mirela99 16.01.2014 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 zmykam - jutro Ci dam fany przepis na koktajl jaki rano sobie czesto robię.... do jutra JA tez mam dzisiaj trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.01.2014 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Przed trzeba, cokolwiek, żeby mieć energię. A po to już koniecznie - organizm kobiety jest zdradliwy, najczęściej spala własne mięśnie zamiast tłuszczu, więc trzeba dostarczać paliwa, żeby się mięśnie budowały. . I właśnie dlatego suplementuje się BCAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Ilona - niekoniecznie jak ja jem 2 posiłki dziennie - a trening wypada akurat w połowie czasu pomiędzy planowanymi posiłkami? nie będę przecież na siłę jadł, skoro nie jestem głodny..... adiqq, ja mówię głównie o babkach. U Was budowanie mięśni i spalanie tłuszczu idzie stosunkowo łatwiej. Nasz organizm jest przygotowany głównie na gromadzenie tłuszczu (w razie ciąży - odpowiadają za to hormony), więc spalamy własne mięśnie (nie są nam potrzebne). Dodam tylko, że nigdy nie zwracałam uwagi na dietę, a ćwiczę sporo. Jakby ktoś posłuchał ile, to powinien się chwycić za głowę, że nie wyglądam jak sportsmenka. Ostatnio znajomy - zapaleniec (ma pięknie wyrzeźbione ciało) zwrócił uwagę na moją dietę. Gdybym tego pilnowała (jego zdaniem) mogłabym ćwiczyć połowę mniej i mieć lepsze efekty. Ale ja ćwiczę dla przyjemności głównie, więc trochę mi to wisi jak wyglądam/nie wyglądam. Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.01.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ale się uśmiałam czytając zaległości Kurde i zdjęcia mnie ominęły dawno chyba nie byłaś na dworze, jak dla mnie to jesień albo wiosna w wersji minimum No co ty u mnie biało i -2 dzieciaki poszły na sanki Ilona a jak mały na sankach - zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ale się uśmiałam czytając zaległości Kurde i zdjęcia mnie ominęły No co ty u mnie biało i -2 dzieciaki poszły na sanki Ilona a jak mały na sankach - zadowolony Super . Godzinę wczoraj byliśmy. Ale dzisiaj w wózku mu się nie podobało . A zawsze tak lubił wózek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.01.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Widziałam pogodę przykro mi bo moje dzieciaki cieszą się jak szalone W ogóle co to za zima i ferie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Za to w zeszłym roku do 10 kwietnia śnieg zalegał. Pamiętam, że poszłam do szpitala zimą, a wyszłam (trzy dni później) wiosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.01.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 ale zescie naklepali polowy nawet nie nadrobie... cos ciekawego mnie ominelo?! kto mi napisze streszczenie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja nadrobiłam:) Było o strojach do łóżka ,ile trwa sex,i ile to jest krótko a ile długo.Magda doszła do wniosku ,że musi ograniczać zakupy ciuchowe na rzecz zakupów domowych.No i ,że w necie większość idealizuje swoje związki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ps. było ciekawie czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.01.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Ps. było ciekawie czytaj Haha, to samo pomyślałam - zwłaszcza ostatnie "seksowne" strony . Edytowane 16 Stycznia 2014 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.01.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 obiad przegryzam i czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkamis 16.01.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 jak przy obiedzie to uwazaj ,żeby się nie zakrztusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.01.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 jak przy obiedzie to uwazaj ,żeby się nie zakrztusić oo to fakt :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 16.01.2014 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Wracając do porannych wpisów, poprosiłam moje dzieci, żeby mnie opisały. Syn (lat 7,5) stwierdził, że zadanie jest bez sensu, bo przecież każdy widzi jaka jestem , córa natomiast (lat 4,5) powiedziała, że mam piękne włosy i ładną kurtkę To się o sobie dowiedziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.01.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Haha, to samo pomyślałam - zwłaszcza ostatnie "seksowne" strony . i chyba tylko do nich sie odniose ale poczekam do wieczora, bo teraz to pustka wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.01.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Anna-maria chyba bede musiala moje podpytac pozniej rowniez... ciekawe ile sie o sobie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 16.01.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 jak przy obiedzie to uwazaj ,żeby się nie zakrztusić pare razy prawie popuscilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 16.01.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Wracając do porannych wpisów, poprosiłam moje dzieci, żeby mnie opisały. Syn (lat 7,5) stwierdził, że zadanie jest bez sensu, bo przecież każdy widzi jaka jestem , córa natomiast (lat 4,5) powiedziała, że mam piękne włosy i ładną kurtkę To się o sobie dowiedziałam... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.01.2014 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 jak to co? sukienki :lol2: no tak ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts