mirela99 15.01.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 oj, mojego to wiele kobiet pociąga. Taka dla mnie najbezpieczniejsza to Angelina Jolie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.01.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 oj, mojego to wiele kobiet pociąga. Taka dla mnie najbezpieczniejsza to Angelina Jolie Mój uwielbia J.Lo. Nawet mamy taką umowę, że wybaczę skok w bok z nią właśnie, gdyby była okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 oj, mojego to wiele kobiet pociąga. Taka dla mnie najbezpieczniejsza to Angelina Jolie u mnie Beyonce J.Lo byla ale jakos przepadla przez ta wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Mój uwielbia J.Lo. Nawet mamy taką umowę, że wybaczę skok w bok z nią właśnie, gdyby była okazja my też taka mamy. JA mam za to Fredrika Ljungberga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.01.2014 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Mirela, uwielbiam Cie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Za frederika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 niee... nie lubię takich tatuaży. Brzydkie są - za nie ma wielkiego minusa. Ale pewnie w obcisłych kalesonach ładnie wyglada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.01.2014 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 my też taka mamy. JA mam za to Fredrika Ljungberga musialam sobie goscia wygooglowac fuuu....nie lubie takich 'przeprzystojnych'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 15.01.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.01.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 dobra komu w droge temu kopa... zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ann... ja ogólnie lubię brzydkich facetów. Ale frederick.... chyba za ciało ma ogromnego plusa - tą słodkośc nadrabia . JA luibię raczej "wrednych" niż ładnych . A jak mają duże tatuaże.... ładne ciało i do tego na sportowo ubrani..... się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 mirela bo nie bardzo rozumiem, sytuacja typu mamy wolny weekend, planujemy spotkać sie z kumpelą i skoczyc do kina, i nie ważne co umawiam kiedy tzn mówię na sobotę znajomi a w niedzielę kino, ok? mój na to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 hmmm... no jestem trochę w szoku. U nas inaczej jednak jest. No ale każdy związek jest inny . Ale kiedyś też taka byłam jak Ty . Znam ten typ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.01.2014 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Za frederika ? Za całokształt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 15.01.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 mirela bo nie bardzo rozumiem, sytuacja typu mamy wolny weekend, planujemy spotkać sie z kumpelą i skoczyc do kina, i nie ważne co umawiam kiedy tzn mówię na sobotę znajomi a w niedzielę kino, ok? mój na to ok A jak ci powie, że chciałby do kina w sobote bo coś tam, nieważne co, jakiś powód ma, albo i nie. Albo jak powie, że nie ma ochoty na kino albo na to spotkanie? To co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.01.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ann... ja ogólnie lubię brzydkich facetów. Ale frederick.... chyba za ciało ma ogromnego plusa - tą słodkośc nadrabia . JA luibię raczej "wrednych" niż ładnych . A jak mają duże tatuaże.... ładne ciało i do tego na sportowo ubrani..... się rozmarzyłam tez zawsze lubialam takie wredne typy ale ostateczny wybor padl na ani wrednego ani ladnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 tez zawsze lubialam takie wredne typy ale ostateczny wybor padl na ani wrednego ani ladnego to tak jak ja. Ale jakie ma SERCE . Choć ostatnio koleznaka (z FM) powiedziała, ze mam bardzo przystojnego męża. A w listopadzie znajomy powiedział, (po wielu kieliszkach) że mam go pilnować bo się kobietom podoba.... to dla mnie jakaś nowość, zawsze była pewna... a tutaj... coraz częściej się niepokoję. Faktem jest, ze się bardzo zmienił na korzyść... Ale wyszłam ani za ładnego ani za wrednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.01.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Za całokształt ! dzięki yoka - aż się zarumieniłam, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.01.2014 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 A jak ci powie, że chciałby do kina w sobote bo coś tam, nieważne co, jakiś powód ma, albo i nie. Albo jak powie, że nie ma ochoty na kino albo na to spotkanie? To co wtedy? ale spotkanie umówione to nie taka prosta sprawa, trzeba patrzeć na to kiedy znajomym pasuje, bo tak nigdy sie nie spotkamy, jeśli np umawiam sie ze znajomymi od pół roku i w końcu na sobotę się zgadujemy to nie powie mi maż , wiesz ja nie ma ochoty w sobotę bo coś tam, cieszy sie , mamy takich których tak samo lubimy, przykład ze świąt, umówił się z byłym szwagrem na picie na 2 dzień świat, nie pasiło mi ale wiem ze inna okazja sie szybko już nie trafi także ok, dziś trudno się z kimkolwiek umówić bo wszyscy zajęci, więc jak to tego dojdzie to po co robić problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 15.01.2014 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 to tak jak ja. Ale jakie ma SERCE . Choć ostatnio koleznaka (z FM) powiedziała, ze mam bardzo przystojnego męża. A w listopadzie znajomy powiedział, (po wielu kieliszkach) że mam go pilnować bo się kobietom podoba.... to dla mnie jakaś nowość, zawsze była pewna... a tutaj... coraz częściej się niepokoję. Faktem jest, ze się bardzo zmienił na korzyść... Ale wyszłam ani za ładnego ani za wrednego po cichu licze na to ze i na mojego przyjdzie pora bo jest nad czym pracowac...cale 192cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts