Magda_lena85 16.01.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ja mam zdjęcia ale nadgarstka z rzemykiem hahha:lol2:bo z pracy to cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Zgadzam się z Iloną i wiesz ,jakos jak Cię czytałam to zawsze podobna laskę sobie wyobrażałam :D. No z Magda tez się zgodzę o tym idealnym świecie.Ja nie piszę wszystkiego bo mam opory - w sumie to publiczne i historia Ilonki mnie powstrzymuje a wiem ,że duzo znajomych tu na muratora też zaglada:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.01.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 rozumiem Mirka - ale to się czujesztuczne szczęście v normalność v problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 królik ??????????????? Bedziesz mordować KRÓLIKA na obiad ? No prawie :D:D ,muszę mu w klatce posprzątać nie chce mi się na młoda czekać bo tak już piętro będę miała gotowe a tak zawsze mi to zostanie:). A historia o królikiu to taka: Kiedyś młoda u mojej mamy jadła królika i bardzo jej smakował ,no więc od tago czasu non stop mówi ,że na obiad chce królika i raz jej powiedziałam że nie mam a ona na to ale mamy fusie to ją możemy zjeść :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 rozumiem Mirka - ale to się czuje sztuczne szczęście v normalność v problemy No tylko ja o szczęściu nadmiernym nie pisze ,kiedyś dałam hasło o burzy i o seksie :D:D:D:D. Dla mnie nie ma idealnych związków u mnie źle nie jest bo jak oglądam innych z boku to normalnie ja mam ideał:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.01.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 coś TY Ilo- do Ciebie wchodzę codziennie.Ty jesteś "realna" że tak napiszę - to się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 hmm no to , ze nas ktoś podczytuje to jest nie fajne ale ja mam to w dupie, ważniejsze dla mnie jest to , że dobrze mi tu i robię coś tylko dla siebie, nie dla dzieci czy męża, tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ty jesteś "realna" że tak napiszę - to się czuje o tak, nie abym ci słodziła ale twojego bloga sie super czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 i zawsze ale to zawsze patrzę i myślę, jaka czysta ta ciemna podłoga:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.01.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 możecie mi spr czy dacie radę coś włożyć do koszyk na gemini? bo nie wiem czy u mnie coś czy u nichhttp://www.aptekagemini.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 a ja jestem otawrta i bez zachamowań . Nie wstydzę się, bo uważam, ze nie mam czego. Wali mnie kto co czyta. I co sobie pomyśłi. Zawsze waliłam prosto z mostu (jestem z tego znana) i nie mam skrupułów. Jak piszę że mi się podoba, to mi sie podoba a jak nie to nie. Mówię i zawsze mówiłam co myslę. Ale bloga nie czytam (ogólnie nie czytuję, już kiedys wspomniałam), nie mam czasu. Wole poczytać jakiś artykuł o talibach, podrózach, krajach byłego związku radzieckiego, o zwierzetach... tyle rzeczy mnie ciekawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.01.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Tośka :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 możecie mi spr czy dacie radę coś włożyć do koszyk na gemini? bo nie wiem czy u mnie coś czy u nich http://www.aptekagemini.pl/ nie bo masz nic nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.01.2014 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Mirela uwielbiam CięJa dziś jestem podczytywaczem jakoś na pisanie nie mam weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Tośka... ja nie jestem PPD . Syfu nie mam, ale tez się i nim nie przejmuję. Sprzatamy raz w tyogniu (w ciagu tygodnia to nawet swoich ciuchów z łazienki czasami nie sprzatnę), przewaznie sprzata mąż (bo chce iśc na siłkę a ja w tym czasie przewaznie piekę czy gotuję na cały tydzień). Z prasowaniem masakra (ale podobno to uwielbiam robić ). Kochanka... tez ze mnie kiepska - za mało inicjatywy podobno z mojej strony. No i czesto jestem zmeczona. Ale... gotuję i piekę super (znajomi wszyscy tak twierdzą), trawnik utrzymuję w idealnym stanie, z dzieckiem duuużo rozmawiam (z męzem też) i figurę mam super . Niemal idealnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 dla dziecka zawsze zamawiam tam na AZS bo najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 i zawsze ale to zawsze patrzę i myślę, jaka czysta ta ciemna podłoga:lol2::lol2::lol2::lol2: Schodów nie pokazuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Pamiętacie jak polecałyście kolor szaro-beż na salon no i wtedy pisałam ,że będę musiała się namęczyć żeby m do niego przekonać .No więc po świętach malujemy u mamy właśnie na taki kolor i wyszło ,że ten i żaden inny :D:D:D. Zła wiadomość to taka że coś tu się o uszy mi obija ,że malowanie na przyszły rok przed komunią młodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ha ha ja też nie jestem PPD, mam czyściutko owszem, ale dlatego, ze jestem walnięta, wolę posprzątać niż zjeść , gotuję tak sobie, mi smakuje i rodzinie chyba też, jak z mirelii kochanka kiepska to ze mnie beznadziejna, inicjatywa nie wiem co to? Nie piekę wogóle, ale chyba się to zmieni, wiecie dlaczego, nie poświęcam dzieciom tyle czasu ile bym chciała, bo głównie w tym czasie sprzątam:o:o:o, ale ogólnie to jestem zadowolona ze swego życia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Jak ja bym chciaął pomalować mieszkanie... nie wiem kiedy u nas... w tym roku ale nie iwem kiedy . I szaro-bezowy na pewno zostanie - 80% domu jest tak pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts