mirela99 15.01.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Mirela, nie oglądałam do końca (znudziło mnie po minucie), ale nie zauważyłam chwalenia się, laska jest zakochana w Hunterach i o tym opowiada . Sorki Ilona - ja mam tak, ze to dla mnie pojebane jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.01.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No i do pani miała pretensję, że trudny jest materiał a ona nie ma czasu i nie będzie z dzieckiem siedzieć nad zadaniami. Bo z pracy się nie zwolni. Nie wiem co chciała tym osiagnąć - czy Pani ma inaczej jej syna oceniać ? Czy moze Pani powinna z nim siedzieć ? Ja rozumiem, ze ludzie maja takie problemy, ale to może do pedagoga szkolnego ? Poza tym panie na świetlicy odrabiają z dziećmi zadania. No ale jak dziecko niesubordynowane.... :rotfl: No to jest akurat standard co drugiej matki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.01.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.01.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 My mamy cholerne szczęście na panią wychowawczynie. Np. uczy dzieci "niekablowania", trzymania sztamy, a wczoraj zwracała uwagę na to, że dzieci w 3 klasie MUSZĄ nauczyć się znosić wszelkie niepowodzenia. Mówiła, ze to bardzo ważne przed 4 klasą. Ogólnie pani jest zajebistym psychologiem, młoda babka. Super. Nasza wychowawczyni też super, rozmawia z rodzicami, tłumaczy, nawet opieprzy. Mówi głośno, żeby rodzice wyluzowali, bo 3 czy 4 to żadna tragedia, a dziecko musi się nauczyć, ze takie jest życie i że czasem trzeba jakoś przyjąć "porażkę". Właśnie też mocno podkreśla, że klasy 1-3 to dla nich taka ochronka jeszcze, a później wyjdą na głębokie wody i musi ich na to przygotować, ale jest wielu rodziców, którzy walczą, cudują, płaczą. Ech, szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 1 [ATTACH=CONFIG]235206[/ATTACH] 2 [ATTACH=CONFIG]235207[/ATTACH] jak nie lubię brązów - to tutaj brazowe są oryginalniejsze - ładniejsze jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.01.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A propos wychowania... Moja mama była nauczycielką i miała takiego ucznia, który ciągle pluł pod nogi i przeklinał. Rozmawiała, tłumaczyła, w końcu wezwała ojca, żeby z nim porozmawiać. Przedstawiła sytuację, a ojciec... plunął na podłogę i powiedział do syna "mówiłem ci k...wa, żebyś tak nie robił?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.01.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 London, te brązowe według mnie ładniejsze, poza tym widzę, że są od Marco Tozzi więc będą mega wygodne Sama mam teraz jego botki na zimę i śmigam jak w kapciach mimo wysokiego obcasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 adiqq - z tą niedzielą jako pierwszym dniem - to się gdzies już spotkałam. anna - naszej pani zupełnie nie mozna zarzucić stronniczości. JEst bardzo sprawiedliwa. Wczoraj się na wywiadówce nawet dowiedziałam, że ona ma dziesiątki telefonów w sprawie przesadzenia ucznia do 1 ławki. Powiedziałą na forum, otwarcie, że nie będzie brała pod uwagę przyjaźni tylko wzrost, wzrok itd. Na samym końcu przyjaźnie. Poza tym piątek jest dniem wolnym - każdy siada jak chce. Jeszcze im kurcze mało....Noż kurwa, czy ci rodzice nie maja innych zajęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A propos wychowania... Moja mama była nauczycielką i miała takiego ucznia, który ciągle pluł pod nogi i przeklinał. Rozmawiała, tłumaczyła, w końcu wezwała ojca, żeby z nim porozmawiać. Przedstawiła sytuację, a ojciec... plunął na podłogę i powiedział do syna "mówiłem ci k...wa, żebyś tak nie robił?" :lol2::lol2::lol2: dobre ale wcale nie śmieszne:D:D:D słuchajcie , z tym , ze rodzin chce aby dziecko było tym kim ono nie jest, oj dobrze to znam i mam takie zamiary wobec syna, nie na siłę ale mam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.01.