mirela99 16.01.2014 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ja jakas inna jestem, ale się z P. zgadzamy. JAk jest szybki... to muszę następnego dnia rano robic powtórkę . I do roboty bym nie zdązyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 JAk jest szybki... to muszę następnego dnia rano robic powtórkę nie widzę związku, szybki gorszy dla was?niewystarczający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 dla P. tak. Lubi długie. A i ja też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 mirella mała tortillla o 15 moze byc, fitness na 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 reni nie chodzi o godziny. Chcesz coś zejśc z wagi i zamienić tłuszcz na mięśnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 chcę fałdy na brzuchu się pozbyć i wyszczuplić uda i tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 kurcze straciła w moich oczach http://plejada.onet.pl/rozenek-komentuje-swoj-zwiazek-z-majdanem-flesz-celebrycki-odc-619/yb2gb chyba gorzej wybrać nie mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.01.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Wiecie co..napisze Wam cos ostatnio z moim mezem kupilismy na alle... videorejestrator... mowie jemu ze mama jak za tydzien do nas przyleci to akurat nam go przywiezie... no i... obok moich rodzicow mieszka moj brat z rodzinka.. bratowej za bardzo nie lubie bo jest jak ten detektyw gadzet..ciagle w oknie, kto gdzie idzie, obgaduje itp... Kurier przesylke dostarczyl a ta bratowka zaraz pedem leci (jak ta kulka, bo ma spooore kraglosci) i do mojej mamy tak: Mamoooo a po co ten kurier u was byyyyl? mama mowi ze przesylke dla nas przywiozl a ta za ta paczuszke i kreci wierci nia, stara sie dobrac..az moja mama mowi zeby zostawila. Wiec nic sie dziewczyna nie dowiedziala Wczoraj siedze z mezem i tak sobie o niej gadamy jaka to ona ciekawa..i wpadlismy na plan... moj pyta mnie: to moze cos kupimy jeszcze? pytam co? ...troche to trwalo.. pomysl padl na stelaze wc a ze potrzebujemy 2 to tak tez zamowilam... i teraz czekam kiedy to ten kurier przyjedzie i co ta moja bratowa bedzie robic :lol2::lol2: pozniej znowu cos zamowimy... skoro ona taka ciekawska to co jakis czas beda zamowienia dla jej podkrecenia :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 no to tego nie zrobisz zjadając śmieci.MUSISZ dietę zmienić jak chcesz się fałdek pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Reni ja dzisiaj przed treningie: ryba z surówkami Bez ziemniaków. Aż tak rygorystycznie nie musisz, ale makdonald ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 mięso drobiowe, warzywa, owoce, pestki wszelakie, jogurty, chudy twaróg, ryby, tłuszcze roslinna (ale nie za dużo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 a już myślałem, że tylko jestem inny jakby to powiedzieć, zeby za szczerze nie było.... długie oralne seanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.01.2014 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 To wy się tu umawiajcie a ja kończę hebratkę i idę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.01.2014 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ale mi własnie po nie chce się jeść , piję za to tylko wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.01.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 po trzeba białko- weż jogurt naturalny i wypij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 powinno się jeść - mięśnie muszą się czymś odzywić (węglowodany - nawet można wciąż snickersa - ale pod warunkiem, ze się go spali . Inaczej nie będzie siły, osłabiony organizm i zmeczenie. Po wysiłku na szybko banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Przed trzeba, cokolwiek, żeby mieć energię.A po to już koniecznie - organizm kobiety jest zdradliwy, najczęściej spala własne mięśnie zamiast tłuszczu, więc trzeba dostarczać paliwa, żeby się mięśnie budowały. Znajomy doradził mi też kawę pół godziny/40 minut przed treningiem, wtedy kawa przyspiesza spalanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Przed treningiem należy spożyć odżywczy posiłek, bogaty w węglowodany (czyli cukry proste, złożone i sacharydy). To one są głównym źródłem energii w diecie człowieka. Szykując się do ćwiczeń, ostatni posiłek zjedzmy maksymalnie na dwie godziny przed nimi. Wówczas wartości odżywcze w nim zawarte wpłyną na poziom glikogenu mięśniowego i przygotują organizm do długotrwałego wysiłku. Potrawy spożyte tuż przed treningiem tylko zwiększą poziom insuliny wydzielanej przez trzustkę, co może powodować hipoglikemię i wczesne zmęczenie. Najwięcej energii potrzebnej do ćwiczeń dostarczą nam węglowodany złożone. Znajdziemy je przede wszystkim w zbożach (kasze, makarony, płatki zbożowe, pieczywo), nasionach roślin strączkowych, warzywach korzeniowych, owocach i sokach. Dla porównania spożycie cukrów prostych i sacharozy zapewni jedynie 10% energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 propozycje:1. Makaron żytni wielozbożowy z oliwą i serem żółtym2. Jajecznica z kaszą gryczaną3. Musli z płatków owsianych, rodzynek, pestek słonecznika i dyni, migdałów, orzechów i miodu, polane np. jogurtem naturalnym4. Brązowy ryż ze startym jabłkiem, jogurtem naturalnym i odrobiną cukru5. Kanapki z chleba razowego, masła, kiełków rzodkiewki, szynki z indyka i pomidora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ilona - niekoniecznie jak ja jem 2 posiłki dziennie - a trening wypada akurat w połowie czasu pomiędzy planowanymi posiłkami? nie będę przecież na siłę jadł, skoro nie jestem głodny..... wtedy snickers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts