reni1980 15.01.2014 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 to ja pantoflarza nie chcę... okropne :lol2::lol2: magda ale ja nie mówię o skrajnym przypadku ciulika tylko o tym , ze kobieta i tak decyduje kto decyduje o wakacjach, kto o kupnie prawie wszystkiego, kto decyduje jakie auto kupi się, chociaż pośrednio, kto wybiera kolor, kto decyduje czy i gdzie idziemy na sylwestra, kto decyduje na jaki film do kina, kto decyduje co robimy w weekend, kto zaprasza znajomych , kto kłóci się z teściową i ma zawsze rację, no kto????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2014 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 dobrze ze nie wkleilam innej fotki..bo tamta to jak halka (chalka?) wyglada tam to du..odstaje :lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Renia!! JA WIEM JA WIEM JA WIEM zona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 kto decyduje o wakacjach, kto o kupnie prawie wszystkiego, kto decyduje jakie auto kupi się, chociaż pośrednio, kto wybiera kolor, kto decyduje czy i gdzie idziemy na sylwestra, kto decyduje na jaki film do kina, kto decyduje co robimy w weekend, kto zaprasza znajomych , kto kłóci się z teściową i ma zawsze rację, no kto????????????? pytasz jak u mnie czy u koleżanki? :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Renia!! JA WIEM JA WIEM JA WIEM zona brawo za dobrą odpowiedź:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 pytasz jak u mnie czy u koleżanki? :lol2::lol2: u ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2014 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 no wiedzialam ze nie jestem sama i ze mnie tutaj docenia Renia co wygralam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.01.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 magda ale ja nie mówię o skrajnym przypadku ciulika tylko o tym , ze kobieta i tak decyduje kto decyduje o wakacjach, kto o kupnie prawie wszystkiego, kto decyduje jakie auto kupi się, chociaż pośrednio, kto wybiera kolor, kto decyduje czy i gdzie idziemy na sylwestra, kto decyduje na jaki film do kina, kto decyduje co robimy w weekend, kto zaprasza znajomych , kto kłóci się z teściową i ma zawsze rację, no kto????????????? Hyyy.... o aucie dla mojego never prędzej by się wyprowadził co do reszty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 :hug::hug: mua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Reni, tylko problem jest, ja ten który o niczym nie decyduje zapragnie miec odmienne zdanie w pewnych kwestiach...... kwestia odmiennego zdania zawsze jest do rozpatrzenia... najczesciej w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ofc JA obojętnie z jakim facetem musiałbym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Reni, tylko problem jest, ja ten który o niczym nie decyduje zapragnie miec odmienne zdanie w pewnych kwestiach...... zawsze można rozmawiać tak długo aż uzna , ze żonka ma rację są dwa typy facetów 1.pantoflarze cipki 2 pantoflarze, którzy są na tyle inteligentni, że wiedzą , ze z babą nie ma co dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.01.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 magda ale ja nie mówię o skrajnym przypadku ciulika tylko o tym , ze kobieta i tak decyduje kto decyduje o wakacjach, kto o kupnie prawie wszystkiego, kto decyduje jakie auto kupi się, chociaż pośrednio, kto wybiera kolor, kto decyduje czy i gdzie idziemy na sylwestra, kto decyduje na jaki film do kina, kto decyduje co robimy w weekend, kto zaprasza znajomych , kto kłóci się z teściową i ma zawsze rację, no kto????????????? reni!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 mój w tej drugiej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 przykład mojej znajomej, mówi do męża - pojedziemy do mojej kuzynki jutro bo mam wolne, daj spokój nigdzie nie jadę, robię 800 km tygodniowo, chcę odpocząć. Dzwonię do nich następnego dnia, czy przyjdą na winko, w słuchawce słyszę, nie renia jedziemy do kuzynki wiesz:lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Reni, pozwolę sobie mieć odmienne zdanie w tej kwestii zbytnio to upraszczasz moze i tak ale to jest proste i wszystko sprowadza się do jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.01.2014 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ale chyba całkiem zdrowo to też nie jest jak robi się tylko to co chce baba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 przykład mojej znajomej, mówi do męża - pojedziemy do mojej kuzynki jutro bo mam wolne, daj spokój nigdzie nie jadę, robię 800 km tygodniowo, chcę odpocząć. Dzwonię do nich następnego dnia, czy przyjdą na winko, w słuchawce słyszę, nie renia jedziemy do kuzynki wiesz:lol2::lol2::lol2: bo po nocy było! Londonka zależy jaka - bo jak któraś z nas to to jest fair Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Ale chyba całkiem zdrowo to też nie jest jak robi się tylko to co chce baba;) pewno, ze nie ale jak się temu przyjrzeć z boku to prawie zawsze wychodzi po jej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.01.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 moze i tak ale to jest proste i wszystko sprowadza się do jednego Nie no. Są jeszcze związki gdzie decyzje podejmuje się wspólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts