Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widzisz, to nie zawsze jest takie proste.

a ty myslisz ze ja mowie o jednej spedzonej nocy na tej dyskusji?? mylisz sie :D

Sluchajcie , soprki ze tak zmienie temat..ale tutaj sa poruszane roozne tematy zyciowe i mam pytanko.

Po tym co uslyszalam w TVN24... ta mysl mi sie nasunela..

kiedy najlepiej zaczac rozmawiac z dzieckiem na temat sexu i robienia dzieci?

bo slyszac ze dziewczynka majaca 12lat zaszla w ciaze z kolega lat 13.. rozlozyla mnie na lopatki :o

oczywiscie wydarzenie w Polsce...Starachowice.

Edytowane przez Mmelisa

O żesz w mordę :o :jawdrop:.

Teraz mnie wystraszyłaś. To co, nie szczepić?

Yokasta, rób wywiad i daj znać, co wiesz.

Ilona, nie bez powodu jestem przeciw mmr. Znam przypadki w bliskim otoczeniu takie jak opisała Mirela. To nie jest teoria spisku niestety tylko fakty. Wiadomo, że wszędzie się przeczyta o zaprzeczeniach. W końcu ktoś na tym zarabia. Szczepionki, którymi my byłyśmy szczepione były zupełnie inne.

Mam stały kontakt z nieszczepiącymi, ale one jeszcze są przed MMR. Nawet petycję ostatnio podpisywałam odnośnie usunięcia ze szczepionek szkodliwych substancji (już nie pamiętam jakich).

moja Sonia wie... ze sisiaka się wkłada za przeproszeniem do pupy :). NA takim etapie jesteśmy. Wie, co to miesiączka i czemu się pojawia, Wie że sa dni kiedy można zajśc w ciążę. Wie, że pierwszy raz pownno sie mieć z osobą którą się kocha.

A jak P. spytałąm co powie S. jak w nocy przyjdzie do nas po picie i zastanie drzwi zamknięte na klucz? Odpowiedział: jak to co ? Prawdę: że się kochaliśmy :). Reasumując mówimy wszystko o co pyta i często nawet jak nie pyta :)

agata tak ale nie mówię o poważnych sprawach typu kupno mieszkania tylko o pierdach życia codziennego, tak jak podałam przykład znajomej

E, o takich pierdach tez czasami trzeba razem.

być może, ale przestawiłaś to tak, jakby chodziło o wszystko.

A ja i tak pozwole sobie mieć odmienne zdanie....

bo wiesz, zdarza się ze po jakimś dłuższym czasie pojawia się bunt

jakbyś zareagowała, gdyby nagle mąż przestał się zgadzać na wszystko? miałby odmienne zdanie?

Ja mam jeden przykład w otoczeniu.:sick: Tylko w druga stronę.

Masakra jest. Bo było cacy, on o wszystkim decydował. A jak ona doszła do głosu to prawie na noże idzie :(

racja ale..

moim zdaniem jak baba pyta faceta czy może kupić majtki, albo inną bzdetę - jakie mleko... to nie świadczy o głupim facecie.

Ale o durnej babie!

Ej! Ja o mleko pytam chłopa czasami :(

moja Sonia wie... ze sisiaka się wkłada za przeproszeniem do pupy :). NA takim etapie jesteśmy. Wie, co to miesiączka i czemu się pojawia, Wie że sa dni kiedy można zajśc w ciążę. Wie, że pierwszy raz pownno sie mieć z osobą którą się kocha.

A jak P. spytałąm co powie S. jak w nocy przyjdzie do nas po picie i zastanie drzwi zamknięte na klucz? Odpowiedział: jak to co ? Prawdę: że się kochaliśmy :). Reasumując mówimy wszystko o co pyta i często nawet jak nie pyta :)

tutaj chyba jest maly blad...

z ta osoba ktora sie kocha...

przeciez dziewczynki zakochuja sie wiesz jak... slepo... i wtedy moze pomyslec ooo ja go kocham wiec moge..on mi obiecuje ze bedziemy razem na zawsze...

to takie moje mysli..

Ile ma S. ?

moja starsza 6lat... dlatego pytam kiedy zaczac prowadzic powazniejsze rozmowy w tym temacie...

Załatwianie wszystkieg przez sex to rzadna sztuka ...toc to najstarszy zawód świata powiedziałabym....nie ma nic wspolnego z siłą przekonywania:yes:

za dużo powiedziane, londonka jak bym miała mojego przekonywać dlaczego dziś idziemy do kina a jutro do znajomych a nie odwrotnie to nie miałabym czasu na wazniejsze sprawy, mówie co i jak robimy i tak jest