Saly 30.07.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 ReniNie zaglądałam ostatnio bo u mnie budowa nabrała tempa ale już jestem i mówię co myślęOczywiście taras zachwycającyNatomiast wyłamię się co do schodów - mnie się podobają KOSTKA to kostka a schody odznaczają wejście do domuPłyty z libetu - eleganckie , ładne nie czepiałabym się Jest OKpozdrawiam serdecznieSaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.07.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Saly, nie wyłamujesz się, mi też się podoba, że się odcinają. Masz rację, że wejście jest zaznaczone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 30.07.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 No to dobrze Yokasta, że myślimy podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Reni, oczywiście, że zdam relację jak się sprawuje, ale to po pierwszym września anna, mi już dawno mikser szlak trafił i wszystko miksowałam blenderem, o ile dał radę . Byłam za bardzo zdeterminowana i nie chciałam nic innego jak mojego Kenwooda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2011 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 anna taki podjazd jak pod garaz nie wchodzi w grę bo zabiłabym się w zimie, na równo nie ma szans bo jestem metr nad drogą i dzieki temu mam spokoj przed ulewami czy zalaniem, działkę miałam pod poziomem drogi i celowo się podnosiliśmy, wiec schody muszą być, narazie to zostawiam i będę myśleć co dalej rere a ty co myślisz jak na te schody patrzysz kiedy są suche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.07.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Reni, zdecydowanie lepiej wyglądają jak są suche. Ja bym je zostawiła i kostkę też. Zrobisz nasadzenia obok i wszystko zacznie inaczej wyglądać. Zrób jeszcze fotkę z dalszej perspektywy, ujmując w kadrze wjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Zrób jeszcze fotkę z dalszej perspektywy, ujmując w kadrze wjazd. aby to zrobić muszę wejść na działkę sąsiada , nie wiem co sobie pomyśli, ja graniczę zaraz z drogą i on też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 30.07.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Reni ta płyta libetu stanowczo lepeiej wyglada sucha, jest wtedy bardzo jasnobezowa a nwet miejscami biała, heh a my mamy jeszcze pare takich płyt w kole co sa rudawe! no ale one sa robiona na "niby piaskowiec" wiec musza byc różnorodne. Tak jak napisały dziewczyny ta płytka rozjasnia wejscie a czy bez pasuje do popielu to juz inna sprawa (hehe ja tak mam w salonie a kiedy w zyciu bym nie połączyła tych 2 kolorów). Na tym etapie jak jestes ja bym nie zmienieła juz płyt bo kurcze sa wzniejsze rzeczy;-) ciekawi mnie tylko dlaczego towi fachowcy juz 3 raz ja beda na nowo kłasc?? i to tak na piasek? czy na podsypke z cementem? Pokaz całosc podjazdu (moze z góry? z jakis okien?)... mi własciwie w tym połączeniu to bardziej chyba jednak razi tez "zwykły polbruk", bo Libet wydaj mi sie taki troche bardziej elegancki... eh juz sama nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 pobiegłam zrobić zdjęcie, nie patrzcie na rosnące wielkie chwasty, może się tym zajmę nie długo, wogóle to z przedu jeszcze kupę robaty ale wiecie póki nie było podjazdu i wyznaczonych krawężników to nie wiadomo od czego zacząć, a teraz działke wyrównamy , na jesień coś posadzimy i mysle ze będzie wyglądać ok http://img688.imageshack.us/img688/434/p1040430o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 30.07.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 ciekawi mnie tylko dlaczego towi fachowcy juz 3 raz ja beda na nowo kłasc?? i to tak na piasek? czy na podsypke z cementem? kładli na podsypke z cementu, a dlaczego zrywali? bo nie umieli uzyskać poziomu, boki uciekały niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 30.07.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 no ale spadki musza byc. Nasi mieli chopla na tym punkcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 30.07.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.07.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Reni super domek! Taras booooski! elewacja i kostka też super! mogłabym posiedzieć i ja na Twoim tarasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 witaj Nicol21, chyba po raz pierwszy u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.07.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Reni, ja bym już nic nie zmieniała. Tak jak pisałam wcześniej, zostaw te schody i kostkę. Zrobisz nasadzenie i wszystko uzyska inny wymiar . Będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 31.07.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 reni, popieram rere. Zostaw tak jak jest, bo kasy na to dużo poszło i pracy, więc przez komentarze z forum nie ma co wszystkiego rozwalać i wymieniać A ja już nic nie piszę w tym temacie, bo po ostatnim zdjęciu jeszcze jakieś przemyślenia mam, a nie chcę Ci już w głowie mieszać, bo i po co Zrobisz nasadzenia i będzie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodazdrowia 31.07.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 RENI - niesamowicie elegancki, piękny dom! Urządzony ze smakiem i gustem! - piękny! Proszę napisz jakich kafli użyliście na posadzkę do łazienki (str.2). Są piękne -imitacja drewna- poczucie przytulności i estetyki (mam nadzieję,że są to kafle)-piękny rudy-ciepły kolor! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaczek 31.07.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Dobry wieczór - zakochana jestem w Twoim domu hihihi oglądam projekt na Archon+ i mam kolejne pytanko czy mogłabyś mi zdradzić wymiary okna kuchennego????? jest boskie!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam i gratuluję zakupu niech się sprawuje wiekihttp://forum.muratordom.pl/images/icons/icon6.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 31.07.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 anna jak powiedzialaś A to musisz powiedzieć B, wole najgorszą prawdę niż takie niedopowiedzenia, poza tym spotkałam cudowny projekt domu i mąż powiedział sprzedawaj i buduj nowy, hi,hi, więc twoje słowo moze być cenne potem dodazdrowia witam w mojej galerii i miło slyszeć takie słowa, w górnej łazience to nie płytki tylko drewno merbau, tak iminujących płytek jeszcze dzieki bogu nie wynaleziono, oczywiście polecam dusiaczek witam i ciebie, okno ma wysokosci 70 cm a długości 2m i 1,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Reni, to chwal się projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts