rodziców oceny zostały wpisane, ale tylko tym dzieciom, które chciały Potem historia się powtórzyła, ale już u wychowawczyni. Był jakiś sprawdzian z polskiego i kilka dziewczynek dostało trójki i płakało więc pani na zebraniu opieprzyła rodziców, że mają dzieci wspierać i zachęcać do nauki, a nie szantażować, że jak nie będzie piątki, to zabiorą kieszonkowe i tableta, bo potem dzieciak dwa błędy zrobi i do domu boi się wracać. Ja nie wiem, skąd się tacy rodzice biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Mirela no właśnie o cukier chodzi - najgorzej na ostro i alko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 anna... masakra jakaś.My mamy cholerne szczęście na panią wychowawczynie.Np. uczy dzieci "niekablowania", trzymania sztamy, a wczoraj zwracała uwagę na to, że dzieci w 3 klasie MUSZĄ nauczyc się znosić wszelkie niepowodzenia. Mówiła, ze to bardzo wazne przed 4 klasą. Ogólnie pani jest zajebistym psychologiem, młoda babka. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Mirela no właśnie o cukier chodzi - najgorzej na ostro i alko nie lubisz "na ostro" ? ... a po alko... fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.01.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Nie no, wali mnie czy to huntery czy szanelki. Nawet gdyby opowiadała o kluskach śląskich ... to i tak masakra. Ja chyba większośc działań w internecie kojarze z jednostką chorobową". Ilona nie chodzi i huntery i o ich cenę . Chodzi o pierdolenie o głupotach , o chwalenie się, o nieprofesjonalizm (w tym chwaleniu), o brak zachamowań i o .... jeezu nie chce mi się z rana . Czy u was tez tak leje ? A miał być śnieg My mamy śnieg :wave: Sanki, sanki! Mirela, nie oglądałam do końca (znudziło mnie po minucie), ale nie zauważyłam chwalenia się, laska jest zakochana w Hunterach i o tym opowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.01.2014 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Hej:bye: Dziewczyny ratujcie muszę zrobic błyskawiczny zakup;) które:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts