Magda_lena85 16.01.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Reni a jak aerobik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ja szykuję większy remont na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Z tą inicjatywa to chyba większość kobiet ma problem ujawniajcie się dalej będę pocieszona :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Reni a jak aerobik? a dobrze, idę dziś dlatego też dziś obiad z MC DONALDS:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 no własnie reni ?JA zaczęłam (po namowie P.) suplementację BCAA - pomaga szybcie się zregenerowac po treningu i powoduje, ze nie spala się mięsni tylko tłuszcz. Jestem ciekawa, czy będa jakieś efekty (nie mogę już nic schudnąć !). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.01.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 gdzie te czasy, że seks zamiast aerobiku wystarczał :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 tak, ta inicjatywa... mój ciagle narzeka. A ja mu tłumaczę, że kobieta lubi być zdobywana . JAk zaczynam.. to czuję się trochę jak... dziwka No chyba, ze mam wlane (w mam srednio raz na dwa lata). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Magda kupuj ten ekspres, bo jak przypierniczysz wszystko na szmaty to Cię z fb wykasuję Najlepiej przepatrz promocje i jedź od razu, żeby Cię nie kusiło! A mina Twojego jutro- bezcenna!! Co do tego kreowania wizerunku to ja mam może dziwne podejście, ale już nie raz były na forum przykłady robienia z siebie PPD i perfekcyjnej kochanki w jednym. I może to nie do końca było fer, ale z drugiej strony jak ta osoba choć w najmniejszym stopniu wcielała to w realu to dobrze. A jak ktoś inny poczytał, pozazdrościł i też chciał coś w swoim życiu zmienić na lepsze to jeszcze lepiej. A takich przypadków było na pewno bardzo dużo, że ktoś czytał i stwierdził, że kurcze dziewczyny tak super gotują to może ja też tak zacznę, mają piękny dom to ja też coś zmienię. Dbają o siebie, dzieci, męża, zawsze mają posprzątane, poprasowane, robią karierę.... Czasami wolała bym pewnych rzeczy nie wiedzieć i mieć takie podejście jak na początku, że tu na forum są same super babki, wyjątkowe i idealne Tosia, ja takiego wrażenia nie odniosłam . Reni np. zawsze pisała, że woli posprzątać niż gotować. Ja nic o byciu kochanką czy gotowaniu nie wspominam . Że z dzieckiem nie umiem się długo bawić - pisałam. A teraz już w ogóle przeszłam na ciemną stronę mocy - i podglądam fanpage Chujowej Pani Domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Mirela Ty kiedyś pisałaś o jakimś jogurcie z biedronki ,co to było???Że niby dobry coś z bon creme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Mirelka, ale akurat Ciebie nie miałam na myśli choć nie twierdzę że nie można się od Ciebie czegoś ciekawego dowiedzieć- często w kwestii podejścia do życia, moim zdaniem bardzo zdrowego. Raczej myślałam o dziewczynach, które prowadziły dość dokładne dzienniki, pokazując nie tylko domu, ale co gotują na imprezę, gdzie jadą na wczasy, co kupują nowego do domu- wiem, że dużo osób im pozytywnie zazdrościło, a część na pewno choć trochę chciała się upodobnić. A, no tak, ale to nie jest relacja na bieżąco, tylko dom wyszykowany na gości - więc zrobię foty. Ja tak to zawsze odbierałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ale ja NIE CHCĘ nic schudnąć, a chudnę ... Mam za cięzkie treningi a chyba nie dojadam z tego wynika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Tak - owoce ze śmietaną jest zajebisty !: http://1.bp.blogspot.com/-73N0VSTAoyg/UlK8XsAkLUI/AAAAAAAACYs/pV3M_zR2lms/s640/IMG_0408.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 a może już osiągnęłaś swoją idealną wagę? wtedy waga się stabilizuje i przestaje się chudnąć..... O! Adiqq, pocieszaj dalej. Ja tak mam po porodzie. Nic, ani grama w dół . Trzy kilo więcej niż przed ciążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja właśnie kokosowy zjadlam i przez pomyłkę kupiłam tartę truskawkową a tego u nas nie widziałam.Ten kokosowy to uwielbiam ,ale ograniczam kupowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.01.2014 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Pixio jesteś, że nie umiesz multicytatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 My się chyba dalej nie rozumiemy- bo ja nadal nie miałam na myśli ani Ciebie ani Reni! Raczej miałam na ,myśli osoby których już na forum nie ma, bo jak wiadomo zostało ich już naprawdę niewiele, z tych które były jak ja zaczynałam moją przygodę z forum! Ale ok- nie brnę dalej, bo ja chyba naprawdę nie wyraźnie piszę Spoko Tosia, już doczytałam i zrozumiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Kurde ja nie piszę ile chce ważyć ale jakoś mi dieta nie idzie .Dzisiaj non stop mi na słodkie ochota przychodzi. Reni dzieci już zdrowe???Moja znowu rano coś kichała ,od razu ja nafaszerowałam mam nadzieję ,że nie będzie znowu kataru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 My się chyba dalej nie rozumiemy- bo ja nadal nie miałam na myśli ani Ciebie ani Reni! Raczej miałam na ,myśli osoby których już na forum nie ma, bo jak wiadomo zostało ich już naprawdę niewiele, z tych które były jak ja zaczynałam moją przygodę z forum! Ale ok- nie brnę dalej, bo ja chyba naprawdę nie wyraźnie piszę wyraźnie piszesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.01.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 nieważna waga ja chcę umieć jak Shakira:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 nieważna waga ja chcę umieć jak Shakira:lol2::lol2: No właśnie zawsze zazdrościłam laskom, którym się w dupce odkłada. U mnie w brzuchu i cyckach :sick:. Nie mogę nosić obcisłych bluzek , bo wyglądam na +10 kg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts