Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Reni

Nie zaglądałam ostatnio bo u mnie budowa nabrała tempa ale już jestem i mówię co myślę

Oczywiście taras zachwycający

Natomiast wyłamię się co do schodów - mnie się podobają KOSTKA to kostka a schody odznaczają wejście do domu

Płyty z libetu - eleganckie , ładne nie czepiałabym się Jest OK

pozdrawiam serdecznie

Saly

anna taki podjazd jak pod garaz nie wchodzi w grę bo zabiłabym się w zimie, na równo nie ma szans bo jestem metr nad drogą i dzieki temu mam spokoj przed ulewami czy zalaniem, działkę miałam pod poziomem drogi i celowo się podnosiliśmy, wiec schody muszą być, narazie to zostawiam i będę myśleć co dalej

rere a ty co myślisz jak na te schody patrzysz kiedy są suche?

Reni ta płyta libetu stanowczo lepeiej wyglada sucha, jest wtedy bardzo jasnobezowa a nwet miejscami biała, heh a my mamy jeszcze pare takich płyt w kole co sa rudawe! no ale one sa robiona na "niby piaskowiec" wiec musza byc różnorodne.

Tak jak napisały dziewczyny ta płytka rozjasnia wejscie a czy bez pasuje do popielu to juz inna sprawa (hehe ja tak mam w salonie a kiedy w zyciu bym nie połączyła tych 2 kolorów). Na tym etapie jak jestes ja bym nie zmienieła juz płyt bo kurcze sa wzniejsze rzeczy;-) ciekawi mnie tylko dlaczego towi fachowcy juz 3 raz ja beda na nowo kłasc?? i to tak na piasek? czy na podsypke z cementem?

Pokaz całosc podjazdu (moze z góry? z jakis okien?)...

mi własciwie w tym połączeniu to bardziej chyba jednak razi tez "zwykły polbruk", bo Libet wydaj mi sie taki troche bardziej elegancki... eh juz sama nie wiem..

pobiegłam zrobić zdjęcie, nie patrzcie na rosnące wielkie chwasty, może się tym zajmę nie długo, wogóle to z przedu jeszcze kupę robaty ale wiecie póki nie było podjazdu i wyznaczonych krawężników to nie wiadomo od czego zacząć, a teraz działke wyrównamy , na jesień coś posadzimy i mysle ze będzie wyglądać ok

http://img688.imageshack.us/img688/434/p1040430o.jpg

reni, popieram rere. Zostaw tak jak jest, bo kasy na to dużo poszło i pracy, więc przez komentarze z forum nie ma co wszystkiego rozwalać i wymieniać ;) A ja już nic nie piszę w tym temacie, bo po ostatnim zdjęciu jeszcze jakieś przemyślenia mam, a nie chcę Ci już w głowie mieszać, bo i po co ;) Zrobisz nasadzenia i będzie piknie :lol:

anna jak powiedzialaś A to musisz powiedzieć B, wole najgorszą prawdę niż takie niedopowiedzenia, poza tym spotkałam cudowny projekt domu i mąż powiedział sprzedawaj i buduj nowy, hi,hi, więc twoje słowo moze być cenne potem

dodazdrowia witam w mojej galerii i miło slyszeć takie słowa, w górnej łazience to nie płytki tylko drewno merbau, tak iminujących płytek jeszcze dzieki bogu nie wynaleziono, oczywiście polecam

dusiaczek witam i ciebie, okno ma wysokosci 70 cm a długości 2m i 1,5 m