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A propos wychowania... Moja mama była nauczycielką i miała takiego ucznia, który ciągle pluł pod nogi i przeklinał. Rozmawiała, tłumaczyła, w końcu wezwała ojca, żeby z nim porozmawiać. Przedstawiła sytuację, a ojciec... plunął na podłogę i powiedział do syna "mówiłem ci k...wa, żebyś tak nie robił?" :rotfl: Ja kiedyś miałam takiego łobuza w klasie - takiego z prawdziwego zdarzenia, w gimnazjum, już policja wchodziła w grę, itp. Wezwałam ojca - przyszedł z podbitym okiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 mój wychowawca jest do dupy, nic nie robi byle by się jakos kręciło, choć jak w zeszłym roku go opieprzyłam , że to on musi dzieciom zorganizowac fajną 3 dniową wycieczkę to już w tym roku na początku stycznia są zapisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 u mnie też się czepiają pierdół ale jak poważna sprawa to cisza, w listopadzie pani z matmy złamała nogę, dzieci nie miały matmy przez prawie 4 tyg, dopiero na aferze dyrektor przydzielił jakiekolwiek zastepstwo z matmy a nie śpiewanie piosenek, wiecie , ze tylko ja w klasie nalegałam aby w końcu dzieci miały matematykę z kim kolwiek, dla innych to nie był problem , ze pani przyszła dopiero w styczniu i do tego czasu nie było by zajęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.01.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Mirela, nasza też przy sadzaniu na wzrost i wzrok patrzyła w pierwszej kolejności, ale pozwoliła dzieciom się wypowiedzieć, z kim ewentualnie chciałyby siedzieć, żeby to jakoś pogodzić. Mój chciał ze swoim przyjacielem z przedszkola i tak się składa, że są najwięksi w klasie więc ich usadziła razem w ostatniej ławce, ale na zebraniu powiedziała, że gadają i niestety daje im ostatnią szansę - jak 3 razy zwróci im uwagę i nadal będą gadać, to ich rozsadzi. Mi to pasuje - niech mały czuje, że w szkole są też obowiązki i że trzeba się odpowiednio zachowywać. Edit: Póki co nadal siedzą razem więc chyba metoda działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 :lol2::lol2::lol2: dobre ale wcale nie śmieszne:D:D:D słuchajcie , z tym , ze rodzin chce aby dziecko było tym kim ono nie jest, oj dobrze to znam i mam takie zamiary wobec syna, nie na siłę ale mam:rolleyes: Reni, ja tez mam jakieś wizje. A że jestem dla So niesamowitym (na razie jeszcze) autorytetem to często podchwytuje poje zainteresowania. Wczoraj np. miała w poradnii psychologicznej diagnozę - test na inteligencję i jakiś jeszcze jeden z nauki. Nie potrafiła powiedzieć jaki miesiąc w roku przestępnym jest dłuższy. A wśród sasiadów Polski wymieniła obok Niemiec Hiszpanię i Anglię (to pewnie z piłki nożnej jej zostało). Ale odpowiedziałą na pytanie, na które psycholożka powiedziała, ze raadko które dziecko odpowiada: jak się nazywa dziecko krowy . A mi się marzy, zeby zostałą weterynarzem . Zainteresowania ma w tym momencie idealnie pokrywające się z tym fachem. Ale nie wynika to z moje presji, tylko zaczej z moich zainteresowań. Ona nie tylko zna nazwy dzieci zwierząt hodowlanych, ale i nosiła na rękach 10 dniową kózkę, doiła krowy, obcinała baranom futro, leczyła ze mną chore gołabki czy wroóbelki. Więc... na razie zainteresowania się pokrywają z moimi marzeniami. Ale jak powe, ze chce zostać inzynierem to sie nie pogniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Londonka mnie sie pierwsze podobaja Moja weszła do przedszkola i kazała mi pani powiedziec ,że dzis ostatni dzień i ona się żegna bo od jutra już nie chodzi:wtf: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.01.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Dzięki dziewczyny za głosy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 no ja właśnie tak samo, mój wykazuje ogromne predyspozycje do bycia architektem i bardzo bym tego pragnęła, ale jeśli nie to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.01.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Agatah tak tęsknię za smoczkiem bo pomagał w nocy jak mały się budził i był do usypiania. Teraz nie mam nic więc jest ciężko. U nas też snieg. Służba zdrowia mnie wkurwia. Jest tu jakaś mama, która nie szczepi dziecka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 pewnie że tak. Ja tez. W kościele. Ale przecież szkoły nie są wyznaniowe....tylko świeckie w kosciele tak jest ?? Hmm.... no nie wiem..... nie znam się na kościele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ja nie szczepię. Ale kiedyś na obowiazkowe szczepiłam (głupia byłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts