reni1980 15.01.2014 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 bo po nocy było! tego nie wiem, ale wiem ja takim sposobem osiągnę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Nie no. Są jeszcze związki gdzie decyzje podejmuje się wspólnie. agata tak ale nie mówię o poważnych sprawach typu kupno mieszkania tylko o pierdach życia codziennego, tak jak podałam przykład znajomej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 tzn do tego że kobieta ma zawsze rację? to też ale miałam na myśli do seksu, facet po nim taki łagodny, na wiele sie zgodzi i w sumie mu wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Londonka zależy jaka - bo jak któraś z nas to to jest fair :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.01.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No to ja deyduję o 85% ...ale są rzeczy które nie przejdą np.jedziemy autem leci w radiu ONA TAŃCZY DLA MNIE mój odrazu spazma i nie ma słuchania ..ja do niego no weż włącz bo nie będzie S..a on do mie i twoja strata i ni ma miuzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) widzisz, to nie zawsze jest takie proste. a ty myslisz ze ja mowie o jednej spedzonej nocy na tej dyskusji?? mylisz sie Sluchajcie , soprki ze tak zmienie temat..ale tutaj sa poruszane roozne tematy zyciowe i mam pytanko. Po tym co uslyszalam w TVN24... ta mysl mi sie nasunela.. kiedy najlepiej zaczac rozmawiac z dzieckiem na temat sexu i robienia dzieci? bo slyszac ze dziewczynka majaca 12lat zaszla w ciaze z kolega lat 13.. rozlozyla mnie na lopatki oczywiscie wydarzenie w Polsce...Starachowice. Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 15.01.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 racja ale..moim zdaniem jak baba pyta faceta czy może kupić majtki, albo inną bzdetę - jakie mleko... to nie świadczy o głupim facecie.Ale o durnej babie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.01.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 O żesz w mordę . Teraz mnie wystraszyłaś. To co, nie szczepić? Yokasta, rób wywiad i daj znać, co wiesz. Ilona, nie bez powodu jestem przeciw mmr. Znam przypadki w bliskim otoczeniu takie jak opisała Mirela. To nie jest teoria spisku niestety tylko fakty. Wiadomo, że wszędzie się przeczyta o zaprzeczeniach. W końcu ktoś na tym zarabia. Szczepionki, którymi my byłyśmy szczepione były zupełnie inne. Mam stały kontakt z nieszczepiącymi, ale one jeszcze są przed MMR. Nawet petycję ostatnio podpisywałam odnośnie usunięcia ze szczepionek szkodliwych substancji (już nie pamiętam jakich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 adiqq nie o wszystko, gdyby tak było mieszkałabym nadal w bloku:yes::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 i jeszcze załóżmy do tego, że nie da się zaciągnąć do łózka? ale kto jakiś facet, e nie mozliwe:no::no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 meli ja zacznę rozmawiać jak dostanie miesiączkę, tzn rozmawiać o seksie, bo jak sie robi dzieci dzieci wie, miała to na przyrodzie, do sprawdzianu przepytałam dogłębnie:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 mierzysz wszystko swoją miara....moim zdaniem niesłusznie.... być może ale mam na myśli zdrowego faceta, którego pociąga jego żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 i jeszcze załóżmy do tego, że nie da się zaciągnąć do łózka? to ja zawsze tam gdzie moj... nawet w salonie moge spac czy to musi byc zawsze lozko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 moja Sonia wie... ze sisiaka się wkłada za przeproszeniem do pupy . NA takim etapie jesteśmy. Wie, co to miesiączka i czemu się pojawia, Wie że sa dni kiedy można zajśc w ciążę. Wie, że pierwszy raz pownno sie mieć z osobą którą się kocha. A jak P. spytałąm co powie S. jak w nocy przyjdzie do nas po picie i zastanie drzwi zamknięte na klucz? Odpowiedział: jak to co ? Prawdę: że się kochaliśmy . Reasumując mówimy wszystko o co pyta i często nawet jak nie pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.01.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Załatwianie wszystkieg przez sex to rzadna sztuka ...toc to najstarszy zawód świata powiedziałabym....nie ma nic wspolnego z siłą przekonywania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ze sisiaka się wkłada za przeproszeniem do pupy . oj a czemu do pupy? tak ją uczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.01.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 agata tak ale nie mówię o poważnych sprawach typu kupno mieszkania tylko o pierdach życia codziennego, tak jak podałam przykład znajomej E, o takich pierdach tez czasami trzeba razem. być może, ale przestawiłaś to tak, jakby chodziło o wszystko. A ja i tak pozwole sobie mieć odmienne zdanie.... bo wiesz, zdarza się ze po jakimś dłuższym czasie pojawia się bunt jakbyś zareagowała, gdyby nagle mąż przestał się zgadzać na wszystko? miałby odmienne zdanie? Ja mam jeden przykład w otoczeniu. Tylko w druga stronę. Masakra jest. Bo było cacy, on o wszystkim decydował. A jak ona doszła do głosu to prawie na noże idzie racja ale.. moim zdaniem jak baba pyta faceta czy może kupić majtki, albo inną bzdetę - jakie mleko... to nie świadczy o głupim facecie. Ale o durnej babie! Ej! Ja o mleko pytam chłopa czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 moja Sonia wie... ze sisiaka się wkłada za przeproszeniem do pupy . NA takim etapie jesteśmy. Wie, co to miesiączka i czemu się pojawia, Wie że sa dni kiedy można zajśc w ciążę. Wie, że pierwszy raz pownno sie mieć z osobą którą się kocha. A jak P. spytałąm co powie S. jak w nocy przyjdzie do nas po picie i zastanie drzwi zamknięte na klucz? Odpowiedział: jak to co ? Prawdę: że się kochaliśmy . Reasumując mówimy wszystko o co pyta i często nawet jak nie pyta tutaj chyba jest maly blad... z ta osoba ktora sie kocha... przeciez dziewczynki zakochuja sie wiesz jak... slepo... i wtedy moze pomyslec ooo ja go kocham wiec moge..on mi obiecuje ze bedziemy razem na zawsze... to takie moje mysli.. Ile ma S. ? moja starsza 6lat... dlatego pytam kiedy zaczac prowadzic powazniejsze rozmowy w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Załatwianie wszystkieg przez sex to rzadna sztuka ...toc to najstarszy zawód świata powiedziałabym....nie ma nic wspolnego z siłą przekonywania:yes: za dużo powiedziane, londonka jak bym miała mojego przekonywać dlaczego dziś idziemy do kina a jutro do znajomych a nie odwrotnie to nie miałabym czasu na wazniejsze sprawy, mówie co i jak robimy i tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 oj a czemu do pupy? tak ją uczysz? - a co ? też moze być fajnie Nie no, pupa u nas to to miejsce które mamy przeważnie na myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts