Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 62,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• reni1980

12540

• Magda_lena85

8634

• Mmelisa

5802

• fajna kobieta

4529

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda kupuj ten ekspres, bo jak przypierniczysz wszystko na szmaty to Cię z fb wykasuję :p :lol2: Najlepiej przepatrz promocje i jedź od razu, żeby Cię nie kusiło! A mina Twojego jutro- bezcenna!! ;)

Co do tego kreowania wizerunku to ja mam może dziwne podejście, ale już nie raz były na forum przykłady robienia z siebie PPD i perfekcyjnej kochanki w jednym. I może to nie do końca było fer, ale z drugiej strony jak ta osoba choć w najmniejszym stopniu wcielała to w realu to dobrze. A jak ktoś inny poczytał, pozazdrościł i też chciał coś w swoim życiu zmienić na lepsze to jeszcze lepiej. A takich przypadków było na pewno bardzo dużo, że ktoś czytał i stwierdził, że kurcze dziewczyny tak super gotują to może ja też tak zacznę, mają piękny dom to ja też coś zmienię. Dbają o siebie, dzieci, męża, zawsze mają posprzątane, poprasowane, robią karierę.... Czasami wolała bym pewnych rzeczy nie wiedzieć i mieć takie podejście jak na początku, że tu na forum są same super babki, wyjątkowe i idealne ;)

Tosia, ja takiego wrażenia nie odniosłam :no:. Reni np. zawsze pisała, że woli posprzątać niż gotować. Ja nic o byciu kochanką czy gotowaniu nie wspominam :no:. Że z dzieckiem nie umiem się długo bawić - pisałam. A teraz już w ogóle przeszłam na ciemną stronę mocy - i podglądam fanpage Chujowej Pani Domu :rotfl:.

Mirelka, ale akurat Ciebie nie miałam na myśli ;) choć nie twierdzę że nie można się od Ciebie czegoś ciekawego dowiedzieć- często w kwestii podejścia do życia, moim zdaniem bardzo zdrowego. Raczej myślałam o dziewczynach, które prowadziły dość dokładne dzienniki, pokazując nie tylko domu, ale co gotują na imprezę, gdzie jadą na wczasy, co kupują nowego do domu- wiem, że dużo osób im pozytywnie zazdrościło, a część na pewno choć trochę chciała się upodobnić.

A, no tak, ale to nie jest relacja na bieżąco, tylko dom wyszykowany na gości - więc zrobię foty. Ja tak to zawsze odbierałam :yes:.

My się chyba dalej nie rozumiemy- bo ja nadal nie miałam na myśli ani Ciebie ani Reni! Raczej miałam na ,myśli osoby których już na forum nie ma, bo jak wiadomo zostało ich już naprawdę niewiele, z tych które były jak ja zaczynałam moją przygodę z forum! Ale ok- nie brnę dalej, bo ja chyba naprawdę nie wyraźnie piszę ;)

Spoko Tosia, już doczytałam i zrozumiałam.

My się chyba dalej nie rozumiemy- bo ja nadal nie miałam na myśli ani Ciebie ani Reni! Raczej miałam na ,myśli osoby których już na forum nie ma, bo jak wiadomo zostało ich już naprawdę niewiele, z tych które były jak ja zaczynałam moją przygodę z forum! Ale ok- nie brnę dalej, bo ja chyba naprawdę nie wyraźnie piszę ;)

wyraźnie piszesz:yes: