Magda_lena85 15.01.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 też bym chciała... która piecze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 15.01.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 mirka - a moja od trzech lat w szfce stoi - słownie DWA razy użyta . Musze się jej pozbyć, bo full miejsca zajmuje ustrojstwo. Moja piecze co tydzień ale jak już zamówiła to zaczeła żałować i teraz mówi ,że dobrze ,że nie przychodzi:). Magda sorry wczoraj zapomniałam jej podpytać o ten zakwas zadzwonię wieczorem chociaż przez tel nie lubię od niej przepisów brać i dlatego czekałam az się nie spotkamy .Ale ja mam mega skleroze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.01.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 JA na szybko (bo mam czad w robocie). Od 6 lat jeździmy w to samo miejsce na wakacje i spotykamy sie z tymi samymi znajomymi. Poznaliśmy Kasię i jej syna - on w wieku Sonii jest. Zaczął chodzić jak miał około roku. Rozwijał się idealnie. Po szczepionce (MMR) się cofnął. Przestał zupełnie chodzić. A po kilku miesiącach... tragedia. Mały obecnie jest jak zwierzątko . Je wszystko co spotka (kupa, liście, buty), w zeszłym roku (miał 8 lat) udało im sie zrezygnować z pieluszek., nauczył się PONOWNIE chodzic w wieku 4. Obecnie przechodzą z młodym istną katorgę - ciągle cała rodzina jest pod opieką psychologów, rehabilitacje (tylko dzięki nim i ogromnej pracy Kaskl młody się MINIMALNIE rozwija. NAjwiększy w Polsce autorytet ds autyzmu - nie pamiętam nazwiska pani - zrobiła młodemu szereg badań. Objawy są zbliżony do autyzmu, jednak jest on nieco inny. Pawełka widze co roku na wakacjach, ten widok mi wystarczy. Wiem, ze to ułamek procenta. Ale wszystko bym oddała, zeby on mnie nie dotyczył. O żesz w mordę . Teraz mnie wystraszyłaś. To co, nie szczepić? Yokasta, rób wywiad i daj znać, co wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Magda poleciałam do cukierni po kawałek serniczka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.01.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A ja sanek nie mam! Ja sanki już uszykowałam. Pod domem stoją i czekają na wielmożnego pana . Podjazd odśnieżony - brat się zlitował nad samotną matką i przyszedł pomachać łopatą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 nawet dobry:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 O żesz w mordę . Teraz mnie wystraszyłaś. To co, nie szczepić? Yokasta, rób wywiad i daj znać, co wiesz. KAżda matka musi sama podjąc tą decyzję. My szczepiliśmy minimum - wtedy trzeba było. Żadnych dodatkowych (pneumokoki, ospa, meningokoki, rota). Sama nasz lekarka jest przeciwko wszelakim dodatkowm szczepieniom. JA chcę serniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 a ja nie ma cukierni!wyślij miiiiiiiiii kurierem:P blisko to dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 15.01.2014 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 KAżda matka musi sama podjąc tą decyzję. My szczepiliśmy minimum - wtedy trzeba było. Żadnych dodatkowych (pneumokoki, ospa, meningokoki, rota). Sama nasz lekarka jest przeciwko wszelakim dodatkowm szczepieniom. JA chcę serniczka No nasz lekarz na pytanie o dodatkowe powiedział tak: "Jak nie mają państwo co z kasą robić..." No to nie zaszczepiliśmy na rota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ja już zjadłam, dobry był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ja już zjadłam, dobry był ŚWINIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 podwójna!nie gadam z Wami bo będę głodna..a idę 25 na balety sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Magda ale jak sama , ja bym nie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.01.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Magda poleciałam do cukierni po kawałek serniczka:D mam jeszcze spory kawal zamrozony. ze swiat najlepszy sernik na swiecie i to od tesciowej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 no sama ja idę bez partnera a znajomi w parachmojego nie będzie a to impreza " nauczyciele sami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 serio?przecież to tylko "tańce" zę tak napiszę prosto - tam nikt w parach nie tańczy ani nicto co w tym złego, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 złego w tym nic nie ma , ale bym się czuła samotna mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 idzie kuzynka z mężem, mój brat z żoną, 2 przyjaciółki w parach...osamotniona nie będę - bo i tak zazwyczaj większość facetów..siedzi a babki same się bawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ja wiem ale mimo wszystko dla mnie to pójść samemu = hujowo, niby znajomi będą ale to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 bo i tak zazwyczaj większość facetów..siedzi a babki same się bawią chyba mam juz starych znajomych bo na takich imprezach każda tańczy z facetem, niekoniecznie swoim ale facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts