Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ja ja czytam co pisze to też mi to dziwnie brzmi ale jak pomyślę to faktycznie mu wszystko jedno, mamy wspólne piorytety, kiedyś dom dzis zabezpieczenie na przyszłość i dzieci a cała reszta mu obojętna, czy tamto czy siamto

no właśnie ja tego nie cierpię, muszę mieć czas aby się przygotować jak kogoś zapraszam, ja wogóle żyję według planu, tak jak zaplanuję tak ma być, oczywiscie jestem elastyczna i wprowadzam zmiany ale ja je wprowadzam nie kto inny

Reni, bo Ty jesteś Koziorożcem i tyle.

U nas też tak to wygląda: jak ja zaplanuję, to mężowi praktycznie zawsze pasuje (chyba że w pracy coś wyskoczyło), jest elastyczny, wyjście do restauracji, na basen, do kina - w ciągu pięciu minut podejmie decyzję, że idziemy.

Ja muszę się z każdą decyzją "przespać" :rotfl:, przemyśleć, zastanowić, zaplanować, itp.

Woman ciepłymi kluchami bym nie nazwała, raczej ma w dupie pierdy a najważniejszy dla niego jest seks, tu dokładnie wiem co mu nie pasi, we wszystkim innym mam wolna reke

to nie jest zbyt pocieszajace...teraz majac po 30 lat plus ;) to sex moze stawiac na pierwszym miejscu :D ale co bedzie jak pojawia sie problemy? ;)

moj tez jest typem ktoremu zasadniczo wszystko jest "obojetne": czy sciany beda szare czy jasnoszare ale wie ze nie chce fioletowych, czy na obiad bedzie kotlet czy zapiekana, by

leby nie nalesniki ze szpinakiem ;) jak mamy wychodne to nie obojetne czy pojdziemy na rynek czy na kazimierz byleby nie na podgorze ;) poza tym mysle ze ta obojetnosc wynika z tego ze wszystko zawsze ma podane (propozycje) pod nos i nie musi sie nad niczym zbytnio zastanawiac ;) :)

Edytowane przez annNS2

Dla mnie to trochę dziwne żeby chłop własnego zdania nie miał takie ciepłe kluchy mi się kojarzą ;)

Oczywiście to bez żadnych podtekstów do Ciebie tylko takie moje skojarzenia po obserwacji znajomych

Kuzynka ma męża który nie ma swojego zdania i na dodatek wszystko robi co mu karze nawet sprząta, latem ona siedziała z mamą w ogrodzie i się opalała a chłop sprzątał podłogi ( nie u siebie tylko u teściowej)

daj mi namiary na niego - takiego szukam dla znajomej

a najważniejszy dla niego jest seks, tu dokładnie wiem co mu nie pasi, we wszystkim innym mam wolna reke

a jest taki dla którego nie?

Renia ...może nasi synowie będą inni :lol2::lol2:

Bliżniak...a Reni to ta zagubiona tak?

cholera to ja będę lesbijką na starość - nijako mi nie pasuje żaden

Edytowane przez Magda_lena85