Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agatah [/b]tak tęsknię za smoczkiem bo pomagał w nocy jak mały się budził i był do usypiania. Teraz nie mam nic więc jest ciężko.

U nas też snieg. Służba zdrowia mnie wkurwia. Jest tu jakaś mama, która nie szczepi dziecka?

No własnie mnie wszyscy mówili ,że mam fajnie ,że nie chce a ja stwierdziłam ,że ze smoczkiem łatwiej i spokojniej.

Da się nie szczepić i nie trzeba tego robić, prawo się zmieniło ;). Rodzic decyduje. Ilona, jakieś stare informacje masz. Najwyżej sanepid może się przyczepić i to sporadycznie (przychodnia zgłasza, że dziecko nie zostało na coś zaszczepione). Antoś ma NOP (w postaci AZS) więc ma przeciwwskazanie do szczepień kolejnych. Ja nie popieram szczepień i nie na wszystko szczepimy ale potrzebuję kogoś kto nie szczepi w ogóle.

Nigdzie nie pisałam o powikłaniach (które mimo wszystko występują ;) to, że rzadko mnie nie przekonuje). To, że ludzie idą jak stado baranów i szczepią nie interesując się składem i innymi rzeczami to inna sprawa, ale jej nie chciałam tu poruszać :).

Edytowane przez yokasta

Ja tam o młodej i jej zawodzie jeszcze nie myślę to ma być jej wybór.Teraz jej tłumaczę ,że jak coś się nie udaje to nie koniec świata.

Mam pytanie czy to normalne w jej wieku ,ze ona tylko z chłopcami sie autami bawi ??Bo zabawa lalkami jest nudna???Ona o kolezankach nic nie mówi tylko o kolegach .

Ja tam o młodej i jej zawodzie jeszcze nie myślę to ma być jej wybór.Teraz jej tłumaczę ,że jak coś się nie udaje to nie koniec świata.

Mam pytanie czy to normalne w jej wieku ,ze ona tylko z chłopcami sie autami bawi ??Bo zabawa lalkami jest nudna???Ona o kolezankach nic nie mówi tylko o kolegach .

Normalne, ja taka sama bylam :D.